fbpx
Lajmet me te Klikuara

Rezervat e Arit dhe Valutës në Rusisë Rriten me afro 5 Miliardë Dollarë në Vetëm një Javë …

Rezervat valutore ruse u rritën me 0.8% në javën që përfundon me 15 tetor, duke arritur në 620.3 miliardë dollarë, sipas të dhënave të fundit të bankës qendrore. Rusia mban rezervën e pestë më të madhe në botë të monedhave.

Rregullatori thotë se rezervat ndërkombëtare të vendit janë rritur me 4.9 miliardë dollarë që nga 8 tetori, pas rivlerësimit pozitiv dhe blerjeve të valutës sipas rregullit të buxhetit.

Rezervat monetare të arit u rritën 0.14% muajin e kaluar në 73.9 milionë ons (2,298,547 ton) që nga 1 tetori, raporton banka.

Banka qendrore ka diversifikuar vazhdimisht zotërimet ndërkombëtare të vendit, duke ulur pjesën e saj të dollarëve amerikanë në favor të arit dhe monedhave të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Udhëheqësit e Partisë Komuniste Kineze Diskutojnë Ndikimin e Vaksinës tek Forcat Ushtarake Amerikane. (Video)
Next post Asistenti i Mjekut Informator: Pranimet në Spitalin e NY ishin 90% të Vaksinuara, nuk u Raportuan në VAERS …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!