fbpx
Lajmet me te Klikuara

Të dhënat e Shëndetit Publik: 81% e Vdekjeve nga Covid-19 në Shtator u Vaksinuan …

Edhe më shumë prova që vërtetojnë se programi i vaksinimit Covid-19 është një dështim i madh është lëshuar i cili konfirmon gjatë gjithë shtatorit 81% e njerëzve që dyshohet se vdiqën nga Covid-19 ishin vaksinuar kundër sëmundjes.

Ju mund të besoni se programi i vaksinimit Covid-19 është një sukses i zhurmshëm falë mediave kryesore që zgjedhin të publikojnë të dhëna që janë afërsisht tre deri në katër muaj të vjetër.

Një Zyrë e fundit për botimin Kombëtar mblodhi tërheqje në mediat kryesore, pasi tregoi se popullsia e vaksinuar përbënte vetëm 1% të vdekjeve nga Covid-19 në Mbretërinë e Bashkuar, por pati një kapje që ata e neglizhuan për t’i treguar masave.

Të dhënat e publikuara nga ONS mbuluan vetëm periudhën nga fillimi i janarit deri në fund të qershorit 2021, që do të thotë se të dhënat përmbajnë mijëra vdekje të supozuara të Covid-19 që ndodhën gjatë valës së dimrit të vitit 2021, me shumicën dërrmuese të tyre që ndodhën në Janar kur vetëm 0.8% e popullsisë në Mbretërinë e Bashkuar u vaksinua plotësisht, kjo natyrisht çoi në shifra të shtrembër për të justifikuar efektivitetin e vaksinës Covid-19.

Sidoqoftë, ONS zbuloi pa dashje se 30,305 njerëz kishin vdekur gjithashtu brenda 21 ditëve nga mbajtja e një vaksine Covid-19 gjatë së njëjtës periudhë, shifra që shumë prej tyre janë përpjekur t’i zbulojnë prej muajsh, me organet e shëndetit publik që pretendojnë se “ata nuk i mbajnë ky informacion”.

Raporti ONS, i përdorur për të nxitur publikun të besojë se vetëm 1% e njerëzve të vaksinuar plotësisht kanë vdekur nga Covid-19, nuk përfshinte vdekje nga Covid-19 që kanë pasur dhe po ndodhin aktualisht në këtë valë të tretë jashtëzakonisht të çuditshme të vdekjeve nga Covid-19 Me E çuditshme sepse vdekjet nga Covid-19 kanë qenë dhe janë akoma shumë herë më të larta se kjo kohë vitin e kaluar, pavarësisht faktit që vera ka qenë në anën tonë, si dhe një vaksinë gjoja 95% efektive.

Në verën e vitit 2020, vdekjet nga Covid-19 u rreshtuan në zero edhe pse një injeksion Covid-19 nuk ishte i disponueshëm, por shpejt përpara një viti dhe ato aktualisht po ndodhin me një ritëm më të lartë nga sa do të prisnit të shihni në mes të dimrit me një vaksinë efektive 95%.

Por çuditshmëria nuk përfundon këtu, thjesht hidhini një sy Raportit Statistikor më të fundit të Covid-19 të lëshuar nga Shëndeti Publik Skoci (PHS) më 6 tetor 2021.

Raporti siguron një grup mbi të dhënat mbi testimin, karantinimin, vaksinimet, rastet, shtrimet në spital dhe vdekjet, por nuk bëhet shumë interesant derisa të lexoni Tabelën 16 e cila mbulon numrin e rasteve pozitive të Covid-19 sipas javës dhe statusin e vaksinimit.

Interesante sepse tregon se shumica e rasteve të konfirmuara tani janë në mesin e popullatës së vaksinuar. Në javën më të fundit nga 18 shtator – 24 shtator 2021 raporti tregon se kishte 10,479 raste të konfirmuara në mesin e popullatës së pavaksinuar.

Por gjithashtu tregon se kishte 1,330 raste të konfirmuara në mesin e popullatës pjesërisht të vaksinuar, dhe 10,514 raste të konfirmuara në mesin e popullatës plotësisht të vaksinuar.

Kjo do të thotë se midis 18 shtatorit dhe 24 shtatorit kishte 11,844 raste në mesin e popullatës së vaksinuar – pothuajse 1,400 më shumë se popullsia e pavaksinuar.

covid 19 raste pozitive sipas statusit të vaksinimit
E njëjta gjë mund të thuhet gjithashtu për javën e 11 Shtator – 17 Shtator e cila pa 13,552 raste në mesin e popullatës së pavaksinuar dhe 14,054 raste në mesin e popullatës së vaksinuar, dhe e njëjta gjë mund të thuhet gjithashtu për dy javët e mëparshme para kësaj.

Të dhënat në fakt tregojnë se midis 28 gushtit 2021 dhe 24 shtator 2021 kishte 64,582 raste në mesin e popullatës së pavaksinuar, 12,317 raste në mesin e popullatës pjesërisht të vaksinuar dhe 57,019 raste në mesin e popullatës plotësisht të vaksinuar. Do të thotë se kishte 4,754 raste më shumë në mesin e popullatës së vaksinuar.

Pra, tani që kemi sqaruar se injeksionet eksperimentale Covid-19 qartë nuk parandalojnë infeksionin ose përhapjen e Covid-19, le të zbulojmë nëse ato parandalojnë shtrimet në spital siç pretendojnë autoritetet.

Sipas tabelës 17 të raportit midis 18 shtatorit 2021 dhe 24 shtator 2021 kishte 46 shtrime në spital në lidhje me Covid-19 në mesin e mbi 60 popullsisë së pavaksinuar, ndërsa kishte 6 pranime në popullatën pjesërisht të vaksinuar.

