fbpx
Lajmet me te Klikuara

Presidenti Donald Trump: Pse po i Detyrojnë Njerëzit të Marrin Vaksinën? (VIDEO)

Donald Trump në një intervistë që dha në Fox News me Gazetarin Sean Hannity,deklaroi disa fakte të pakontestueshme në lidhje me vaksinën COVID, imunitetin natyror dhe vaksinimet e detyruara.

Trump deklaron se: “Nuk duhet të keni ate. Nëse merrni COVID ose çfarëdo që dëshironi ta quani, shumë emra virusi Wuhan, virusi i Kinës, ju mund ta thërrisni, kemi shumë emra. Por kur ta beni, juve nuk ju duhet, nuk duhet të detyroheni. Ata duan të detyrojnë njerëzit që e kanë pasur, të kenë vaksinën.

Kur aktualisht ju e keni, nuk keni nevojë për vaksinë.

Ju bëheni imunë, kështu thonë ata, dhe është e cuditshme që ta merrni atë dy herë.

Është një imunitet natyral.

Pse po i detyrojnë njerëzit të marrin vaksinën?

Mos harroni këtë, kompanitë e ilaçeve fitojnë shumë para, dhe atyre u pëlqen.

Unë nuk e di se kush tjetër e do apo e pëlqen, por kur e keni patur, nuk ke pse të marrësh vaksinën.

STUDENTE QYTETARE TE TIRANES EJANI NESER NE PROTESTE NE OREN 17:00 TEK SHESHI NENE TEREZA KUNDER VAKSINIMIT ME DETYRIM

Fotoja eshte marre nga VizionPlus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ekspozimi i Axhendës 150 Trilionë Dollarë Prapa “Kryqëzatës” Kundër Ndryshimeve Klimatike …
Next post Sinjalizuesi Pfizer: Vaksina “Shkëlqen”, ajo Përmban Luciferazë Toksike dhe Oksid Graphene .(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!