fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dr. Vladimir Zev Zelenko: Unë jam një Realist Konspiracionist.

Vanguard dhe Black Rock janë aksionerë në industri, media, shkencë dhe politikë.

Vanguard dhe Black Rock investojnë në njëri-tjetrin përmes diçkaje të quajtur pronësi rrethore.

Pra, mendoni për Vanguard dhe Black Rock si një monopol që zotëron gjithçka.

Me kujdesin e duhur, do të zbuloni se aksionarët kryesorë në këtë monopol janë të kudonjohurit :

-Familja Rothschild

-Familja Du Pont

-Familja Rockefeller

-Familja Carnegie

-Familja Orsini

-Familja amerikane Bush

-Familja mbretërore britanike

Ata përdorin bazat e mëposhtme për të nxitur kaosin në botë :

Fondacioni Bill dhe Melinda Gates

Fondacioni i Shoqërisë së Hapur Soros

Fondacioni Clinton.

Këto fondacione kontribuojnë në destabilizimin gjeopolitik.

Kaosi është i mirë për biznesin dhe për kapjen e pushtetit.

Vetëm një forcë e frymëzuar hyjnore mund ta mposhtë këtë Goliath.

Bota do të çlirohet nëpërmjet veprave të mira dhe dashamirësisë.

Ne kemi nevojë për një vetëdije kolektive hyjnore, për të merituar ndërhyrjen hyjnore. Pronarët e monopolit të zi / të avangardës janë një manifestim i gjarprit të origjinës. Unë jam shumë optimist për një ngjarje të ardhshme shpenguese që do të ribalancojë botën tonë të errët.

Vendosni rripin e sigurimit dhe shijoni udhëtimin !

/PatriotikMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kur ti nuk u Dorëzove ditën e Parë të Jetës,Pse thyhesh e Mposhtesh kur Diçka ndodh?
Next post Presidenti i Turqisë Rexhep Taip Erdogan i trembur nga George Soros tërheqë Deklaratën për Shpalljen Non Grata të Ambasadorëve Perëndimorë.
error: Materiali eshte i mbrojtur !!