fbpx
Lajmet me te Klikuara

MSM Mashtruesja rri Shumë e Heshtur kur Miliona Qytetarë Protestojnë për Mandatet e Vaksinës në të Gjithë Botën …(VIDEO)

Kur ndodhin protesta në Shtetet e Bashkuara që ndihmojnë strukturën në një farë mënyre, qoftë edhe duke nxitur përçarjen ose duke shtyrë një axhendë të themelimit, media e korporatave janë kudo, duke na sulmuar me lajme për rrugë të mbushura. Sidoqoftë, kur turma masive dalin në rrugë për të dëgjuar zërat e tyre kundër krijimit, janë kriket për FOXSNBCNN.

Ky është rasti kohët e fundit pasi miliona njerëz në të gjithë botën kanë dalë në rrugë për të protestuar kundër ligjeve drakoniane që veçojnë shoqërinë dhe privojnë njerëzit nga liritë e tyre mbi zgjedhjen e tyre në marrjen e një vaksine për të cilën ata as nuk mund të kenë nevojë.

FRANCË

Një vend, në veçanti, që aktualisht po përjeton protesta masive është Italia, qeveria e së cilës sapo kaloi mandatin më të rreptë të vaksinës në Evropë. Duke filluar nga 15 tetori, Italia fillon të zbatojë kërkesën e re të kalimit të gjelbër në vendin e punës.

Nëse punonjësit nuk mund të tregojnë dëshmi të vaksinimit, ata nuk do të lejohen të shkojnë në punë dhe as nuk do të jenë në gjendje të hyjnë në vende publike si restorante, teatro, palestra, etj.

Nëse një qytetar italian humbet pesë ditë punë duke mos respektuar mandatin e ri, qeveria detyron punëdhënësin e tyre të ndalojë pagesën e tyre. Nëse punonjësit kapen duke punuar pa një leje jeshile, shteti do t’i zhvatë ata në shumën prej 2,100 dollarë për shembull.

ITALI

Rumania mbrëmë:

Natyrisht, lëvizjet si kjo kanë zemëruar shumë njerëz. Tashmë dihet mirë se antitrupat nga vaksinat kundër Covid -it zbehen me kalimin e kohës, kjo është arsyeja pse Izraeli tani po kërkon përforcues për të gjithë qytetarët e tyre. Dihet gjithashtu se imuniteti nga infeksioni natyror është shumë më i lartë se vaksina.

Një person që kishte goditje në janar dhe ka të ngjarë të ketë shumë pak antitrupa të mbetur konsiderohet “i gjelbër”.

Sidoqoftë, në të njëjtën kohë, një person që mund të jetë infektuar me Covid muajin e kaluar dhe të shërohet, duke zvogëluar kështu në mënyrë drastike aftësinë e tij për të kapur dhe përhapur sëmundjen, konsiderohet një kërcënim dhe nuk mund të shkojë në punë ose vende publike. Nuk ka logjikë zero në këto mandate, të cilat dëshmojnë një gjë – ato kanë të bëjnë me kontrollin – jo sigurinë tuaj.

Kjo është arsyeja pse njerëzit janë në rrugë në të gjithë vendin dhe në të gjithë Evropën dhe Australinë. Mosbindja civile është alternativa e tyre e vetme pasi ata janë të detyruar të lënë punën e tyre, u është ndaluar hyrja në vende publike dhe janë të ndaluar të udhëtojnë.

NEW YORK

CALIFORNIA USA

Ndërsa mediat kryesore refuzojnë të vënë në dyshim idenë që qëndron pas mandatimit të vaksinimeve, ata e kanë bërë të qartë rolin e tyre në këtë tirani si mundësues.

Kjo nuk duhet të jetë befasi as duke pasur parasysh paratë që derdhen në arkën e tyre nga ata që do të përfitojnë më shumë nga mandatet e vaksinave – farmacia e madhe.

Siç jemi duke dëshmuar me heshtjen e tyre në lidhje me protestat e mandatit të vaksinave, nuk është sekret që industria farmaceutike ka kontroll të jashtëzakonshëm mbi qeverinë, teknologjinë e madhe dhe median.

Controlshtë kontrolli i tyre që e mban këtë dhe çdo shtyp tjetër negativ në lidhje me produktet e tyre të mos shohë dritën e ditës. Sidoqoftë, shumica e njerëzve ka të ngjarë të mos e dinë fushën e këtij kontrolli.

Siç shpjegon Mike Papantonio, avokat dhe drejtues i shfaqjes televizive ndërkombëtare America’s Lawyer, me përjashtim të CBS, çdo media e madhe në Shtetet e Bashkuara ndan të paktën një anëtar bordi me të paktën një kompani farmaceutike. Për ta vënë atë në perspektivë: Këta anëtarë të bordit zgjohen, shkojnë në një takim në Merck ose Pfizer, pastaj ata e kërkojnë drejtuesin e tyre t’i çojë në një takim me NBC për të vendosur se çfarë lloj programimi do të transmetohet ai rrjet.

Ne madje kemi raportuar incidente në të cilat reporterët janë ndërprerë nga rrjeti për të përmendur lidhjen në ajër. Në një shembull të qartë se sa media e zakonshme është për industritë farmaceutike që prodhojnë dhe tregtojnë këto ilaçe, Sean Hannity i FOX News u regjistrua në vitin 2018, duke prerë haptazi një reporter i cili guxoi të përmendte lidhjen e raportuar të Nikolas Cruz me ilaqet kundër depresionit.

Në raportin e mëposhtëm, Papantonio shpjegon sesi miliarda dollarë që farmacia e madhe u jep mediave kryesore çdo vit përdoret për t’i mbajtur ata të nënshtruar dhe për të qenë bashkëfajtorë në mbulimin e efekteve anësore vdekjeprurëse nga produktet e tyre.

Kompanitë amerikane të drogës zotërojnë plotësisht mediat tona kryesore

Siç mund ta shohim me censurën aktuale dhe kontrollin narrativ në lidhje me ata që vënë në dyshim sigurinë e vaksinave COVID-19, farmacia e madhe ka kontroll masiv mbi informacionin për të cilin lejoheni të flisni dhe konsumoni.

Pasi të zmadhojmë dhe shikojmë të gjithë situatën, bëhet jashtëzakonisht e qartë pse Facebook, Twitter, YouTube dhe pjesa tjetër e Big Tech, e kanë bërë misionin e tyre të fshijnë çdo përmbajtje që vë në dyshim “narracionin zyrtar”.

Burimi: TheFreeThoughtProject.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Si Gates, Fauci dhe Schwab Shpikën Covid-19 për të Ndërtuar në një Rend të Ri Botëror që do të “kthehet më mirë” …
Next post Prezantimi i “Njeriu pas Perdes: Brenda Rrjetit Sekret të George Soros”(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!