fbpx
Lajmet me te Klikuara

Indi: 71 nga 75 rrethe në Uttar Pradesh nuk Raportuan asnjë Rastë me Covid-19 në 24 orë pas Zbatimit të Protokollit të Ivermectin …

Gateway Pundit raportoi më parë se rastet e COVID ranë në Indi falë rregullave të reja që promovojnë Ivermectin dhe hydroxychloroquine në popullsinë e saj masive.

33 rrethet në Uttar Pradesh, Indi tani janë çliruar nga qeveria e COVID-19 e shpallur muajin e kaluar. Shkalla e rikuperimit është rritur deri në 98.7% duke dëshmuar efektivitetin e IVERMECTIN si pjesë e “Modelit të Kontrollit të Covid-it të Uttar Pradesh”. Sigurisht, media nuk duan ta përmendin këtë sukses që Ivermectin po përdoret për trajtimin e COVID-19.

Ky shtet ka një popullsi të vlerësuar prej 241 milion njerëz në 2021 dhe ka popullsinë më të lartë në Indi. Kjo është pothuajse dy të tretat e popullsisë të Shteteve të Bashkuara në 2021 dhe megjithatë tani është një komb pa COVID-19.

Pra, çfarë mund të jetë duke bërë gabim Shtetet e Bashkuara? Le të pyesim doktor Fauci.

Qeveria e UP-së gushtin e kaluar ka lëshuar një njoftim për marrjen e tabletave Ivermectin (12 mg). Dialogu raportoi:

“Njoftimi i qeverisë thotë: “Mjekët këshillojnë marrjen e ivermectin 12 mg për të frenuar ndikimin e pandemisë.

Ky ilaç është mjaft efektiv në mbrojtjen nga Covid-19. Prandaj ne apelojmë që çdo qytetar ta ketë këtë tabletë.”

Njoftimi më pas vazhdon për të shpjeguar dozën: Për pacientët pozitivë të izoluar në shtëpi (një tabletë në ditë për tre ditë dhe për kontaktet parësore dhe dytësore (një tabletë secila në ditën e parë dhe të 7-të).

Uttar Pradesh është shteti kryesor në Indi e përdor Ivermectin shumë herët dhe në mënyrë parandaluese në të gjitha kontaktet familjare. Dhe ky shtet ka një nga pesë rastet më të ulëta të COVID nga të gjitha shtetet në Indi, pavarësisht se ka vetëm një shkallë të ulët vaksinimi.

Vetëm rreth 20% e të rriturve në Uttar Pradesh janë plotësisht të vaksinuar dhe vetëm rreth 32 milionë morën dozën e dytë nga 241 milionë njerëz. Uttar Pradesh ka mbulimin më të ulët të vaksinave deri tani në të gjitha shtetet në Indi.

Pavarësisht se kishin shkallën më të ulët të vaksinimit, të paktën 71 nga 75 rrethe në Uttar Pradesh raportuan zero raste të reja të Covid-19 që nga 19 tetor dhe 42 rrethe vazhduan të mbeten pa asnjë rast me Covid.

Burimi: /TheGatewayPundit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Rroftë “Open Ballkan” dhe “Minishengeni Ballkanik” me “Bekimin” e Satrapit të Regjimit që kërcënoi Evropën me Terrorizëm Islamik dhe Kristian që mund të lindë në Ballkan …
Next post VIDEO/ Infermierja Pushohet nga Puna dhe Shoqërohet jashtë Spitalit sepse Refuzojë të Marrë Vaksinën Eksperimentale …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!