fbpx
Lajmet me te Klikuara

New York Times: FBI konfirmon Legjitimitetin e Ditarit të Ashley Biden Botuar nga National File …

Vitin e kaluar, National File publikoi të gjithë ditarin e Ashley Biden, në të cilin ajo zbuloi se kishte bërë dushe të papërshtatshme me babanë e saj, Joe Biden.

Sot ditari është konfirmuar si i vërtetë.

Një javë e gjysmë përpara zgjedhjeve të vitit 2020, një sinjalizues i Project Veritas ofroi një kopje dixhitale të ditarit të Ashley Biden në National File.

Regjistrimet në ditar përfshijnë autoren që zbulon se ajo beson se ishte ngacmuar seksualisht si fëmijë dhe ndante dushe “ndoshta jo të përshtatshme” me babain e saj, disa që detajojnë luftën e autores me abuzimin me drogën dhe martesën e shkatërruar të autores me afera të shumta, së bashku me hyrjet. duke treguar frikën e familjes për një skandal të mundshëm për shkak të shtëpisë së re të vëllait të saj dhe ato që tregojnë një pakënaqësi të thellë për babain e saj për shkak të parave, kontrollit dhe manipulimit emocional.

Ndërsa shumica dërrmuese e mediave i injoruan zbulimet e bombave, ndoshta duke hedhur poshtë verifikueshmërinë e tyre, The New York Times të premten raportoi se FBI ishte përfshirë në dy bastisje në adresat si pjesë e një hetimi se si u mor ditari i Ashley Biden.

Lexoni publikimin e plotë: ‘Ditari i Ashley Biden zbulon traumën seksuale të fëmijëve, abuzimin me drogën, pakënaqësinë për Joe – Whistleblower’ Botuar në tetor 2020

Pavarësisht nga emri i gazetarit të Dosjes Kombëtare, Patrick Howley, dhe emri ligjor i kompanisë që zotëron Dosjen Kombëtare, artikulli nuk e emërton fare Dosjen Kombëtare, as artikulli nuk diskuton ndonjë gjë që përmbahej brenda vetë ditarit.

Në mënyrë të ngjashme, gazetarët e zakonshëm kur postojnë në Twitter për artikullin e New York Times, gjithashtu nuk përmendin Dosjen Kombëtare, ose ndonjë nga vetë bombat:

Artikulli pretendon se hetuesit federalë përbëhen nga agjentë të FBI-së dhe “prokurorë federalë në Manhattan që punojnë në çështjet e korrupsionit publik” në emër të Distriktit Jugor të Nju Jorkut. Hetimi u hap me sa duket nga Prokurori i Përgjithshëm i atëhershëm Bill Barr, pasi një përfaqësues i familjes Biden dyshohet se raportoi në tetor 2020 se ditari, së bashku me “disa” sende personale të Ashley Biden ishin vjedhur në një vjedhje.

Kjo është në kundërshtim me informacionin e dhënë në National File nga një sinjalizues i Project Veritas, i cili shpjegoi se ditari ishte lënë në një adresë ku dikur qëndronte vajza e Joe Biden.

Sipas artikullit, FBI nuk do të komentonte mbi hetimin, duke thënë vetëm se agjentët kishin “kryer aktivitete të zbatimit të ligjit në lidhje me një hetim në vazhdim” në dy vendndodhje.

Në një video të postuar në mediat sociale, James O’Keefe i Project Veritas vë në dukje se FBI e babait të Ashley Biden mund të jetë duke krijuar një precedent të rrezikshëm duke ndjekur, me sa duket, akuza penale kundër gazetarëve për krimin e mbledhjes së informacionit nga burimet.

Dosja Kombëtare nuk ka marrëdhënie biznesi me Project Veritas dhe çdo mbivendosje gjeografike rrethanore është thjesht e përshtatshme.

Burimi: /NationalFile/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kryeministri “Kërcënon” me Green Pass Shqiptarët: Të Pavaksinuarit të Vaksinohen një Orë e më parë …
Next post Publikimi i plotë: Ditari i Ashley Biden zbulon Traumën Seksuale të fëmijëve, Abuzimin me Drogën dhe Pakënaqësitë për Joe – Denoncuesi …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!