fbpx
Lajmet me te Klikuara

VIDEO/Joe Rogan: Mjeku im Trajtoi mbi 200 Anëtarë të Kongresit me Ivermectin …

Ky informacion rreth Dr. Peirre Korey u shpërnda dy javë më parë dhe ka filluar të bëhet virale.

Mediat e korporatave refuzojnë të flasin për këtë histori dhe është e keqe e nivelit tjetër që anëtarët e Kongresit u ndihmuan nga ky ilaç dhe ata kanë punuar shumë për të shtypur këtë njohuri nga publiku amerikan.

Në VIDEON e mëposhtëm, Alex Jones zbërthen informacionin bombë të Joe Rogan se mbi 200 anëtarë të Kongresit u trajtuan me ivermectin, ndërsa në të njëjtën kohë denoncuan publikisht ilaçin që shpëton jetën dhe shtypin disponueshmërinë e tij gjatë krizës Covid:

Burimi: InfoWars.comFreeWorldNews.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Shoqata Mjekësore Amerikane (AMA) po Planifikon të Ndalojë Ivermectin në Mënyrë që të Vdesin sa më Shumë Njerëz nga Covid…
Next post Spitali Sparrow po Mbushet/Dhomat e Urgjencës janë Plotë me Pacientë të Sëmurë nga Vaksinat …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!