fbpx
Lajmet me te Klikuara

Gjykatësi federal ndalon Administratorin e Biden-it për Masat Disiplinore ndaj Punonjësve të Pavaksinuar. Biden thotë se nuk do t’a Respektojë …

Një gjykatës i gjykatës federale të qarkut lëshoi ​​një urdhër minutë të enjten duke ndaluar administratën e Biden të pushojë nga puna ose të ndëshkojë punonjësit federalë dhe ushtrinë aktive ndërsa ata presin një vendim pasi paditën administratën për përjashtimet fetare ndaj vaksinave COVID-19.

Sipas urdhrit të parë nga Fox News dhe i postuar nga avokatja e ish-presidentit Donald Trump, Jenna Ellis në Twitter, gjykatësja e qarkut Colleen Kollar-Kotelly urdhëroi, “Asnjë nga paditësit civilë të punonjësve nuk do t’i nënshtrohet disiplinës gjatë kërkesës së tij ose të saj për një përjashtim fetar. është në pritje.”

Gjykatësi saktësoi gjithashtu se “paditësit ushtarakë, të cilëve u janë refuzuar kërkesat për përjashtim fetar, nuk do të disiplinohen apo ndahen gjatë pezullimit të apelimeve të tyre”.

Të pandehurit e administratës së Bidenit, konkretisht vetë presidenti Joe Biden dhe të gjithë drejtuesit e departamenteve në degën ekzekutive, u urdhëruan të paraqisnin një njoftim plotësues deri të premten në mesditë për të konfirmuar se asnjë paditës nuk do të dënohet në pritje të vendimit të gjykatës, ose përndryshe “Gjykata do të urdhëroni një konferencë të dyfishtë, duke kërkuar nga të pandehurit të paraqesin një kundërshtim të përshpejtuar ndaj Mocionit të TRO-së” deri më 2 nëntor dhe të paraqesin mocionin e tyre të propozuar për pushimin e çështjes.

Sipas American Military News, administrata Biden shkroi në përgjigje të urdhrit se nuk do të pajtohej me ndalimin e shkarkimeve të paditësve në procesin e kërkimit të një përjashtimi fetar për goditjen me COVID në pritje të vendimit të gjykatës për urdhrin e ndalimit të përkohshëm (TRO ) lëvizje.

“Është barra e paditësve të demonstrojnë dëm të pariparueshëm të afërt… por paditësit nuk ofrojnë asgjë përtej spekulimeve për të sugjeruar se kërkesat e tyre për përjashtim fetar do të refuzohen dhe se ata do të disiplinohen fare, aq më pak në ditën e parë që një disiplinë e tillë është teorikisht e mundur, ”, thuhet në përgjigjen e administratës Biden. “Në të vërtetë, nëse kërkesat e paditësve për përjashtim fetar pranohen, paditësit nuk do të pësojnë asnjë lëndim dhe çështja do të bëhet e diskutueshme.”

Sipas urdhrave ekzekutivë të Presidentit Biden 14042 dhe 14043, të lëshuara më 9 shtator, të gjithë punëtorët federalë, si dhe kontraktorët dhe nënkontraktorët, janë të mandatuar të marrin injeksione për COVID me përjashtime të kufizuara. Në zbatimin e urdhrave, agjencitë federale kanë vendosur një afat 22 nëntor për punonjësit që të vaksinohen plotësisht, i cili konsiderohet i arritur dy javë pas dozës së dytë të vaksinave Pfizer-BioNTech ose Moderna, ose një doze të vaksinës Johnson & Johnson. Pasojat e mospërputhjes përfshijnë masat disiplinore, deri në përfundimin dhe heqjen nga kontrata.

Sipas ankesës së paraqitur kundër administratës më 23 shtator, paditësit paralajmëruan se “largimi me forcë” i qindra mijëra punonjësve federalë dhe personelit ushtarak do të “fuste kombin tonë në një shtet më të cenueshëm sesa kanë përjetuar Shtetet e Bashkuara në një të katërtën”. të një mijëvjeçari.”

Ankesa vuri në dukje se lidhja midis të gjitha vaksinave të disponueshme për COVID dhe qelizave të fetusit të abortuar ishte thelbësore për kundërshtimet fetare të ofruara nga paditësit. Përveç kësaj, mandati erdhi në kundërshtim me besimin e tyre se trupat e tyre janë “tempull i Shpirtit të Shenjtë dhe se ata nuk mund të vendosin asgjë në tempujt e tyre pa konfirmim dhe bindje nga Fryma e Shenjtë”.

Ankesa theksoi se aksionet ishin të larta për ata që paditnin, si dhe të gjithë ata amerikanë që kërcënohen të humbasin punën e tyre për refuzimin e goditjes së COVID.

“Në mungesë të kërkesës së paditësve me masë urgjente këtu, paditësit do të pësojnë dëm të pariparueshëm pasi të drejtat e tyre themelore shkelen dhe ata humbasin punën e tyre për asnjë arsye përtej besimeve të tyre të sinqerta fetare,” thuhej në ankesë.

Michael Yoder, avokati që përfaqëson paditësit, deklaroi për Fox News të premten se “Administrata e Biden ka treguar një qëndrim të paprecedentë, kavalier ndaj shtetit të së drejtës dhe një paaftësi të plotë në konturet themelore kushtetuese”.

Ai vazhdoi,

Fatmirësisht, Kushtetuta jonë mbron dhe siguron të drejtën për të mbetur i lirë nga persekutimi dhe detyrimi fetar. Me këtë urdhër, ne jemi një hap më afër rikthimit të administratës Biden në vendin e saj duke kufizuar qeverinë në kompetencat e saj të numëruara. Është koha që qytetarët dhe gjykatat t’i thonë jo tiranisë. Kushtetuta nuk ka nevojë të rishkruhet, duhet të rilexohet.

Urdhri i gjykatës erdhi në të njëjtën ditë kur Guvernatori i Floridës, Ron DeSantis njoftoi se shteti po e çon administratën Biden në gjykatë për mandatin e taksave për kontraktorët federalë, të cilin padia e quan një “ndërhyrje radikale në autonominë personale të punëtorëve amerikanë”. Shteti i Floridës po kërkon një urdhër paraprak mbarëkombëtar për të bllokuar hyrjen në fuqi të mandatit.

Punonjësit federalë dhe personeli ushtarak, së bashku me lidershipin politik lokal dhe amerikanët e zakonshëm, po kundërshtojnë gjithnjë e më shumë mandatet e vaksinimit, siç ka raportuar më parë The New American.

Ndërkohë, Presidenti Biden nuk duket se ka ndonjë problem me njerëzit që humbasin punën e tyre për shkak të refuzimit të tyre të vaksinimit me terapi gjenesh eksperimentale. Duke folur në Elk Grove Village, Illinois, në fillim të këtij muaji, presidenti mbrojti mandatet shtrënguese: “Kur shihni titujt dhe raportet e shkarkimeve masive dhe qindra njerëzve që humbasin punën e tyre, shikoni historinë më të madhe,” tha ai, duke shpjeguar se “Historia më e madhe” është se kompanitë që vendosin kërkesa të tilla shohin një shkallë më të lartë vaksinimi.

Burimi: /TheNewAmerican/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Partnerët e Soros hedhin 2 Milionë Euro për Fushatën për Vaksinim për Keq-Informim,Manipulim dhe Censurim …
Next post Makina Inteligjente e Policisë Rrugore do të Llogarisë edhe “Foltoren Berisha”…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!