fbpx
Lajmet me te Klikuara

Menjëherë pas Vaksinës Covid – 19: Vdekjet e fëmijëve në Mbretërinë e Bashkuar janë 52% më të Larta se Mesatarja 5-vjeçare …

Të dhënat e reja të publikuara nga Zyra për Statistikat Kombëtare kanë zbuluar se numri i fëmijëve që kanë vdekur që kur Chris Whitty këshilloi Qeverinë që ata duhet të ofrojnë vaksinën Covid-19 është 52% më e lartë se mesatarja pesëvjeçare, pasi më parë ishte 14 % më poshtë nga mesatarja pesëvjeçare deri në rrëzimin e Komitetit të Përbashkët për Vaksinimin dhe Imunizimin.

Më 13 shtator 2021, katër zyrtarët kryesorë mjekësorë (CMO) të Mbretërisë së Bashkuar i shkruan qeverisë duke i këshilluar ata që t’u ofrojnë të gjithë fëmijëve të shëndetshëm mbi moshën 12 vjeç një dozë të vetme të injeksionit eksperimental të Pfizer mRNA Covid-19. Përfitimi më i rëndësishëm i shëndetit publik që u vlerësua nga CMO se gjoja ndryshon raportin rrezik-përfitim në favor të vaksinimit të fëmijëve ishte ndikimi në arsim.

Megjithatë, vaksina Covid-19 nuk parandalon infeksionin ose transmetimin e virusit të supozuar Covid-19, siç duket nga fakti se duke përjashtuar njerëzit nën moshën 18 vjeç, shumica dërrmuese e rasteve midis 13 shtatorit dhe 14 tetorit 2021 ishin ndër popullata e vaksinuar plotësisht.

Prandaj, vendimi i Chris Whitty, Shefit Mjekësor për Anglinë, dhe kolegëve të tij për të anuluar Komitetin e Përbashkët për Vaksinimin dhe Imunizimin duke këshilluar qeverinë që të gjithë fëmijëve mbi moshën 12 vjeç duhet t’u ofrohet një vaksinë Covid-19, u bazua. në një gënjeshtër të plotë.

Gjithashtu nuk mund të argumentohet se fëmijët duhet të bëjnë vaksinën eksperimentale Covid-19, sepse kjo do të zvogëlojë shanset e tyre për t’u shtruar në spital ose për të vdekur, sepse rreziku që ata të shtrohen në spital ose të vdesin për shkak të Covid-19 është tashmë i papërfillshëm.

Siç konfirmohet nga të dhënat zyrtare të NHS, të cilat tregojnë se midis marsit 2020 dhe 6 tetorit 2021, një periudhë 19 mujore, ka pasur vetëm 62 vdekje në mesin e njerëzve nën moshën 19 vjeç në spitalet e Anglisë pasi ata kishin rezultuar pozitivë për Covid-19. Me 48 nga këto vdekje që ndodhën në njerëz që kishin kushte të tjera themelore jashtëzakonisht të rënda.

Por të dhënat e publikuara nga Agjencia e Sigurisë Shëndetësore në Mbretërinë e Bashkuar tregojnë gjithashtu se edhe nëse fëmijët rrezikoheshin të shtroheshin në spital dhe të vdisnin për shkak të Covid-19, injeksioni Covid-19 nuk do të bënte shumë për ta parandaluar atë, sepse midis 13 shtatorit dhe tetorit. 11 2021, mbi 80% e vdekjeve të supozuara Covid-19 kanë ndodhur në mesin e popullatës së vaksinuar, madje 1 vdekje ka ndodhur tek një person i vaksinuar nën moshën 18 vjeç.

Gjithsesi, fëmijëve mbi 12 vjeç u jepet ende injeksioni eksperimental Covid-19, pyetja është nëse ai po vret fëmijë siç kemi parë në SHBA (burimi).

Chris Whitty këshilloi qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar që të përdorë vaksinën Pfizer Covid-19 për të gjithë fëmijët mbi moshën 12 vjeç në javën 37 të vitit 2021. Falë përgatitjeve që po bëhen tashmë nga NHS për të ndërhyrë në arsimin në shkolla dhe për të administruar vaksinën tek fëmijë programi filloi javën e ardhshme (java e 38).

Të dhënat e Zyrës Zyrtare për Statistikat Kombëtare (ONS) tregojnë se midis javës së 38-të dhe javës së 40-të, numri mesatar pesë-vjeçar i vdekjeve që ndodhën midis fëmijëve të moshës 10 dhe 14 vjeç ishte 17.

Megjithatë, të dhënat më të fundit të disponueshme nga ONS tregojnë se midis javës së 38-të dhe javës së 40-të, numri i vdekjeve të ndodhura midis fëmijëve të moshës 10 dhe 14 vjeç ishte 26. Kjo përfaqëson një rritje prej 52% në mesataren pesëvjeçare.

Gjashtëmbëdhjetë nga këto vdekje ishin te djemtë, që përfaqëson një rritje prej 60% në krahasim me mesataren e pesë viteve në të cilën kishte pasur 10 vdekje midis djemve midis javës 38 dhe javës 40.

Ndërsa 10 nga këto vdekje ishin te vajzat, që përfaqëson një rritje prej 43% në krahasim me mesataren e pesë viteve në të cilën kishte pasur 7 vdekje midis vajzave midis javës 38 dhe javës 40.

