fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dott. Massimo Citro: “Ne jetojmë farsën më të madhe në histori. Unë do të shpjegoj se çfarë të bëj “.(VIDEO)

Shkrimtari, historiani dhe skenaristi, Massimo Citro punon si mjek dhe psikoanalist në Torino. Doktor i Mjekësisë dhe Kirurgjisë, Doktor i Letërsisë Klasike me fokus historik, specialist i Psikoterapisë, është autor i eseve letrare dhe shkencore. Studiues shkencor dhe zbulues i TFF (Frekuenca e Transferimit Farmakologjik), ai drejton Institutin Kërkimor “A. Sorti “.

Së fundi, mbase për herë të parë dëgjojmë fjalë me sens të përbashkët dhe shpresë. Një shpjegim i qartë dhe këshilla të rëndësishme për të kuptuar se si funksionon virusi. Në këtë intervistë, Dr Citro na ndriçon mbi “Farsën më të madhe në histori të miratuar për të vendosur një regjim botëror”.

Çdo fjalë është e tepërt para një shpjegimi kaq shterues, videoja është e juaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Thuaju “Zotërinjve” të Karmës që Ti je Sovran …
Next post Ish Presidenti i Bankës të Vatikanit: Covid është një Paisje për “Rivendosje e Madhe”.(Video)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!