fbpx
Lajmet me te Klikuara

Si Gates, Fauci dhe Schwab Shpikën Covid-19 për të Ndërtuar në një Rend të Ri Botëror që do të “kthehet më mirë” …

Nga Patricia Harrity –

Klaus Schwab, një inxhinier/ekonomist dhe gjithashtu kryetar ekzekutiv i Forumit Ekonomik Botëror (WEF) tha në librin e tij Rivendosja e Madhe, se “për shkak të natyrës së tyre shkatërruese, epidemitë gjatë historisë janë provuar të jenë një forcë për ndryshime të qëndrueshme dhe shpesh radikale. : duke ndezur trazira, duke shkaktuar përplasje të popullsisë dhe humbje ushtarake, por gjithashtu duke shkaktuar novacione, duke rishikuar kufijtë kombëtarë dhe shpesh duke hapur rrugën për revolucionet “

Prandaj, Klaus Schwab besonte se një epidemi do të siguronte atë dritare të përsosur të mundësive, duhet të pyesim veten, a ishte kjo një “Dritare Mundësie” që ndodhi rastësisht?

Duket se Klaus Schwab së bashku me miliarderin e teknologjisë Bill Gates dhe drejtorin e Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive (NIAD) Anthony Fauci ishin në gjendje të parashikonin se do të ndodhte. Ose kështu duket për shkak të partneritetit të tyre në një sipërmarrje që daton në 2016/17.

Ndoshta jo, sipas Dr Peter Breggin i cili është autor i një libri të ri të titulluar COVID-19 dhe Predators Global. Breggin argumenton se ishte ky partneritet ai që krijoi pandeminë COVID për të shtyrë vaksinat vdekjeprurëse te një publik i dyshimtë dhe për të futur një Rend të Ri Botëror.

KOALITIONI P PR P PRGATITJEN EPIDEMIKE DHE INOVACIONET (CEPI)
Ky partneritet i quajtur Koalicioni për Inovacionet e Gatishmërisë Epidemike (CEPI), kishte krijuar një plan biznesi prej 65 faqesh të krijuar nga Bill Gates në 2016, që mund të gjendet në faqen e internetit të Klaus Schwab. Ky plan biznesi është një plan për pandeminë e ardhshme dhe duket të jetë pikërisht ajo që po ndodh në botë tani, sipas Dr Peter Breggin në librin e tij COVID-19 and the Global Predators. Ai thotë se ishte në vitin 2010 kur Bill Gates shpalli “dekadën e vaksinës” dhe partneri i tij në deklaratë ishte Anthony Fauci.

Breggin vazhdon se Gates themeloi projektin “Dekada e Vaksinave” në 2010, ai mblodhi një komitet të përbërë nga globalistët, i cili përfshinte Fauci, për të zbatuar një Plan Veprimi Global për Vaksinat (GVAP). Kjo u miratua nga 194 Shtetet Anëtare të Asamblesë Botërore të Shëndetit në maj 2012 dhe do të sillte në bord Organizatën Botërore të Shëndetit.

Shikoni Bill Gates duke pranuar se investimi i tij prej 10 miliardë dollarësh në vaksina i solli atij 200 miliardë dollarë.

TË DYSHUARIT E ZAKONSHËM

Deri tani nuk është për t’u habitur që udhëheqja ishte Fondacioni Bill & Melinda Gates, Aleanca GAVI (gjithashtu Gates), UNICEF, Instituti Kombëtar i Alergjive dhe Sëmundjeve Infektive të Shteteve të Bashkuara (Fauci) dhe OBSH. Deri në vitin 2015 Gates ishte gati dhe vazhdoi të mbante një ngjarje që ishte “në pritje të një pandemie”, për të cilën Breggin thotë “e bëri të qartë se ata po punonin për krijimin e një pandemie dhe një vaksine vdekjeprurëse për të shkuar së bashku me të”.

FOTO

Deri në atë kohë Gates et al kishin ekipin e tyre tashmë të përgatitur dhe të përgatitur dhe plani i tij i biznesit për CEPI përfshinte pritjet e tij për të përfunduar deri në vitin 2021, kjo përfshinte Administratën e Ushqimit dhe Barnave (FDA), Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC), Biomedical Autoriteti i Kërkimit dhe Zhvillimit të Avancuar (BARDA) agjencitë e mëdha qeveritare, NIH (Institutet Kombëtare të Shëndetit) dhe NIAID. Në thelb ata kishin të gjithë, nga kërkimi dhe zhvillimi, përmes kompanive të ilaçeve, tek qeveritë dhe Bankat Botërore.

