fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ndalohet nga FBI CEO i Pfizer. Akuzohet për Mashtrim dhe se ka Paguar Qeveritë dhe Mediat Kryesore për të Heshtur …


CEO i Pfizer, Albert Bourla, u arrestua në shtëpinë e tij në periferi të pasur të Scarsdale, Nju Jork të premten në mëngjes nga FBI për akuza të shumta mashtrimi. Bourla po mbahet i izoluar ndërsa pret seancën për lirimin me kusht. Agjentët federalë janë në proces të ekzekutimit të një urdhri kontrolli në shtëpinë e tij dhe në shumë prona të tjera që ai zotëron në të gjithë vendin.

Albert Bourla përballet me akuza mashtrimi për rolin e tij në mashtrimin e klientëve mbi efektivitetin e “vaksinës” COVID-19. Pfizer akuzohet për falsifikimin e të dhënave dhe dhënien e ryshfeteve të mëdha. Sipas një agjenti të FBI-së që foli me Conservative Beaver, Pfizer gënjeu për efektivitetin e vaksinave dhe mashtronte klientët për efektet anësore serioze që vaksinat mund të prodhojnë.

Pfizer akuzohet se ka paguar qeveritë dhe mediat kryesore për të heshtur.

Albert Bourla ishte tashmë në tension pasi u zbulua Pfizer, dhe një partner hulumtues, “falsifikoi të dhënat e pacientëve të paverbëruar të cilët ishin të punësuar si dhe vaksinues të trajnuar në mënyrë joadekuate dhe ishte i ngadalshëm për të ndjekur ngjarjet e padëshiruara”. Denoncuesja Brook Jackson u pushua nga puna si rezultat i përpjekjeve të saj për të ndaluar mashtrimin që po kryhej, raportoi BMJ.

Në tetor, Project Veritas publikoi një seri zbulimesh të quajtura “PfizerLeaks”. Në video, një tjetër sinjalizues i Pfizer zbulon se si kompania përdor qelizat fetale të abortuara në “vaksinën” e COVID-19. Pfizer u përpoq ta mbante të fshehur këtë fakt nga publiku.

Nëse shpallet fajtor, Albert Bourla mund të kalojë pjesën tjetër të jetës në burg. Bourla konsiderohet i pafajshëm derisa të provohet fajësia.

Policia ka urdhëruar ndërprerjen e mediave, e cila është miratuar menjëherë nga gjyqtari. Conservative Beaver është me qendër në Kanada dhe nuk i nënshtrohet ligjit amerikan.

Koment: Gjithsesi ky lajme mbetet për tu Verifikuar si i vërtet apo FakeNews sipas medias Kanadeze https://www.conservativebeaver.com

Burimi: https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/?fbclid=IwAR0Cd5mhnowh7_KPGtQm6NECtPrO-x2_Uxov0DsNhL15sCvJWuax8mpXFBY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post SKANDAL/Pfizer Shantazhon Vendet që të marrin Vaksinën Covid duke Vendosur si Kolateral Asetet Kombëtare,ku një ndër Këto Shtete është dhe Shqipëria .(VIDEO)
Next post Kryeministri “Kërcënon” me Green Pass Shqiptarët: Të Pavaksinuarit të Vaksinohen një Orë e më parë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!