fbpx
Lajmet me te Klikuara

Tirania Austriake po Vendos të bllokojë Javën e Ardhshme të Gjithë Personat e Pavaksinuar …

Austria i është afruar imponimit të një bllokimi të plotë për të pavaksinuarit pasi atyre që nuk e kishin bërë vaksinën tju ndalohet hyrja në hapësirat publike.

“Ndalimi i hyrjes do të hyjë në fuqi javën e ardhshme dhe do të zbatohet për kafenetë, baret, restorantet, teatrot, shtëpizat e skive, hotelet, parukierët dhe çdo ngjarje që përfshin më shumë se 25 persona,” raporton RT.

Masat do të ndikojnë te 36 për qind e banorëve që nuk janë imunizuar plotësisht dhe që janë futur në përgjigje të rasteve në rritje të COVID.

“Evolucioni është i jashtëzakonshëm dhe zërat flasin se shtretët në spitale po rriten dukshëm më shpejt nga sa e prisnim,” tha kancelari Alexander Schallenberg.

Pas sigurimit të një periudhe tampon katër javore për ata që kanë marrë një dozë të vaksinës dhe mund të japin një test negativ PCR, opsioni për të dhënë një test negativ do të hiqet.

Siç e theksuam muajin e kaluar, qeveria ka vendosur një kufi në zënien e njësive të kujdesit intensiv, i cili, nëse shkelet, do të nxisë masat e bllokimit që vendosen vetëm për të pavaksinuarit.

Sapo numri të arrijë në 600, ose një e treta e kapacitetit total, rregullat e reja do të aktivizohen.

Ky numër tani qëndron në 352, por po rritet me 10 në ditë.

Masa të tilla do të shtrihen përtej pasaportave të vaksinave, duke detyruar që njerëzit të cilët nuk janë të burgosur të qëndrojnë në shtëpi dhe të largohen vetëm për arsye “thelbësore” si blerja e ushqimit etj.

Kjo ndoshta do të zbatohet në një mënyrë të ngjashme me mënyrën se si u zbatua bllokimi i parë, me policinë që kryen kontrolle në vend tek njerëzit që i pyesnin nëse kanë leje për të dalë jashtë.

Austria do të ishte vendi i parë i madh që do të vendoste ekskluzivisht masat e ‘qëndrimit në shtëpi’ ndaj të pavaksinuarve, por përfundimisht mund të përsëritet diku tjetër, pavarësisht nga imuniteti në rënie që ofron vetë vaksina.

Kështu po veprohet në Austri dhe kjo po duket që është tirani. A do të qëndrojë populli i heshtur?

Botuar nga Paul Joseph Watson

/ PatriotikMedia /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gazetari Denoncon: Ju Gënjen Mendja se ka Parti të Djathta/Propaganda Komuniste e Kinës po mbush TVSH-në përmes Dokumentarëve dhe filmave …
Next post VIDEO/Rendi i ri Botëror për të Cilin u Paralajmëruam se po Vinte është Tani këtu dhe Amerika nuk do të jetë Kurrë më e Njëjta …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!