fbpx
Lajmet me te Klikuara

Gjyqet e Reja të Nurembergut dhe Krimet Kundër Njerëzimit. (VIDEO)

Gjykimet e reja të Nurembergut 2021

Një ekip prej mbi 1.000 avokatësh dhe mbi 10.000 ekspertë mjekësorë të udhëhequr nga Dr. Reiner Fullmich kanë filluar procedurat ligjore mbi CDC, OBSH, Grupi Davos për krime kundër njerëzimit. Fullmich dhe ekipi i tij paraqesin testin e gabuar të PCR dhe urdhrin që mjekët të etiketojnë çdo vdekje të komorbiditetit si një vdekje nga Covid si mashtrim. Testi PCR nuk u krijua kurrë për të zbuluar patogjenët dhe është 100% i gabuar në 35 cikle. Të gjitha testet e PCR të lëshuara nga CDC vlerësohen në 37 deri në 45 cikle. CDC pranon se çdo test mbi 28 cikle nuk është i pranueshëm për ndonjë rezultat pozitiv të besueshëm. Vetëm kjo zhvlerëson mbi 90% të infeksioneve të pretenduara të covid të gjurmuara nga përdorimi i këtij testi të gabuar.

Përveç testeve të gabuara dhe certifikatave mashtruese të vdekjes, vetë vaksina “eksperimentale” është në kundërshtim me nenin 32 të Konventës së Gjenevës. Sipas nenit 32 të Konventës IV të Gjenevës të vitit 1949, “gjymtimi dhe eksperimentet mjekësore ose shkencore që nuk janë të nevojshme nga trajtimi mjekësor i një personi të mbrojtur” janë të ndaluara. Sipas nenit 147, kryerja e eksperimenteve biologjike mbi personat e mbrojtur është një shkelje e rëndë e Konventës.

Vaksina “eksperimentale” është në kundërshtim me të 10 Kodet e Nurembergut të cilat mbartin dënimin me vdekje për ata që kërkojnë të shkelin këto Ligje Ndërkombëtare.
“Vaksina” nuk plotëson pesë kërkesat e mëposhtme për t’u konsideruar një vaksinë dhe është sipas definicionit një “eksperiment” dhe provë mjekësore:

Siguron imunitet ndaj virusit
Kjo është një terapi gjenike “e rrjedhshme” që nuk siguron imunitet ndaj Covid dhe pretendimet për të zvogëluar simptomat megjithatë të vaksinuar dyfish tani janë 60% e pacientëve që kërkojnë ER ose ICU me infeksione covid.

Mbron marrësit nga marrja e virusit
Kjo terapi gjenike nuk siguron imunitet dhe vaksinimi i dyfishtë ende mund të kapë dhe përhapë virusin.

Zvogëlon vdekjet nga infeksioni i virusit
Ky gjen-terapi nuk zvogëlon vdekjet nga infeksioni. Vaksinuar me Vaksinë të Dyfishtë me Covid gjithashtu kanë vdekur.

Redukton qarkullimin e virusit
Kjo gjen-terapi ende lejon përhapjen e virusit pasi ofron zero imunitet ndaj virusit.

Redukton transmetimin e virusit
Kjo terapi gjenike ende lejon transmetimin e virusit pasi ofron zero imunitet ndaj virusit.

OBSH. dhe C.D.C. – Gjyqet e Re të Nurembergut 2021 [Krime kundër njerëzimit] – Ju lutemi e ndani këtë informacion!

Shkeljet e mëposhtme të Kodit të Nurembergut janë si më poshtë:

Kodi Nuremberg #1: Pëlqimi vullnetar është thelbësor

Asnjë person nuk duhet të detyrohet të marrë një eksperiment mjekësor pa pëlqimin e informuar. Shumë persona mediatikë, politikë dhe jo-mjekësorë po u thonë njerëzve që të marrin masën, është e sigurt dhe nuk ofrojnë asnjë informacion në lidhje me efektet negative ose rreziqet e kësaj terapie gjenike. Vendet po përdorin bllokime, detyrime dhe kërcënime për t’i detyruar njerëzit të marrin këtë vaksinë ose të ndalohen të marrin pjesë në shoqërinë falas nën mandatin e një Pasaporte Vaksine ose Green Pass. Gjatë gjurmëve të Nurembergut, edhe media u ndoq penalisht dhe anëtarët u dënuan me vdekje për gënjeshtrën e publikut mes shumë prej mjekëve dhe nazistëve të shpallur fajtorë për Krime kundër Njerëzimit.

