fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Rendi i ri Botëror për të Cilin u Paralajmëruam se po Vinte është Tani këtu dhe Amerika nuk do të jetë Kurrë më e Njëjta …

2021 duhet të ishte një hapëse e vërtetë për ata që Mediat e Pavarura paralajmëruan për “NWO” të njohur ndryshe si Rendi i Ri Botëror, ku sot po krijohet kaos vetëm e vetëm që politikanët radikal ta përdorin atë për të “krijuar një zgjidhje” që kufizon edhe më shumë të drejta dhe liri në Amerikë. .

Shefi i stafit të Shtëpisë së Bardhë të Obamës, Rahm Emannuel thuhet se ka deklaruar ?

“Asnjëherë mos lejoni që një krizë serioze të shkojë dëm. Dhe çfarë dua të them me këtë,Unë dua të them se kjo është një mundësi për të bërë gjëra që Ju si keni menduar se nuk do të mund t’i bënit më parë.”

Ky ka qenë qëllimi përfundimtar i shumë politikanëve gjatë gjithë këtyre viteve, dhe kur demokratët morën kontrollin në fillim të vitit 2021, kjo u bë mantra, ose manifesti i tyre, si të thuash. Nga ligji ushtarak mjekësor tek raftet e zhveshura, me shumë çështje të tjera në mes ku ne kemi kaluar pikën e pakthimit.

Po vazhdoi ky ritëm ne si komb nuk do të kthehemi kurrë në atë që ishim dikur. Dhe ne do detyrohemi ta pranojmë këtë.

Përfundimi i “Rendit të Ri Botëror” u shty vetëm përkohësisht nga presidenca e Trump, deri në momentin kur COVID doli në skenë dhe që nga ai moment, Amerika ndryshoi komplet.

Joe Biden i dytë filloi të pushtonte Shtëpinë e Bardhë, nxitimi i çmendur nga demokratët filloi të zbatonte sa më shumë ndryshime që të ishte e mundur, sa më shpejt që të mundeshin përpara se të humbnin Dhomën dhe/ose Senatin në 2022 dhe ta linin Bidenin si një president i çalë.

RENDI I RI BOTËROR KU PO JETON BOTA DHE AMERIKA TANI

Disa shembuj të asaj që ne kemi parë të ndodhin në një kohë kaq shumë të shkurtër,sapo Biden pushtoi Shtëpinë e Bardhë:

• Zgjedhja e mallrave është në rënie, raftet e dyqaneve janë varfëruar dhe në disa raste të boshatisura, siç kemi dokumentuar prej muajsh, ndërsa gjurmojmë avaritë e vazhdueshme dhe në rritje të zinxhirit të furnizimit. Nga grumbullimet masive të mallrave të importuara në portet e Amerikës deri te mungesa e kamionistëve për t’i shkarkuar dhe dorëzuar ato mallra për bizneset në të gjithë vendin, gjithçka nga çipat e kompjuterit, tek këpucët te ushqimi dhe kjo bëri që të varfërohen raftet e dyqaneve.

• Inflacioni është jashtë kontrollit ashtu si edhe çmimet e gazit. (Faleminderit Joe për vrasjen e gazsjellësit Keystone!) duke na larguar nga pavarësia energjetike për herë të parë mbas 70 vitesh e më shumë, duke na lënë edhe një herë të varur nga kombet e tjera, disa konsiderohen armiqësore ndaj Amerikës , për nevojat tona bazë.

• Vrasja e Keystone vrau gjithashtu dhjetëra mijëra vende pune për amerikanët, si dhe shkaktoi katastrofë ekonomike për zonat që do të kishin përfituar nga ata të punësuar për Keystone.

• Ndarjet politike do të jenë gjithmonë e më të këqija tani që nuk ka mbetur më asnjë “demokrat qen blu”, për të mbajtur partinë demokrate nga spirale drejt socializmit dhe komunizmit. Liberalët radikalë dhe ekstremistë kanë marrë kontrollin e partisë Demokratike, me vetëm dy demokratë nga shtetet konservatore që pjesërisht qëndrojnë në rrugën e socializmit të plotë duke u bërë realiteti “i ri” amerikan.

