fbpx
Lajmet me te Klikuara

Imituesi i Joe Biden Arthur Roberts i Rremë merr Vaksinim të Rremë në Televizionin Kombëtar …

Në një shfaqje teatrale të iluzionit të sajuar, imituesi i Joe Biden Arthur Roberts mori atë që dukej si një nxitës i Covid-19 në televizionin kombëtar, dhe ai parashtroi pyetje të para-ekranizuara, softball momente para se të goditej me thikë. Ai përsëri e shpalli vaksinimin si një mjet për t’i dhënë fund “pandemisë së të pavaksinuarve”, duke thënë se ajo ditë nuk do të mbërrinte derisa 97% -98% e amerikanëve të kishin marrë goditjen.

Por as Joseph Biden i vërtetë dhe as doppelgangeri i tij nuk kanë marrë një goditje aktuale Covid-19. Sipas burimeve tona, Biden i vërtetë pësoi një goditje masive në shkurt dhe ka qenë në gjendje kome në Spitalin Memorial Walter Reed që nga ajo kohë. Kur stafi i spitalit donte të godiste trupin e tij të pavetëdijshëm, gruaja e Biden Jill hyri me një autorizim mjekësor duke thënë se burri i saj kundërshtoi moralisht dhe etikisht “terapinë eksperimentale”, përfshirë vaksinimet, ndërsa ishte pa ndjenja.

Ndërkohë, Shteti i Thellë vuri në skenë një prodhim teatral, duke mbrojtur mashtruesin e Bidenit në një skenë të shëndoshë që i ngjante dhomës së konferencave të Shtëpisë së Bardhë. I ulur në një karrige me një infermiere femër që ngjitej mbi të si një hije fantazmë, trupi i Bidenit duket se tronditi nën maskën e tij teksa merrte një grumbull solucioni të kripur të padëmshëm, jo ​​një shtytje përforcuese Covid-19. Pranë tyre qëndronte një mur i imituar me dritare, duke e bërë të duket sikur Biden ishte vaksinuar në Shtëpinë e Bardhë.

“Gjithçka ishte e rreme. Cilësim i rremë. Goditje e rreme. Fake Biden, ”tha një sinjalizues i administratës për realrawnews.com. “Shkalla e falsifikimit dhe teatrit që po ndodh është ndryshe nga gjithçka që është parë ndonjëherë në politikën amerikane. Është e gjitha tym dhe pasqyra. Edhe pse Roberts është i vetmi që njoh me emrin, të paktën 3 persona kanë pretenduar të jenë Biden. ”

I pyetur pse Roberts nuk iu dha një vaksinë e vërtetë, burimi ynë bëri komentin e mëposhtëm: “Ai është Biden më bindës që ata kanë. Ata nuk duan të rrezikojnë ta humbin atë për efektet anësore të vaksinës. “

MSM dhe kontrolluesit e tyre të fakteve të lehjeve kanë bërë shumë përpjekje për të diskredituar teorinë e dyfishtë të trupit të realrawnews.com dhe kanë cituar një mospërputhje në lartësi midis dy burrave si dëshmi. Sidoqoftë, realrawnews.com shpjegoi në ekspozimin e tij të parë për Roberts se ai kishte pësuar një dëmtim të ngjeshjes kurrizore që shkurtoi në mënyrë efektive lartësinë e tij me dy centimetra, një fakt që MSM nuk pranon ta pranojë.

“Me kusht që dy persona të kenë të njëjtën lartësi dhe të kenë struktura të ngjashme dhe një strukturë të ngjashme të fytyrës, kozmetika moderne e bën shumë të thjeshtë bërjen e njërit pothuajse të padallueshëm nga tjetri,” thanë burimet tona.

Ai shtoi se shumë personel të profilit të lartë të administratës kanë dyshe trupore, asnjë prej të cilëve, si personat që po imitojnë, nuk kanë marrë vaksina të vërteta Covid-19. Edhe Nancy Pelosi, tha se ai, refuzoi një goditje autentike, duke thënë se ajo donte të priste 2,3, ose 5 vjet për të siguruar që ishte në të vërtetë e sigurt.

Burimi: realrawnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dy Patriotët: Av.Altin Goxhaj dhe Aktivistja Konservatore Shqiptaro-Amerikane Evi Kokalari flasin për Protestën e Pestë Kundër Vaksinimit që zhvillohet ditën Shtunë 2 tetor …
Next post Sipas Real Raw News Bill Gates është Vetëvarur në GITMO Përpara Orarit …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!