Sidoqoftë, pati një numër të madh 295 pranimesh në mesin e të gjithë njerëzve të vaksinuar mbi 60, dhe i njëjti model mund të shihet për javët e mëparshme deri në 7 gusht 2021.

pranimet në spital për Covid 19 pozitiv pas vaksinës
Në të gjitha grupmoshat për javën nga 17 shtator deri më 24 shtator 2021 kishte 230 shtrime në spital në mesin e të gjithë popullsisë së pavaksinuar, por 415 shtrime në mesin e popullatës plotësisht të vaksinuar. Nëse i bazojmë këto shtrime në spital që ndodhin pasi javët e mëparshme kanë konfirmuar rastet, atëherë mund të llogarisim shkallën e shtrimit të rasteve.

Në javën që fillon me 11 shtator kishte 13,552 raste të konfirmuara në mesin e popullatës së pavaksinuar. Prandaj, bazuar në shifrat e pavaksinuara të shtrimit në spital prej 230 në javën që fillon me 17 Shtator, shkalla e shtrimit në spital është 1.7%. Sidoqoftë, kur bëjmë të njëjtën llogaritje për shtrimet në spital të popullsisë plotësisht të vaksinuar (415) dhe rastet (12.119) mund të shohim që shkalla e shtrimit në raste është 3.4%.

Prandaj, kjo tregon se injeksionet Covid-19 po rrisin rrezikun e shtrimit në spital kur ekspozohen ndaj Covid-19 me 102% në vend që të zvogëlojnë rrezikun me 95% të pretenduar nga prodhuesit dhe autoritetet e vaksinave.

Pra, tani që kemi pastruar injeksionet Covid-19 rrisin rrezikun e shtrimit në spital në vend që ta zvogëlojmë atë, le të zbulojmë nëse parandalojnë vdekjet siç pretendojnë autoritetet.

Tabela 18 e raportit të Shëndetit Publik në Skoci tregon numrin e vdekjeve që kanë ndodhur përmes statusit të vaksinimit. Fatkeqësisht, këto të dhëna mbeten një javë pas të dhënave në dispozicion për rastet dhe shtrimet në spital, megjithatë të dhënat me vlerë katër javë tregojnë një prirje të dukshme.

Tabela tregon se midis 21 gusht 2021 dhe 17 shtator 2021 kishte 59 vdekje në mesin e popullatës së pavaksinuar dhe 10 vdekje në mesin e popullatës pjesërisht të vaksinuar.

Megjithatë, numri i vdekjeve që ndodhin në numrin e vaksinuar plotësisht është më i madh se vdekjet e pavaksinuara dhe pjesërisht të vaksinuara të kombinuara dhe disa të tjera.

Tabela tregon se midis 21 gusht 2021 dhe 17 shtator 2021 kishte 233 vdekje në mesin e popullatës plotësisht të vaksinuar. Kombinojini këto me 10 vdekjet pjesërisht të vaksinuara dhe kjo do të thotë që popullsia e vaksinuar përbënte 81% të vdekjeve nga Covid-19 deri më 17 shtator 2021.

Kjo do të thotë që popullsia e pavaksinuar ka qenë përgjegjëse për vetëm 19% të vdekjeve të supozuara të Covid-19 gjatë pjesës më të madhe të shtatorit, ndërsa të vaksinuarit plotësisht përbënin 77% të tyre. Por bashkoni vdekjet pjesërisht të vaksinuara me vdekjet plotësisht të vaksinuara dhe mund të shihni që gjatë pjesës më të madhe të shtatorit 81% e vdekjeve kanë ndodhur në mesin e popullatës së vaksinuar.

Nëse i bazojmë këto vdekje në ndodhjen dy javë pas numrit të rasteve të konfirmuara, atëherë mund të përcaktojmë shkallën e rasteve të vdekshmërisë.

Në javën që fillon me 28 gusht kishte 21,164 raste të konfirmuara në mesin e popullatës së pavaksinuar. Prandaj, bazuar në shifrat e vdekjeve të pavaksinuara të 26 në javën që fillon me 11 Shtator, shkalla e rasteve të fatalitetit është 0.1%.

Sidoqoftë, kur bëjmë të njëjtën llogaritje për popullsinë plotësisht të vaksinuar me 101 vdekje dhe 17,093 raste, mund të shohim që shkalla e rasteve të vdekshmërisë është 0.6%.

Prandaj, kjo tregon se injeksionet Covid-19 po rrisin rrezikun e vdekjes kur ekspozohen ndaj Covid-19 me një 500% të madh në vend që të zvogëlojnë rrezikun me 95% të pretenduar nga prodhuesit dhe autoritetet e vaksinave.

Të dhënat tregojnë qartë se goditjet nuk parandalojnë infeksionin ose transmetimin, dhe tregon qartë se edhe në verë dhe në fillim të vjeshtës ato po rrisin rrezikun e shtrimit në spital dhe vdekjes në vend që të zvogëlojnë rrezikun.

Problemi me të cilin përballemi tani? Dimri është shumë pranë.

Burimi: TheExpose.uk / Referenca: ONS.gov.uk; ONS.gov.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post A lëshoi ​​Dega e Katërt e Qeverisë SARS-CoV-2 Pastaj Fajësoi Kinën …
Next post Instituti Shqiptar për Gjeopolitikë në Bashkëpunim me Fakultetin Juridik-Prishtinë, Organizon Konferencën Shkencore…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!