fbpx
Lajmet me te Klikuara

Avokati Altin Goxhaj: Unë jam Kundër Vaksinimit anticovid sepse ….

Unë jam kundër vaksinimit anticovid sepse …

– nuk besoj që janë të besueshëm që ata që prodhuan virusin prodhokan edhe vaksinën për të shpëtuar shëndetin tonë (është vërtetuar mgjth censurën që ky virus ka dalë nga laboratorë kinez të financuar nga i njëjti rrjet i “Vanguard”, “BlackRock” dhe “The Giving Pledge” që fshihen pas prodhimit të vaksinimit pasi të gjitha kompanitë prodhuese janë pjesë e këtij rrjeti) pra si virusi dhe vaksina janë armë biologjike ku vaksina si armë biologjike duket mijëra herë më e rrezikshme;

– përderisa duan me çdo kusht të shpojnë me atë gjënë që nuk e dimë se çfarë është (e mbajnë sekret dhe nuk lejojnë analizat nga asnjë laborator) si ata që e kanë kaluar covidin, si fëmijët dhe të rinjtë (që sipas statistikave zyrtare jo vetëm që kanë antitrupa apo prodhojnë të tillë me vlerë për gjithë jetën) ç’ka vërteton që halli nuk qenka lufta kundër virusit por ajo që Ata e quajnë “vaksinim anticovid”;

– përderisa promotorët e OBSH si Ted Turner (Drejtor i Fondit të UN që financon OBsH dhe themelues i “The Giving Pledge” që financon fushatën e vaksinimit global sdms të fëmijlve) i cili kërkonte në vitet ‘90 reduktimin me 4 herë të popullsisë së planetit duke reduktuar numrin e fëmijëve;

– përderisa kjo censurë dhe diktaturë globale fashisto-komuniste, ky manipulim universal ipapreçedent, tregon që këtu fshihet diçka e padëgjuar dhe e pandodhur më parë;

– përderisa ata po shtrojnë rrugën e “The Great Resetit” (Forumi i Davos 2016) me “Normalitetin e Ri” ku “njerëzit s’do të kenë asgjë por do të jenë të lumtur” me një botë krejt të re për të cilën as na ka pyetur kush dhe as e ka votuar kush por e finanvojnë elitat globaliste duke na e bërë fakt të ndodhshëm.

– përderisa ka me qindra fakte publike që vërtetojnë se kjo nuk është një pandemi rastësore lakuriqësh por një PLANdemi e organizuar nga elitat globaliste mirëfilli me dekada me objektiva të qartë politikë;

– përderisa kurrë qytetërimi perëndimor nuk ka parë që pjesa e tij më e shëndetshme qytetare, më kritikja, më e përgjegjshmja, ajo që e do lirinë më shumë se jetën, sot ka mbushur rrugët e qindra qyteteve kundër vaksinimit të detyruar;

E shumë e shumë argumenta të tjera.. tani po futem në gjyq për një protestues të vitit 2016 gjyqi i të cilit vazhdon akoma…Indrit Hoxha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Guvernatori DeSantis do të thërrasë një Seancë të Posaçme Legjislative për të Hartuar Ligje të Reja për COVID në Luftën Kundër Vaksinave dhe Bizneseve.(VIDEO)
Next post Letra e NIH dëshmon se Fauci Gënjeu Kongresin mbi Hulumtimin e Përfituar nga Funksioni i Financuar Publikisht në Wuhan Lab.(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!