fbpx
Lajmet me te Klikuara

203,000 Anëtarë të Unionit SMART qëndrojnë të fortë Kundër Injeksioneve të Detyruara të Covid…

Gati një çerek milioni punëtorë që i përkasin një prej sindikatave më dinamike dhe të larmishme të Amerikës së Veriut, thjesht po i thonë jo “vaksinimit të detyrueshëm të koronavirusit” të Wuhan (Covid-19).

Në një letër drejtuar Kompanisë Union Pacific, kryetari i përgjithshëm i Shoqatës Ndërkombëtare të Punëtorëve të Llamareve, Ajrit, Hekurudhave dhe Transportit (SMART), Roy Davis, shprehu mosmiratim të fortë me kërkesën “e njëanshme” të kompanisë që të gjithë punëtorët të godasin për gripin Fauci.

Davis kërkon gjithashtu një përgjigje të menjëhershme nga Union Pacific Company për shqetësimet e unionit, si dhe konfirmimin se do të negociojë në mirëbesim për të hequr dorë nga kërkesa.

“Ne e kuptojmë se OSHA ka lëshuar një kërkesë federale (24 shtator 2021), por Carrier ka krijuar kushte të reja pune pa negociata me Organizatën”, thuhet në letër.

“Ne gjithashtu e njohim seriozitetin e pandemisë, por kjo nuk e lejon Transportuesin të krijojë një politikë arbitrare, e cila do të ketë një efekt gjithëpërfshirës në kushtet aktuale të punës dhe Hekurudhat e Unionit Pacific, në vend që të negociojë një marrëveshje.”

Letra vazhdon duke shpjeguar se sipas kërkesave të negociatave të Seksionit 6, Union Pacific kërkohet të ruajë status quo-në, të mos imponojë arbitrarisht një “ndryshim gjithëpërfshirës në kushtet aktuale të punës” që “nuk përmbushin standardet siç përmbahen në Hekurudhë”. Ligji i Punës.”

“Akti urdhëron që “Transportuesit dhe përfaqësuesit e punonjësve duhet të japin të paktën tridhjetë ditë” njoftim me shkrim për një ndryshim të synuar në marrëveshjet që ndikojnë në normat e pagës, rregullat ose kushtet e punës, si dhe kohën dhe vendin për fillimin e konferencës ndërmjet Përfaqësuesit e palëve të interesuara për këto ndryshime të synuara do të bien dakord brenda dhjetë ditëve pas marrjes së njoftimit në fjalë dhe koha në fjalë do të jetë brenda tridhjetë ditëve të parashikuara në njoftim.'”

Peticione SMART për të paditur hekurudhat e Unionit të Paqësorit për përpjekjen për të mandatuar Covid Jabs
Derisa Union Pacific bie dakord të takohet me SMART për të negociuar në mirëbesim për të gjitha këto, sindikata thotë se mbetet “ashpër kundër” çdo ndryshimi të kushteve të punës, përfshirë mandatet e injektimit të virusit kinez.

Union Pacific nuk ka autoritet ligjor ose të ligjshëm për të vepruar në këtë mënyrë, thotë SMART, dhe duke pasur parasysh sa serioze është kjo, sindikata kërkon menjëherë një përgjigje me shkrim nga hekurudha.

SMART në fakt i dërgoi një letër të dytë Union Pacific në të njëjtën ditë duke shprehur “shqetësim të madh” për mandatin dhe duke kërkuar “veprim të menjëhershëm gjyqësor” për ta adresuar atë.

“Ne besojmë me vendosmëri se kushtet e mandatit të vaksinës duhet të negociohen, në mënyrë që të mbrohet anëtarësimi”, thuhet në këtë letër të dytë.

“Fakti që Union Pacific nuk bëri përpjekje të mirëbesimit për të negociuar me Organizatën në këtë mënyrë përbën një dështim për të bërë dhe mbajtur marrëveshje në lidhje me rregullat dhe kushtet e punës dhe ne i shohim veprimet e fundit të Transportuesit si një përpjekje për të ushtruar një ndryshim të paligjshëm në kushtet e punës .”

Meqenëse më shumë se 203,000 njerëz përfaqësohen nga SMART, ky reagim kundër Union Pacific është një punë e madhe. Ajo kundërshton një lëvizje të punonjësve të sindikatave të Boeing-ut, të cilët kanë filluar të organizojnë ditë proteste “të sëmurë” çdo të premte kundër kompanisë për përpjekjen për t’i detyruar ata të injektohen për mikrobet kineze.

“Kam një ndjenjë që kjo është pikërisht ajo që ata duan,” shkroi një komentues skeptik në The Gateway Pundit. “Ndaloni zinxhirin e furnizimit dhe atëherë vendi do të jetë i pjekur për pushtim.”

Një tjetër u pajtua, duke vënë në dukje se “elitat” nuk varen nga infrastruktura e shoqërisë për të mbijetuar – e gjithë kjo është për ne që të mbijetojmë. Dhe duke qenë se ne jemi ata që ata duan të heqin, problemet e zinxhirit të furnizimit të shkaktuara nga grevat do të krijojnë vetëm mungesa të mëtejshme nga projektimi.

Burimi: AFinalWarning.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Mjeku i Gold Coast Paralajmëron: “Me të vërtetë nuk ka të Ardhme që të jesh i pavaksinuar” …
Next post Archons And The Gnostics: Ekspozimi i Ndërhyrjes Alien …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!