fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Digjen Kullat e Rrezatimit 5G në Indi …

India po shkëlqen nga zjarret e vendosura mbi kullat e rrezatimit 5G. Satanistët mbështeten në teknologjinë e frekuencës së elektromagnetit EMF për të kontrolluar masat, nëpërmjet rrezatimit dhe kontrollit të mendjes.

Kjo është ndoshta një ide e zgjuar, për të hequr këto infrastruktura 5G në mënyrë për të mos pasur më burime për kontroll.

Frekuencat elektromagnetike radioaktive shkaktojnë probleme shëndetësore tek Njerëzit si këto simptomat që sot quhen helmim nga rrezatimi, qeveria Indiane po e quan si Virusi Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ish-përfaqësuesi i Dhomës së Përfaqësuesve Parashikon se për Zgjedhjet Afatmesme të 2022 – Demokratët do të humbasin 40 deri në 50 vende në .(VIDEO)
Next post VIDEO/Deklarata “Bombë”e Avokatit: Jam gati të Japë edhe Jetën në këtë “Luftë” që Fëmijët e Shqiptarëve mos Vaksinohen …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!