fbpx
Lajmet me te Klikuara

Prezantimi i “Njeriu pas Perdes: Brenda Rrjetit Sekret të George Soros”(VIDEO)

Ajo që kisha planifikuar që të ishte një shkrim i shkurtër prej 30,000 fjalësh për ndërhyrjen e George Soros u shndërrua shpejt në 70,000 fjalë pasi madhësia dhe shtrirja e vërtetë e ndikimit të tij doli të ishte shumë më e madhe nga sa kisha imagjinuar.

Ky shkrim tani është një libër i ri që do të dalë në dhjetor i titulluar “Njeriu pas Perdes: Brenda Rrjetit Sekret të George Soros”, dhe aktualisht është në dispozicion për para -porosi.

FOTO

George Soros ka qenë gjithmonë një lloj figurë “boogeyman” në të djathtë, dhe pa libra të gjerë kritikë të shkruar mbi të që nga libri i madh i David Horowitz dhe David Poe “The Shadow Party” në 2010, mendova se do të ishte me vlerë të botoja një punë e përditësuar dhe e plotë në sferat e tij të ndikimit. Qëllimi im për librin është që ai të jetë një referencë e njëhershme për të kontrolluar nëse ndonjë organizatë është e lidhur me Soros, duke siguruar gjithashtu një biografi kritike gjithëpërfshirëse të njeriut.

Libri përshkruhet si më poshtë:

1-Origjina e George Soros: Mbulon jetën e hershme dhe ndikimet e Soros, dhe sesi ai ndikoi në ndërhyrjen e tij politike gjatë dekadave. Ky kapitull mbulon gjithashtu keqpërdorimet e Soros në karrierën e tij financiare dhe historinë e vërtetë të ndihmës së nazistëve në Hungari kur ishte fëmijë (një histori që Soros ka bërë gjithçka për të provuar ta rrotullojë tregimin).
2-George Soros, Zgjedhjet 2020 dhe Biden Shtëpia e Bardhë: Si ekspozohet mënyra se si Sorosi ndërhyri në zgjedhjet e vitit 2020, siç janë edhe anëtarët e administratës së Biden të lidhur me Soros.
3-George Soros dhe Ukraina: Pjesa më e madhe e këtij kapitulli fillon aty ku lihet libri i Dan Bongino “Ndiqni paratë” kur bëhet fjalë për ndikimin e Soros në Ukrainë dhe se si ai e përdori atë për të dëmtuar Trump.
4-George Soros Infiltron Arsimin e Lartë: Dokumenton përpjekjet e Soros për të krijuar një “Rrjet të Universitetit të Shoqërisë së Hapur” dhe për të përhapur më tej ideologjinë e tij përmes arsimit të lartë (sikur të mos ishte mjaftueshëm liberal!).
5-George Soros dhe media: Të gjitha kontaktet e Soros në media janë të ekspozuara, siç janë rrëfimet specifike që ai i ka shtyrë ato.
6-George Soros shkon në vend: Mbulon çdo zgjedhje lokale amerikane që Soros ka financuar dhe si ka kontribuar në rënien e rendit dhe ligjit në Amerikë.
7-Ndikimi Ndërkombëtar i George Soros (Evropë): Dokumenton rrjetin Soros në Evropë, veçanërisht ndikimin e tij mbi Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut.
8-Ndikimi Ndërkombëtar i George Soros (Azi, Afrikë, Amerikën e Jugut dhe Lindjen e Mesme): Dokumenton rrjetin Soros në ato rajone.
9-Zbulimet e Dokumenteve të George Soros të Rrjedhur: Katalogojnë çdo detaj të këndshëm që duhet të merret nga dokumentet e rrjedhura nga Fondacionet e Shoqërisë së Hapur të Sorosit.
10-Post-Soros: Parashikon se si agjenda e Soros do të përparojë pasi ai të kalojë bazuar në mënyrën se si ai e ka pozicionuar ndikimin e tij në pleqëri.
Fundi i librit përmban një shtojcë të gjatë që detajon çdo organizatë të rëndësishme që Soros ka financuar në dy dekadat e fundit. Duhet të shërbejë si një referencë e dobishme për këdo që të kontrollojë nëse një grup i rastësishëm liberal është i mbështetur nga Soros.

Ndërsa unë jam padyshim më shumë se pak paragjykues – është një libër që nuk doni të humbisni.

Burimi: /bongino.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post MSM Mashtruesja rri Shumë e Heshtur kur Miliona Qytetarë Protestojnë për Mandatet e Vaksinës në të Gjithë Botën …(VIDEO)
Next post Ish-Pfizer VP: Ka “Dëshmi të Qarta të Mashtrimit” në Lidhje me 95% Pretendime për Efikasitet të Vaksinës Covid …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!