fbpx
Lajmet me te Klikuara

MSM: Britanikët “Me Nyje të Dyfishta” që Kanë Ftohje të Këqija në të Vërtetë Vuajnë nga Covid …

Duke shkaktuar akoma më shumë konfuzion, media tani po pretendojnë se britanikët me “goditje të dyfishtë” që vuajnë nga ftohjet e këqija janë në të vërtetë të infektuar me COVID-19.

Prisni Çfarë?

Një nga gazetat më të mëdha në Britani, Daily Mirror, tani po raporton, “Britanikët që vuajnë nga ftohjet e mjerueshme në të vërtetë mund të durojnë raste të mëdha të Covid-19 pa e kuptuar, duke lejuar potencialisht që virusi të vazhdojë të përhapet.”

Me sa duket, njerëzit që po raportojnë se vuajnë nga “ftohja më e keqe ndonjëherë” nuk po luftojnë për shkak të uljes së imunitetit si rezultat i distancimit shoqëror dhe mbajtjes së maskave, por sepse në fakt janë të infektuar me COVID-19.

Raporti citon profesorin Tim Spector, shkencëtar kryesor në aplikacionin e studimit ZOE Covid, i cili pretendon se jo mjaft njerëz mbajnë maska.

“Nëse nuk zgjohemi me faktin se këto simptoma të ngjashme me ftohjen mund të jenë Covid, ne do të vazhdojmë t’i mbajmë numrat e lartë,” pohoi ai, me sa duket i mërzitur që britanikët ende nuk janë zhytur në një bllokim tjetër.

Raporti është befasues sepse për njërën i barazon simptomat e një ftohjeje të zakonshme me COVID. Kur “teoricienët e komplotit” thonë se COVID është vetëm gripi, ata fyhen, por me sa duket është mirë që mediat dhe ekspertët e qeverisë të bëjnë krahasimin.

Së dyti, nëse është i vërtetë, raporti përsëri nënvizon se ata që janë “të goditur me dy goditje” janë ende të infektuar me COVID-19 dhe vuajnë nga një sëmundje dobësuese, duke e bërë goditjen praktikisht të padobishme.

Shpjegimi më i mundshëm pas historisë megjithatë është se britanikët po përgatiten për një bllokim tjetër nga autoritetet duke etiketuar rastet e zakonshme të ftohjes dhe gripit si COVID në mënyrë që ata të mund të përplasin numrin e infeksioneve dhe të krijojnë më shumë histeri ndërsa hyjmë në dimër.

Siç e theksuam më parë, autoritetet shëndetësore në Mbretërinë e Bashkuar pohuan në mënyrë qesharake në shkurt se asnjë rast i vetëm i gripit nuk ishte regjistruar deri më tani në 2021.

Kjo u kap më pas për të sugjeruar që mandatet e maskave të falënderonin për zhdukjen totale të gripit dhe se mandatet në mbulesat e fytyrës duhet të rifuten.

Në realitet, siç pohoi epidemiologu kryesor Knut Wittkowski, rënia masive e rasteve të gripit mund t’i atribuohet faktit se shumë prej tyre numëroheshin në mënyrë të rreme si raste të COVID-19.

“Mund të ketë një numër të madh të rasteve të gripit të përfshira në kategorinë e” supozuar të COVID-19 “të njerëzve që kanë simptoma të COVID-19 (për të cilat simptomat e gripit mund të ngatërrohen), por nuk testohen për ARN SARS,” tha Wittkowski për Just Lajmet.

Ata pacientë “gjithashtu mund të kenë ndonjë ARN SARS të ulur në hundë ndërsa janë të infektuar me Grip, në këtë rast gripi do të” konfirmohet “se është COVID-19,” shtoi ai.

Burimi: Summit.news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Buchanan: Rrëzoni Taksën e Re të Rendit Botëror!
Next post Ylli Dylgjeri: Publikon Videon për Aferat e Incenatorëve duke dhënë Prova dhe bën thirrje – Doni më Fakte, o Heeeej! (VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!