• Sistemet arsimore publike janë bërë të çthurura dhe mësuesit po duken si të çmendur dhe po ndikojnë tek studentët e vendit, siç tregon dhe videoja e më poshtme:

• Ligji ushtarak mjekësor është zbatuar më shumë se një herë tani në shtetet liberale, me regjimin e Biden-it që vazhdimisht përpiqet të detyrojë mandate dhe praktika diskriminuese kundër atyre që refuzojnë ta respektojnë.

Për fat të mirë, gjykatat kanë rrëzuar shumë nga dekretet e Biden-it, ndërsa raste të tjera janë të planifikuara, por në periudhën ndërmjet mandatit, shpalljes ose veprimit ekzekutiv, deri në momentin kur ai shkon në gjykatë, por kjo po u shkakton dëme të pariparueshme amerikanëve.

• Kultura e anulimit për mendimin e gabuar është bërë arma e zgjedhjes për të kontrolluar atë që thuhet dhe si thuhet nga frika e turmës në internet që vjen pas atyre që guxojnë të dalin nga linja dhe të thonë të vërtetën.

• Emigracioni dhe kufijtë e hapur janë bërë trashëgimia e Bidenit, pasi media fillimisht refuzuan të shqiptonin termin “krizë” dhe derisa nuk mund dot të fshihnin dëmin që regjimi Biden-it i ka bërë sovranitetit amerikan.

Këto janë vetëm një pjesë e vogël e listës së dëmeve që ka bërë regjimi Biden në pak se 8 muaj.

Kaq shumë gjëra po ndodhin në vitin 2021, dhe kjo është bota në të cilën ne po jetojmë tani, dhe ne duhet të veprojmë në përputhje me rrethanat.

Lexuesit tanë e kuptojnë nevojën e përgatitjes dhe shumë prej tyre kanë refuzuar të përmbushin kërkesat jokushtetuese dhe të paarsyeshme në lidhje me vendosjen e maskave, distancimin social dhe drogat eksperimentale që detyrohen në trupat e tyre dhe kufizimet që mund të thonë ose të bëjnë kundër tyre.

Ajo që duhet të pranojmë, sado e vështirë të jetë, është se beteja nuk do të përfundojë kurrë, sepse është tepër vonë për t’u kthyer në kombin që ishim, kështu që ne jemi nisur në mes të garës, dhe jo në fillim të saj.

Të jesh i përgatitur për një kohë të gjatë dhe të refuzosh të respektojmë është pjesë e “rezistencës” së vërtetë, por ne duhet të jemi gjithashtu të gatshëm të mbrojmë shtëpitë tona, komunitetet tona, familjet tona dhe jetët tona, sepse “rezistenca” ka vënë një objektiv mbi kurrizin tonë.

Kjo deklaratë nuk është hiperbolike, thjesht shikoni se çfarë po ndodh nga bregu në bregdet. Guxoni të mos pajtoheni me ideologjinë e preferuar dhe ju jeni të përndjekur, ngacmuar, sulmuar, abuzuar verbalisht dhe/ose anuluar nga një turmë në internet.

Pra, e përsëris, secili prej nesh që nuk respekton dhe konformon, ka një objektiv në shpinë.

RIFRESKIM TRURI

Ne ju paralajmëruam se qëllimi përfundimtar i NWO është kontrolli i plotë mbi popullsinë, kaosi, socializmi, një qeveri e vetme botërore, etj. dhe tani po e shikojmë që po ndodhë në kohë reale dhe Amerika nuk do të jetë më kurrë e njëjta.

Më poshtë keni Gazetarin Tucker Carlson që diskuton disa nga marrëzitë që kemi parë duke e “transformuar” Amerikën në një vend që shumë prej nesh as që e njohin më.

Sa për kujtesë po ju sjellim disa nga zhvillimet që po ndodhin në Europë dhe jo vetëm në SHBA.

Burimi: AllNewsPipeline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Tirania Austriake po Vendos të bllokojë Javën e Ardhshme të Gjithë Personat e Pavaksinuar …
Next post Rreziku nga Agresioni Ushtarak Serb në Kosovë nuk është Përrallë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!