fbpx
Lajmet me te Klikuara

Kryepeshkopi Vigano kritikon Papën për Tolerancën e një “Krimi Kundër Njerëzimit” si një “Veprim Satanik Kundër Zotit”…

Kryepeshkopi Carlo Maria Viganò u ka shkruar një letër mahnitëse peshkopëve të Amerikës, në të cilën ai bën disa pretendime befasuese në lidhje me Vaksinat kundër COVID-19 dhe rolin e Kishës në promovimin e vaksinave.

Viganò pohon se vaksinat normalisht kalojnë nëpër vite të tëra testimi rigoroz dhe se mungesa e një procesi të tillë në rastin e injektimit të COVID-19 që përfaqësojnë autoritetet e shëndetit publik që po kryejnë “eksperimentime mbi të gjithë popullsinë botërore”.

Kryepeshkopi iu referua trajtimeve me ilaçe që kanë rezultuar efektive për luftimin e COVID pa rreziqet e vaksinave, duke vënë në dukje se ilaçe të tilla janë diskredituar nga organet globale të shëndetit dhe mediat.

“Duhet të përsëritet se ka trajtime efektive që kurojnë pacientët dhe i lejojnë ata të zhvillojnë mbrojtje të përhershme natyrore imune, diçka që vaksinat nuk e bëjnë,” shkroi ai. “Për më tepër, këto trajtime nuk shkaktojnë efekte anësore serioze, pasi barnat që përdoren janë të licencuara prej dekadash”.

“Standardet ndërkombëtare specifikojnë se një medikament eksperimental nuk mund të autorizohet që të shpërndahet përveçse në mungesë të një trajtimi alternativ efektiv: kjo është arsyeja pse agjencitë e barnave në SHBA dhe Evropë kanë parandaluar përdorimin e hidroksilklorinës, ivermectinës, plazmës hiper-imune dhe terapive të tjera. me efektivitet të provuar”, shtoi ai.

Viganò vazhdon të deklarojë se vaksinat po rezultojnë joefektive në parandalimin e njerëzve nga marrja dhe kalimi i virusit do të thotë se ato nuk mund të quhen as vaksina.

“Në fakt një “vaksinë” përkufizohet si një preparat medicinal që synon të nxisë prodhimin e antitrupave mbrojtës nga organizmi, duke dhënë rezistencë specifike ndaj një sëmundjeje specifike infektive (virale, bakteriale, protozoale). Ky përkufizim u ndryshua kohët e fundit nga OBSH, sepse përndryshe nuk do të kishte mundur të përfshinte ilaçe anti-Covid, të cilat nuk nxisin prodhimin e antitrupave mbrojtës dhe nuk japin një rezistencë specifike ndaj sëmundjes infektive SarsCoV-2.

Kryepeshkopi vazhdoi të pohoi se ishte një “detyrë” morale të refuzohej vaksinimi duke pasur parasysh atë që ne tani dimë për programin e vaksinave.

“Në mbarë botën, numri i vdekjeve dhe patologjive të rënda pas vaksinimit po rritet në mënyrë eksponenciale: në vetëm nëntë muaj këto vaksina kanë shkaktuar më shumë vdekje se të gjitha vaksinat në tridhjetë vitet e fundit. Jo vetëm kjo: në shumë vende – si Izraeli për shembull – numri i vdekjeve pas vaksinimit tani është më i madh se numri i vdekjeve nga Covid.”

Viganò shkon edhe më tej për të pohuar se do të ishte “imorale dhe e papranueshme” për katolikët që të merrnin vaksinën e dhënë nga zbulimet nga drejtuesit e Pfizer se gjilpërat përmbajnë material nga fetuset e abortuara.

Kryepeshkopi shprehu zemërimin e tij ndaj anëtarëve të tjerë të klerit si dhe vetë Papa Françeskut për tolerancën e një “krimi kundër njerëzimit” dhe “veprim satanik kundër Zotit”.

Viganò nuk bëri asnjë grusht në përvijimin e agjendës më të gjerë në lojë.

“Unë e kuptoj se mund të jetë jashtëzakonisht jopopullore të mbash një qëndrim kundër të ashtuquajturave vaksina, por si Barinj të kopesë së Zotit ne kemi për detyrë të denoncojmë krimin e tmerrshëm që po kryhet, qëllimi i të cilit është krijimi i miliardave. tek njerëzit e sëmurë kronikë si dhe për të shfarosur miliona e miliona njerëz, bazuar në ideologjinë skëterre të “Rivendosjes së Madhe” të formuluar nga Presidenti i Forumit Ekonomik Botëror Klaus Schwab dhe të miratuar nga institucionet dhe organizatat në mbarë botën.”

Viganò më parë i shkroi Presidentit të atëhershëm Donald Trump duke pohuar se pandemia e COVID-19 është pjesë e një komploti për të imponuar një “diktaturë shëndetësore” dhe se Trump është “garnizoni i fundit” në ndalimin e kësaj axhende.

Vitin e kaluar, ne gjithashtu theksuam se si kardinali Raymond Burke paralajmëroi se pandemia COVID-19 po shfrytëzohet nga përkrahësit e “Rivendosjes së Madhe” për të “përparuar axhendën e tyre të ligë”.

Burimi: /HumansareFree/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ironizon Gazetari: Reforma në Blektori …
Next post RTSH, është i Shenjtë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!