Krijimi i “Dritares së Mundësisë”
E vetmja gjë që kishte mbetur ishte të bënte njerëzit të kishin frikë sa duhet për të futur vaksinën dhe për të sjellë këtë nivel ndryshimi në shoqëri. Kjo ka ndodhur gjatë kohëzgjatjes së pandemisë duke përdorur tërheqjen e frikës, e cila është mesazhe bindëse që përpiqen të ngjallin frikë në mënyrë që të devijojnë sjelljen për shkak të kërcënimit të dëmit. Një teknikë e ngjashme u përdor nga nazistët në kohën e luftës në Gjermani, të cilët gjithashtu përsosën teknikat e propagandës. Një mjet i përdorur gjithashtu nga qeveria jonë që nga fillimi i vitit 2020 për të krijuar dhe përforcuar frikën përmes kontrollit mbi median, shtypin dhe sferën sociale duke lejuar që të dëgjohet vetëm pikëpamja e tyre e njëanshme, ndërkohë që demonizon dhe fshin zërat e kundërshtimit.

Një lojë e suksesshme e Simon Says ka ardhur, me median në kontroll të njerëzve që veprojnë në çdo komandë, pavarësisht se sa joproporcionale ose të pakuptimta janë ato komanda. Këtë ata e bëjnë, për shkak të frikës së shkaktuar, duke besuar se është për të mirën e tyre.

RASTET QË NUK JANË RAST

Pranimi i gjerë i rregullave dhe masave në Mbretërinë e Bashkuar, të tilla si bllokimet dhe distancimi shoqëror u tha se parandalonte mbingarkimin e Shërbimit Shëndetësor Kombëtar (NHS), megjithatë, shumë reparte u ulën bosh gjatë verës së vitit 2020. Megjithatë, të dhënat vazhduan të shtyjnë frikën e një virus duke treguar vazhdimisht një numër të madh të të ashtuquajturve “raste”.

Rastet natyrisht ishin rezultat i një testi pozitiv të PCR që nuk dallon një virus dhe ka një normë pothuajse 100% të rreme pozitive në pragjet e ciklit të lartë që ishin duke u përdorur.

Sidoqoftë, qeveria përdori këto “raste” që ishin në thelb njerëz të shëndetshëm, ose “asimptomatikë” dhe arritën në 80% të shifrave totale. Kjo gjithashtu injoroi faktin se rastet asimptomatike kurrë në historinë e sëmundjeve të frymëmarrjes nuk kanë qenë shtytës për përhapjen e infeksioneve.

CENSURIMI DHE ZBULIMI I OPOZITIMIT

Sidoqoftë, politikat joshkencore që ishin një shkelje e të drejtave tona vazhduan dhe ekspertët në fushën e mjekësisë që siguruan dëshmi për të treguar se nuk kishte nevojë për masa të dëmshme dhe vaksinat u shtypën dhe iu kërcënua karriera.

Në një pandemi mund të supozohet se çdo kontribut i ekspertëve do të ishte i mirëpritur, por një boshllëk në legjislacionin federal të quajtur “Autorizimi i Përdorimit Emergjent” (EUA) fuqizon qeverinë të financojë kompanitë e ilaçeve për të krijuar një vaksinë. Sigurisht, ana e poshtme e kësaj do të thotë se trajtimet më të lira dhe efektive nuk do të merreshin parasysh dhe rrezikojnë dekadën e punës, organizimit dhe planeve të globalistëve. Përkundër numrit tronditës të reagimeve negative dhe vdekjeve të shkaktuara nga vaksinat, është alarmante që këto zëra opozitarë ende censurohen dhe shtypen.

Prandaj nuk duhet të jetë surprizë se kush ishin shtypësit dhe censorët kryesorë – NIH, NIAH, OBSH, FDA CDC, Kompanitë Big Tech dhe një mori miliarderësh të tjerë.

Interesante, Schwab thotë se pas Vdekjes së Zezë në Evropën Mesjetare, ndryshimet ishin aq të larmishme dhe të përhapura saqë çuan në “fundin e një epoke të nënshtrimit”, duke i dhënë fund feudalizmit dhe skllavërisë dhe duke çuar në epokën e Iluminizmit. Ne vetëm mund të shpresojmë që ndriçimi ynë të përfundojë së shpejti dhe mosha jonë e nënshtrimit të përfundojë.

Burimi: /humansarefree.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avokati Altin Goxhaj: Pazari Makabër Rama-Soros-Bourla për të kthyer në Kavie Laboratori 600 mijë fëmijët e Shqipërisë me Vaksinën Pfizer që të marrin miratimin nga FDA në Amerikë.(VIDEO)
Next post MSM Mashtruesja rri Shumë e Heshtur kur Miliona Qytetarë Protestojnë për Mandatet e Vaksinës në të Gjithë Botën …(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!