fbpx
Lajmet me te Klikuara

Mjeku i Gold Coast Paralajmëron: “Me të vërtetë nuk ka të Ardhme që të jesh i pavaksinuar” …

Një paralajmërim i ashpër nga Shefi i Sëmundjeve Infektive të Spitalit Universitar Gold Coast, ndërsa Queensland përgatitet të hapë kufijtë në dhjetor.

Nga Monique StClair –

Modelimi i fundit nga Instituti i Kërkimeve Mjekësore QIMR Berghofer tregon se mund të kemi të bëjmë me rreth 1200 raste deri në gusht të vitit të ardhshëm.

Zyrtarja Kryesore e Shëndetit, Doktor Jeanette Young thotë se është e bindur se sistemi ynë shëndetësor do të jetë në gjendje të merret me këtë, duke ndarë ngarkesën e rasteve të covid midis spitaleve në të gjithë shtetin

Në Bregun e Artë, sektori ynë shëndetësor po projekton midis 4,000 dhe 16,000 raste simptomatike në valën e parë, që mund të jetë brenda disa javësh nga rihapja e kufirit në dhjetor.

Shefi i Sëmundjeve Infektive në Spitalin Universitar Gold Coast, doktor John Gerrard, ka thënë për “A Current Affair” të Nine, se janë të pavaksinuarit që do të shkaktojnë stres të madh në sistemin shëndetësor.

“Ne e dimë se janë ata që hezitojnë vaksinën, njerëzit që nuk po vaksinohen tani, ata që do të kenë një ndikim të madh te njerëzit e tjerë që po përpiqen të kenë akses në shërbimet spitalore në javët dhe muajt e ardhshëm,” i tha Dr Gerrard Nine.

“Pra, (ka) qesetra të plota që besojnë në teoritë e komplotit dhe … thjesht nuk e di se çfarë të bëj për to.

“Grupi tjetër … janë ata që hezitojnë.

“Këta janë njerëz që e kanë lidhur veten në nyjë duke lexuar gjithçka që munden në internet, gjithçka që publikohet, derisa të ngatërrohen dhe nuk dinë si ta interpretojnë informacionin,” tha doktor Gerrard.

Ndërsa doktor Gerrard thotë se sektori i shëndetësisë është i shqetësuar për ngadalësimin e shkallës së vaksinimit, ata gjithashtu e dinë se e vetmja mënyrë për të shkuar është përpara.

“Ne nuk mund ta ndalojmë funksionimin e vendit, nuk mund t’i mbajmë kufijtë të mbyllur përgjithmonë, kështu që është koha që ne të vazhdojmë dhe jemi të përgatitur ta bëjmë këtë edhe pse do të ketë një ndikim të madh në spitalet,” tha doktor Gerrard.

Më alarmante, kur doktor Gerrard u pyet se si duket e ardhmja për Australinë, ai tha se nuk mund ta shihte as për të pavaksinuarit.

“Për Australianët e vaksinuar, jeta do të kthehet në normale – mjaft mirë normale – brenda muajve të ardhshëm,” tha Doktor Gerrard për A Current Affair.

“Mund të ketë imponime të vogla në jetën e tyre dhe mund të ketë disa forma të pasaportave Covid etj, por në përgjithësi për australianët e vaksinuar, jeta do të kthehet në normale.

“Për punonjësit e kujdesit shëndetësor, ndikimi i Covid-19 do të zgjasë për ca kohë dhe ne jemi gati të ndiejmë ndikimin e plotë të tij.

“Kjo ndoshta do të zgjasë me muaj, ndoshta edhe vite, për punonjësit e kujdesit shëndetësor.

“Dhe për Australianët e pavaksinuar, nuk mund ta shoh të ardhmen. Unë nuk shoh se çfarë do të ndodhë me ta në të ardhmen, mendoj se kjo do të ndikojë deri në momentin që ata të vaksinohen.

“Nuk ka të ardhme të jesh i pavaksinuar në Australi, thjesht dil tani dhe vaksinohu,” tha doktor Gerrard.

Burimi: /humansarefree.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zbulohen Lidhjet familjare të Sekretarit të Shtetit Blinken me George Soros …
Next post 203,000 Anëtarë të Unionit SMART qëndrojnë të fortë Kundër Injeksioneve të Detyruara të Covid…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!