Ajo që është edhe më shqetësuese në lidhje me numrat e mësipërm është se vdekjet në mesin e fëmijëve të moshës midis 10 dhe 14 vjeç ishin dukshëm më të ulëta se mesatarja e pesë viteve deri në pikën që Chris Whitty këshilloi qeverinë t’u ofronte të gjithë fëmijëve mbi moshën 12 vjeç një Covid- 19 vaksinë.

Të dhënat e Zyrës Zyrtare për Statistikat Kombëtare (ONS) tregojnë se midis javës së parë dhe javës së 37-të, numri mesatar pesë-vjeçar i vdekjeve që ndodhën midis fëmijëve të moshës 10 dhe 14 vjeç ishte 207.

Megjithatë, grupi i të dhënave 2021 nga ONS tregon se midis javës 1 dhe javës 37 të 2021 kishte vetëm 178 vdekje midis fëmijëve të moshës 10 dhe 14 vjeç. Kjo do të thotë se vdekjet midis fëmijëve të javës 10 dhe 14 ishin 14% më pak në pesë vjet. -mesatarja para se t’i ofrohet injeksioni Covid-19.

Sidoqoftë, dihet se fëmijëve që konsiderohen të prekshëm ndaj Covid-19 për shkak të disa kushteve themelore, tashmë u ofrohej një injeksion Covid-19 përpara vendimit të Chris Whitty për të anuluar JCVI dhe për t’u ofruar injeksion të gjithë fëmijëve të shëndetshëm.

Grafiku i mësipërm, i marrë nga raporti i Agjencisë së Sigurisë Shëndetësore në Mbretërinë e Bashkuar ‘Vaccine Surveillance’ tregon se fëmijëve të cenueshëm filluan t’u jepet vaksina Covid-19 rreth javës 31 të vitit 2021. Ai tregon gjithashtu rritjen e dukshme në vaksinimin e fëmijëve pas vendimit të Chris Whitty.

Pra, ne vlerësuam numrat nga grupi i të dhënave mesatare pesëvjeçare të ONS për vdekjet (gjendet këtu) dhe grupi i të dhënave ONS 2021 për vdekjet (gjendet këtu) dhe zbuluam se kishte pasur gjithashtu një rritje të dukshme të vdekjeve midis fëmijëve që nga fillimi i fëmijëve të cenueshëm. iu dha vaksina Covid-19.

Ne kemi përpiluar tabelën e mëposhtme në të dhënat ONS:

Korrelacioni natyrisht nuk është gjithmonë i barabartë me shkakësinë. por ai Agjencia Rregullatore e Mjekësisë dhe Produkteve të Kujdesit Shëndetësor (MHRA) ka pranuar hapur se ata dyshojnë se miokarditi dhe perikarditi janë efekte anësore të mundshme të vaksinave Pfizer dhe Moderna Covid-19, veçanërisht te meshkujt e rinj.

Një dyshim që ka qenë mjaft i fortë që Rregullatori i Mjekësisë në Mbretërinë e Bashkuar të shtojë zyrtarisht paralajmërime për miokarditin dhe perikarditin në etiketat e sigurisë të vaksinave Covid-19.

Miokarditi është inflamacion i muskujve të zemrës, ndërsa perikarditi është inflamacion i qeseve mbrojtëse që rrethojnë zemrën. Të dyja janë gjendje jashtëzakonisht serioze për shkak të rolit jetësor që luan zemra në mbajtjen e një personi në jetë dhe faktit që muskuli i zemrës nuk mund të rigjenerohet. Miokarditi serioz mund të çojë në arrest kardiak dhe të heqë jetën e një personi.

Pranimi nga Rregullatori i Mjekësisë në Mbretërinë e Bashkuar se miokarditi është një efekt anësor i dyshuar i injeksionit Pfizer Covid-19 është jashtëzakonisht shqetësues pasi shihni të dhëna të mëtejshme të publikuara nga Public Health England për numrin e thirrjeve të urgjencës të bëra duke kërkuar një ambulancë për shkak të arrestit kardiak.

Grafiku i mësipërm tregon se thirrjet e urgjencës për shkak të arrestit kardiak kanë qenë dukshëm më të larta se niveli i pritshëm që nga qershori 2021. A është thjesht një rastësi që thirrjet e urgjencës për shkak të arrestit kardiak u rritën pikërisht në të njëjtën kohë kur pati një rritje të papritur të vaksinimeve prej 16 – adoleshentët 19-vjeçarë?

Nuk do ta dimë kurrë, sepse autoritetet nuk do të pranojnë kurrë se një program i panevojshëm vaksinimi për të cilin ata kanë shpenzuar miliarda para nga taksapaguesit për të nxjerrë në përdorim, ka vrarë po ata njerëz që supozohej se duhej të mbronte.

Por provat sugjerojnë fuqimisht se vaksinat Covid-19 po vrasin fëmijë, me një rritje prej 52% të vdekjeve të fëmijëve kundrejt mesatares pesëvjeçare që kur Chris Whitty këshilloi qeverinë që të përhapë vaksinën për të gjithë fëmijët e shëndetshëm mbi moshën. 12.

Burimi: TheExpose.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Asistenti i Mjekut Informator: Pranimet në Spitalin e NY ishin 90% të Vaksinuara, nuk u Raportuan në VAERS …
Next post VIDEO/Fundi i Faucit dhe Mashtrimeve të tij: Efikasiteti i vaksinës shkon nga 100% efektiv,në 20% efektiv!
error: Materiali eshte i mbrojtur !!