fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Bill Gates kërkon që SHBA dhe Britania të Shpenzojnë Dhjetëra Miliarda $ për t’u Përgatitur për Sulme Bioterroriste …

Bill Gates ka ngritur alarmin me kritikët duke sugjeruar që miliarda dollarë të investohen në një task forcë globale pandemike që të drejtojnë “lojën e mikrobeve” për t’u përgatitur për shpërthime ose sulme biologjike në të ardhmen.

Gates i bëri këto komentet gjatë një diskutimi me kryetarin e Komitetit të Përzgjedhur të Shëndetit dhe ish-Sekretarin e Shëndetësisë në Mbretërinë e Bashkuar Jeremy Hunt në samitin COP26 këtë javë.

“Do të duhen ndoshta rreth një miliardë në vit për një Task Force pandemike e kontrolluar nga [Organizata Botërore e Shëndetësisë], e cila po bën mbikëqyrjen dhe në fakt bën atë që unë i quaj ‘lojërat e mikrobeve’ ku ju praktikoni,” tha Gates.

Ai dha një skenar “çka do të ndodh nëse” bioterroristët do të lëshojnë linë nëpër aeroporte dhe kjo do të jetë si një “lojë e mikrobeve” të mundshme që mund të përdoret për t’u përgatitur për një sulm.

Bill Gates e pranon se vaksinat ishte investimi i tij më i mirë deri më sot: Investim prej 10 miliardë dollarësh në të cilën vaksinat i sollën atij 200 miliardë dollarë fitime.

Sipas Gates, si SHBA ashtu edhe Britania e Madhe do të duhet të shpenzojnë “dhjetëra miliarda” për kërkimin dhe zhvillimin.

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 13 Republikanët Tradhëtojnë duke i dhënë Joe Biden faturën e Socializmit,1.9 trilion $ kur Demokratët Radikalë dezertuan …
Next post Ironizon Gazetari: Reforma në Blektori …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!