fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Kandidati Marksist i Thesarit pranon Hapur se duan të Falimentojnë Industrinë e Karburanteve fosile …

Për 30 vitet e fundit, e majta ka përdorur politikanë si ish-VP Al Gore dhe ish-Presidenti Barack Obama për të çuar përpara idenë e “ndryshimit të klimës”.

Në vitin 2008, Barack Obama ndau pozicionin e së majtës se duhet të ndërmerren masa për të falimentuar industrinë e energjisë së qymyrit.

Në përputhje me Rivendosjen e Madhe dhe Objektivat e Qëndrueshmërisë së Kombeve të Bashkuara 2030, John Kerry, i dërguari i Presidentit Joe Biden për klimën, tha se nuk do të kishte qymyr në Shtetet e Bashkuara deri në fund të dekadës në konferencën e klimës COP26 në Glasgow, Skoci.

“Deri në vitin 2030 në Shtetet e Bashkuara, ne nuk do të kemi qymyr”, tha Kerry në një intervistë me Bloomberg.

Për të ndihmuar në mbylljen e fondeve për industrinë e qymyrit dhe madje edhe të energjisë bërthamore, Presidenti Joe Biden emëroi një komunist të lindur dhe të arsimuar në Rusi si zgjedhjen e tij për Kontrolluesin e Monedhave.

Saule Omarova, e cila ndoqi Universitetin Shtetëror të Moskës, renditi një punim të titulluar “Analiza ekonomike e Karl Marksit dhe Teoria e Revolucionit në Kapital” në rezymenë e saj deri në vitin 2017. Por gazeta nuk u zbulua në versionin e CV të raportuar muajin e kaluar nga Washington Free Beacon.

Senatori Pat Toomey (R., Pa.), anëtari i Komitetit të Senatit për Bankat, Strehimin dhe Çështjet Urbane, i bëri presion Omarovës për mospërputhjen në një letër të martën duke i kërkuar asaj të dorëzonte një kopje të raportit të saj, të cilin ajo po refuzon të bëjë.

Shtytja për të dekonstruktuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës deri në vitin 2030 është reale dhe kërkesat globaliste që të gjitha kombet të arrijnë zero emetime deri në vitin 2050 duhet të rezistohen në mbarë botën.

Burimi: /TrendingPolitics/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post VIDEO/Geraldo Rivera: Teshtitjet rreth fëmijëve Mund të jetë një Krim për Njerëzit e Pavaksinuar ?
Next post Beteja e Vërtetë e Berishës …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!