fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ish-Pfizer VP: Ka “Dëshmi të Qarta të Mashtrimit” në Lidhje me 95% Pretendime për Efikasitet të Vaksinës Covid …

Dr. Michael Yeadon, një ish nënkryetar në gjigantin e drogës Pfizer i cili tani punon si zyrtar kryesor shkencor për Mjekët e Frontit Amerikan (AFLDS), pretendonë se ka “dëshmi të qarta pë mashtrim” në studimin e Pfizer që pretendon koronavirusin Wuhan të kompanisë (Covid -19) “Vaksinat” janë 95 përqind efektive kundër gripit Wuhan.

Duke komentuar një artikull që u shfaq në The Lancet dhe duke kritikuar një dokumentar që ndiqte studimin e efikasitetit të Pfizer, Yeadon thotë se dallimi i ngritur në dokumentar midis zvogëlimit të rrezikut relativ dhe zvogëlimit të rrezikut absolut është “i saktë”.

Studimi i Lancet, i titulluar “Efikasiteti dhe efektiviteti i vaksinës COVID-19”, shpjegon gjithashtu se “të kuptuarit e plotë të efikasitetit dhe efektivitetit të vaksinave është më pak i drejtpërdrejtë sesa mund të duket. Në varësi të mënyrës se si shprehet madhësia e efektit, mund të dalë një pamje krejt e ndryshme. ”

“Efikasiteti i vaksinës raportohet në përgjithësi si një ulje relative e rrezikut (RRR). Ai përdor rrezikun relativ (RR) – domethënë raportin e shkallës së sulmit me dhe pa vaksinë – i cili shprehet si 1 – RR. Renditja sipas efikasitetit të raportuar jep ulje relative të rrezikut prej 95% për Pfizer -BioNTech, 94% për Moderna -NIH, 91% për Gamaleya, 67% për J&J dhe 67% për vaksinat AstraZeneca -Oxford, “artikulli vazhdon të shpjegojë.

Studimi Pfizer nuk i verboi plotësisht, studiuesit e dinin se cilat grupe morën goditje MRNA
RRR gjithmonë duhet të shikohet në sfondin e rrezikut për t’u infektuar dhe për t’u sëmurë me Virusin Kinez, vazhdon të thotë gazeta. Dhe kjo mund të ndryshojë midis popullatave dhe me kalimin e kohës, gjë që është diçka që nuk është marrë me saktësi – padyshim me qëllim – nga Pfizer dhe institucioni mjekësor që e mbështet atë.

Ky pretendim për mbrojtje prej 95 përqind nga Pfizer është pra i pasaktë dhe një mashtrim. Duket sikur goditjet mbrojnë një person 95 përqind të kohës, kur realiteti është se kjo është vetëm RRR, e cila nuk zbulon se rreziku i përgjithshëm i një personi zvogëlohet duke u injektuar.

“Për këtë,” shpjegon filmi dokumentar, ne kemi nevojë për “zvogëlim të rrezikut absolut” (ARR). “

Në gjykimin e Pfizer, nuk kishte pothuajse asnjë ndryshim midis numrit të pjesëmarrësve në grupin e “vaksinuar” kundrejt grupit “të pavaksinuar” që testuan “pozitiv” për Mikrobet kineze. Ajo që vërtetoi ai studim është se pothuajse askush nuk rrezikon të sëmuret nga periudha e covid -it, duke i bërë vaksinat të padobishme në rastin më të mirë.

Në rastin më të keq, këto vaksina po shkatërrojnë sistemin imunitar të të injektuarve dhe po i bëjnë pacientë Anëtarë farmaceutikë gjatë gjithë jetës të tyre, të cilëve do t’u nevojiten vaksinime të vazhdueshme “nxitëse” vetëm për të qëndruar gjallë – dhe kjo supozon se ata janë me fat që të mbijetojnë.

Lidhur me mashtrimet nga studimi Pfizer, Yeadon thotë se as ata nuk ishte verbuar siç duhet. Të dhënat nga një grup që u morën para analizës statistikore, do të thotë se studiuesit e dinin se kush e mori “vaksinën” e vërtetë dhe kush e mori placebo.

Kjo është mbeturina pseudoshkencore, me fjalë të tjera, që është strukturuar qëllimisht në këtë mënyrë për të prodhuar rezultatin e dëshiruar. Thjesht nuk mund të gjendet ndonjë shkencë e vërtetë në studimin Pfizer, qëllimi i vetëm i së cilës ishte të përpiqeshin të legjitimonin vaksinimet dhe t’i merrnin në krahët e të gjithëve.

“Nëse është i verbër deri në fund, si mund të përfundojë një grup me pesë herë më shumë subjekte që i kanë tërhequr të dhënat e tyre para analizës statistikore në grupin e testit në krahasim me grupin e kontrollit?” Pyet Yeadon.

Yeadon preferon që sistemi të shtyjë vitaminën C, vitaminën D dhe zinkun, së bashku me ilaçe të tjera të provuara dhe të vërteta si ivermectin. Në vend të kësaj, këta agjentë të provuar shërues të cilat po anashkalohen të gjitha nga sistemi.

Burimi: NaturalNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Prezantimi i “Njeriu pas Perdes: Brenda Rrjetit Sekret të George Soros”(VIDEO)
Next post Avokati Altin Goxhaj: Studentë,po ju Vjedhin Para me Testin PCR që duhet të Jetë falas,do Depozitojmë Kallëzim Penal.(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!