fbpx
Lajmet me te Klikuara

Qeveria Amerikane mund të Mandatojë Aplikacionin e Vlerësimit dhe Gjurmimit të Kredisë Sociale për të Zbatuar Vaksinimet e Detyruara kundër Covid – Patenta tashmë e Miratuar.(VIDEO)

Një patentë amerikane e miratuar më 31 gusht 2021, zbulon teknologjinë e përdorur për të gjurmuar njerëzit në mënyrë që të identifikohen ata që supozohet se kanë më shumë gjasa të përhapin Covid-19 dhe për të identifikuar individë të pavaksinuar në mënyrë që të mund të injektohen me injeksione eksperimentale.

Patenta u dorëzua nga avokatët izraelitë të patentave Dr. Gal Ehrlich dhe Maier Fenster nga Ehrlich & Fenster.

Teknologjia e përdorur në patentë analizon të dhënat e mbledhura nga telefonat inteligjentë, aplikacionet telefonike të mandatuara nga qeveria, agjencitë e inteligjencës, kamerat publike, kamerat ATM, kamerat private të biznesit dhe burime të tjera.

Në thelb, njerëzve do t’u jepen “pika” bazuar në statusin e vaksinimit, veshjen e maskave, sjelljen, lëvizjen, socializimin dhe faktorë të tjerë.

Pajisjet elektronike që komunikojnë me njëra-tjetrën do të përcaktojnë nëse dikush është ose jo një “super përhapës” ose një “jo-super përhapës” bazuar në elementë të ndryshëm.

Siç shihet në diagramin më poshtë, koleksioni i teknologjive të mbikqyrjes do të dërgojë të dhëna për t’u analizuar në mënyrë që të përcaktojë një “rezultat” që e vendos personin në një grup.

Secili grup renditet në mënyrë që qeveria të mund të japë përparësi se kë të vaksinojë më pas.

Një diagram tjetër tregon një rrjet individësh që gjurmohen ndërsa janë në publik.

Sipas dokumentit, “qeveria mund të urdhërojë qytetarët që të instalojnë një aplikacion të dedikuar në telefonat inteligjentë të tyre (ose pajisje të tjera inteligjente si tableta, orë inteligjente, syze inteligjente, etj.) për të ndihmuar qeverinë me logjistikën e procedurave të vaksinimit”.

“Qeveria (ose organi tjetër) i ofron publikut pajisje të tilla inteligjente të dedikuara,” vazhdon ai. “Në disa mishërime, aplikacioni dhe/ose pajisja inteligjente është konfiguruar për të informuar vendndodhjen e përdoruesit në çdo kohë dhe për të komunikuar me pajisjet inteligjente ngjitur (për shembull nëpërmjet Bluetooth (për të vlerësuar ndërveprimet midis përdoruesve, për shembull, afërsinë midis përdoruesve , lëvizja e përdoruesve, etj.) “

Gazeta thotë se teknologjia ekzistuese mund të përdoret gjithashtu për të gjurmuar njerëzit, si softueri i telefonave celularë Android dhe iPhone.

Të dhënat e vendndodhjes do të monitorohen duke përdorur celularë, media sociale, përdorimin e kartës së kreditit, adresat IP, teknologjinë e njohjes së fytyrës që gjendet në kamerat e vëzhgimit, ATM-të dhe kamerat private të vëzhgimit në dyqane, ndërtesa dhe shtëpi.

Big Brother Australia: Keni 15 minuta për të bërë një selfie dhe për t’ia dërguar qeverisë.

Duke ofruar shembuj të gjurmimit të sjelljes së një subjekti, patenta thotë se mund të përcaktojë nëse një person është “duke mbajtur maskë” duke “analizuar imazhet e marra gjatë telefonatave” ose nëse një person “po lanë duart” duke “analizuar tingujt e ujit që rrjedh ose lëvizjet”. me një orë inteligjente.”

Disa ekspertë, të tillë si Dr. Robert Young dhe Dr. Vladimir Zev Zelenko, sugjerojnë se oksidi i grafenit i futur në trupin e njeriut nëpërmjet “vaksinimit” mund të ndërveprojë me satelitët ose kullat e qelizave në mënyrë që të japë informacion në lidhje me këtë temë.

“Ajo që unë sugjeroj është se inokulimi është një maskë për të futur fjalë për fjalë materiale metalike, që janë potencialisht magnetike, për të bashkëvepruar me satelitët ose kullat e qelizave me trupin e njeriut,” tha Dr. Robert Young. “Me fjalë të tjera, në vend që të përdorni një celular, ju mund të përdorni trupin dhe telefonin tuaj celular për të testuar në distancë, le të themi, sheqernat në gjak ose presionin e gjakut ose nivelet e oksigjenit. Dhe kjo është ajo që në fakt sugjeron patenta që Pfizer e hoqi, e cila u dha vetëm muajin e kaluar, më 31 gusht të këtij viti.”

“Ky ishte përfundimi në të cilin arrita: se është patenta e parë që shfaqet në një listë prej rreth 18,500 për qëllimin e gjurmimit të kontakteve të, besoj, të gjithë njerëzve të vaksinuar në mbarë botën që do të jenë ose janë tani të lidhur me Interneti i Gjërave,” i tha ai Stew Peters në shtator.

Rreth orës 40:00 në intervistën e mëposhtme, Dr. Zelenko përshkruan sistemin e përcjelljes së Covid në patentë.

“Ai përshkruan një teknologji që ekziston tashmë në vaksina për të matur të dhënat tuaja të brendshme fiziologjike dhe për t’i transmetuar ato informacione me vendndodhjen tuaj te një palë e tretë,” tha ai.

Elita teknokrate po përgatit një shoqëri distopike “Pasqyra e Zezë” për njerëzimin dhe planet janë të gjitha të hapura.

Burimi: InfoWars.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Letra e NIH dëshmon se Fauci Gënjeu Kongresin mbi Hulumtimin e Përfituar nga Funksioni i Financuar Publikisht në Wuhan Lab.(VIDEO)
Next post Inspektori i Përgjithshëm i Departamentit të Shtetit nis Hetimet për Tërheqjen e Gabuar të Biden nga Afganistani…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!