fbpx
Lajmet me te Klikuara

Disa Shkencëtarë të Pfizer e Pranojnë në Video: “Antitrupat tuaj janë Ndoshta më të Mirë se Vaksinimi”.(VIDEO)

Disa shkencëtarë të Pfizer pranuan në një video të fshehtë nga Project Veritas se antitrupat ofrojnë mbrojtje të barabartë ose më të mirë kundër COVID-19 në krahasim me vaksinën.

Shkencëtari i pfizer pranon se “antitrupat tuaj janë ndoshta më të mirë se vaksinimi”

Në Pjesën 4 të serisë së saj #CovidVaxExposed, Project Veritas publikoi pamjet e tre zyrtarëve të Pfizer duke pranuar se vaksina e kompanisë së tyre thjesht nuk është aq efektive sa imuniteti natyror.

Nick Karl, një shkencëtar i përfshirë drejtpërdrejt në prodhimin e vaksinës COVID të Pfizer, shpjegoi se imuniteti natyror është më efektiv sesa injeksioni eksperimental.

“Kur dikush është natyrisht imun – siç ka marrë Covid – ata ndoshta kanë më shumë antitrupa kundër virusit. Kur të merrni vërtet virusin, do të filloni të prodhoni antitrupa kundër pjesëve të shumta të virusit … Pra, antitrupat tuaj ndoshta janë më të mirë në atë pikë sesa vaksinimi [COVID], “tha Karl, por këmbënguli që mandatet e vaksinës janë ende gje e mire.

Studimi: Antitrupat vazhdojnë për më shumë se një vit pas infektimit me COVID-19

“Qytetit [i Nju Jorkut] i duhen karta vax dhe gjithçka,” vazhdoi ai. “Bëhet fjalë për ta bërë atë kaq të papërshtatshme për njerëzit e pavaksinuar deri në pikën ku ata janë njësoj,” F*ck it. Unë do ta marr atë. ’E dini?”

Shkencëtari i Përgjithshëm i Pfizer, Chris Croce konfirmoi pohimin e Karl në lidhje me epërsinë e imunitetit ndaj virusit ndaj vaksinës.

Një gazetar PV deklaron se nëse imuniteti natyror mbron një individ “aq sa vaksina”.

“Ndoshta më shumë,” u përgjigj Croce, duke shtuar, “Ju jeni të mbrojtur me shumë mundësi për më gjatë pasi ka pasur një përgjigje të natyrshme.”

Croce gjithashtu u ankua se rezultati i Pfizer mbizotëron mbi shëndetin publik.

“Pra, çfarë ndodhi me trajtimet e antitrupave monoklonalë?” pyeti gazetari PV.

“[U shty] anash,” tha Croce, për shkak të “parave. Eshte e shpifur.”

“Ende ndihem sikur punoj për një korporatë të keqe, sepse ajo vjen deri te fitimet në fund. Dua të them, unë jam atje për të ndihmuar njerëzit, jo për të fituar miliona e miliona dollarë. Pra, dua të them, kjo është dilema morale. “

“Në thelb, organizata jonë funksionon me para COVID tani,” shtoi ai.

Më në fund, shkencëtari i tretë i Pfizer, Rahul Khandke, rrëfeu se kompania e tij kërkon që punonjësit e saj të mbajnë informacion të vlefshëm në lidhje me imunitetin natyror nga publiku.

“Ne jemi edukuar dhe mësuar të jemi,” vaksina është më e sigurt se sa të marrësh COVID. “Sinqerisht, na është dashur të bëjmë kaq shumë seminare për këtë. Ti nuk ja ke idenë. Për shembull, ne duhet të ulemi me orë të tëra dhe të dëgjojmë like – bëhuni, “nuk mund të flisni për këtë në publik”, “tha Khandke.

Khandke gjithashtu pohoi se prova e antitrupave do të ishte po aq e dobishme sa dëshmia e vaksinimit.

“Nëse keni antitrupa [COVID] të ndërtuar, duhet të jeni në gjendje të provoni se i keni ato të grumbulluara,” tha ai.

Kjo vjen ndërsa media, administrata e Biden dhe institucioni mjekësor vazhdojnë të injorojnë shkencën e qartë që tregon se imuniteti natyror siguron shumë herë më shumë mbrojtje kundër Covid në krahasim me vaksinën eksperimentale të ARNi.

Burimi dhe referenca: InfoWars.com;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Studimi: Antitrupat Vazhdojnë për më Shumë se një Vit pas Infektimit me Covid-19 …
Next post “Estrada e Ballshit” ka Regjizor Edi Ramën …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!