Kodi i Nurembergut #2: Rendimenti Frytiv i Paprovueshëm me Mjete të Tjera

Siç u rendit më lart, terapia gjenike nuk i plotëson kriteret e një vaksine dhe nuk ofron imunitet ndaj virusit. Ka trajtime të tjera mjekësore që japin rezultate të frytshme kundër Covid siç janë Ivermectin, Vitamina D, Vitamina C, Zinku dhe forcojnë sistemin imunitar për gripin dhe ftohjet.

Kodi Nuremberg #3: Eksperimentet bazë mbi rezultatet e eksperimentimit të kafshëve dhe historia natyrore e sëmundjes

Kjo terapi gjenike anashkaloi testimin e kafshëve dhe shkoi drejtpërdrejt në provat njerëzore. Në hulumtimin e ARN-së që Pfizer përdori një studim kandidat për ARNi me majmunët rhesus macaques duke përdorur ARN të BNT162b2 dhe në atë studim të gjithë majmunët zhvilluan inflamacion pulmonar por studiuesit e konsideruan rrezikun të ulët pasi këta ishin majmunë të rinj të shëndetshëm nga mosha 2-4 vjeç. Izraeli ka përdorur Pfizer dhe Gjykata Ndërkombëtare e Ligjit ka pranuar një kërkesë për 80% të marrësve që kanë inflamacion pulmonar nga injektimi me këtë terapi gjenike. Përkundër këtij zhvillimi alarmant, Pfizer vazhdoi të zhvillonte mRNA -në e tyre për Covid pa testimin e kafshëve.

Kodi Nuremberg #4: Shmangni të gjitha vuajtjet dhe dëmtimet e panevojshme

Që nga fillimi i eksperimentit dhe i listuar nën sistemin e raportimit të CDC VAERS mbi 4,000 vdekje dhe 50,000 dëmtime të vaksinave janë raportuar në Amerikë. Në BE janë raportuar mbi 7,000 vdekje dhe 365,000 plagosje të vaksinave. Kjo është një shkelje e rëndë e këtij kodi.

Kodi Nuremberg #5: Asnjë eksperiment për t’u kryer nëse ka arsye për të menduar se do të ndodhë lëndimi ose vdekja

Shih #4, bazuar në të dhënat mjekësore të bazuara në fakte, kjo terapi gjenike po shkakton vdekje dhe lëndime. Hulumtimet e kaluara mbi mRNA tregojnë gjithashtu disa rreziqe që janë injoruar për këtë eksperiment të gjenit aktual të provës. Një studim i vitit 2002 mbi proteinat e pikut Sars-Cov tregoi se ato shkaktojnë inflamacion, imunopatologji, mpiksje gjaku dhe pengojnë shprehjen e Angiotensin 2. Ky eksperiment e detyron trupin të prodhojë këtë proteinë të trashë duke trashëguar të gjitha këto rreziqe.

Kodi Nuremberg #6: Rreziku nuk duhet të tejkalojë kurrë përfitimin

Covid-19 ka një normë shërimi 98-99%. Lëndimet e vaksinës, vdekjet dhe efektet anësore negative të terapisë së gjenit mRNA tejkalojnë shumë këtë rrezik. Përdorimi i vaksinave “rrjedhëse” u ndalua për përdorim në bujqësi nga SHBA dhe BE për shkak të studimit të Marek Chicken që tregon “viruse të nxehta” dhe shfaqen variante duke e bërë sëmundjen edhe më vdekjeprurëse. Megjithatë, kjo është injoruar për përdorim njerëzor nga CDC duke ditur plotësisht rrezikun e shfaqjes së varianteve të reja vdekjeprurëse nga vaksinimet që rrjedhin.

