fbpx
Lajmet me te Klikuara

Infermierja e Kalifornisë pyet Bordin e Qarkut Pse Vaksinat janë të nevojshme nëse nuk funksionojnë .(VIDEO)

Një infermiere në Kaliforni pyeti një takim të bordit pse vaksinat janë të nevojshme nëse nuk funksionojnë, në një video që po bëhet virale në mediat sociale.

Infermierja e Kalifornisë pyet bordin e qarkut pse vaksinat janë të nevojshme nëse ato nuk funksionojnë

“Pse të mbrojturit duhet të mbrohen nga të pambrojturit duke i detyruar të pambrojturit të përdorin mbrojtjen që nuk i mbrojti të mbrojturit në radhë të parë?” infermierja pyet Bordin e Mbikëqyrësve të Qarkut San Diego.

Në muajt e fundit, dhoma e takimeve të Bordit të Mbikëqyrësve të Qarkut San Diego është bërë zona zero për infermierët, prindërit dhe qytetarët e shqetësuar që ngrihen dhe flasin kundër masave dhe urdhrave të vaksinave.


Burimi: InfoWars.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Shteti më i Vaksinuar në Amerikë Tani Duke parë Rritje Masive të Shtrimeve në Spital me Covid …
Next post Kolapsi i Zinxhirit të Furnizimit me Ushqim: Furnizuesi kryesor i Ushqimit të Ruajshëm, Fermat Augason, Ndërpret Operacionet Për 3 Muaj të Plotë .(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!