Kodi Nuremberg #7: Përgatitja duhet të bëhet kundër madje edhe mundësisë së largët të lëndimit, paaftësisë ose vdekjes

Nuk kishte përgatitje të bëra. Kjo terapi gjenike u miratua sipas një akti të vetëm për përdorim urgjent, anashkaloi provat e kafshëve dhe njerëzve dhe u detyrua për një publik të keqinformuar.

Kodi Nuremberg #8: Eksperimenti Duhet të Kryhet nga Persona të Kualifikuar Shkencërisht

Politikanët, media dhe aktorët që pretendojnë se kjo është një vaksinë e sigurt dhe efektive nuk janë të kualifikuar. Propaganda nuk është shkencë mjekësore. Shumë shitore me pakicë të tilla si Walmart, qendrat e vaksinave me makinë nuk janë të kualifikuar për të administruar terapi eksperimentale të gjenit mjekësor për publikun e painformuar.

Kodi Nuremberg #9: Çdokush duhet të ketë lirinë për t’i dhënë fund eksperimentit në çdo kohë

Pavarësisht thirrjes së mbi 85,000 mjekëve, infermierëve, virologëve, epidemiologëve, eksperimenti nuk po përfundon. Në fakt, më shumë përpjekje për të ndryshuar ligjet për të detyruar pajtueshmërinë me vaksinat, vaksinimet e detyrueshme dhe të detyruara po shtyhen, dhe të shtëna eksperimentale ‘azhurnimi’ janë planifikuar për çdo 6 muaj pa asnjë ndihmë ndaj sasisë së tejkalueshme të vdekjeve dhe lëndimeve të shkaktuara tashmë nga ky eksperiment Me Shpresoj se ky Gjyq i ri i Nurembergut do t’i japë fund këtij krimi kundër njerëzimit.

Kodi Nuremberg #10: Shkencëtari duhet t’i japë fund eksperimentit në çdo kohë nëse ekziston një shkak i mundshëm i tij që rezulton në lëndim ose vdekje

Datashtë e qartë në të dhënat e raportimit statistikor se ky eksperiment po rezulton me vdekje dhe lëndime, megjithatë të gjithë politikanët, kompanitë e ilaçeve dhe të ashtuquajturit ekspertë nuk po bëjnë asnjë përpjekje për të ndaluar këtë eksperiment të terapisë së gjeneve nga dëmtimi i një publiku të keqinformuar.

Çfarë mund të bëni për të ndihmuar në dhënien fund të këtij krimi kundër njerëzimit? Ndani këtë informacion. Lërini politikanët, mediat, mjekët, infermierët tuaj të informuar se nëse ata janë bashkëfajtorë në këtë krim kundër njerëzimit, ata gjithashtu i nënshtrohen ligjeve të përcaktuara në Konventën e Gjenevës dhe kodin e Nuremburgut dhe mund të gjykohen, shpallen fajtorë dhe dënohen me vdekje. Procedurat ligjore po ecin përpara, provat janë mbledhur dhe një grup i madh në rritje ekspertësh po japin alarmin.

Vizitoni faqen e internetit të Komitetit Covid në: [lidhja me corona-ausschuss.de dhe nëse jeni prekur nga ky krim, raportoni ngjarjen, personat e përfshirë dhe sa më shumë detaje në faqen në internet:

lidhja me www.securewhistleblower.com

Krimet kundër njerëzimit na prekin të gjithëve. Ata janë një krim kundër jush, fëmijëve tuaj, prindërve tuaj, gjyshërve tuaj, komunitetit tuaj dhe vendit tuaj dhe të ardhmes tuaj.

https://dailyexpose.co.uk/2021/05/07/covid-fraud-lars-medical-experts-start-legal-proceedings-against-w-h-o-and-world-leaders-for-crimes-against-humanity/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Qeveria Rama nuk ka financuar në Sektorin Energjitik prej 8 vitesh/Lulzim Basha vazhdon të ofrojë zgjidhje …
Next post Sa ishte Çmimi i Naftës kur Qeverisnin Republikanët dhe Donald J. Trump – Kush ka zënë rradhë le të bërtase Biden, Biden, Biden!
error: Materiali eshte i mbrojtur !!