fbpx
Lajmet me te Klikuara

Denoncuesi siguron të Dhënat e Qeverisë që tregojnë se janë 48,465 të Vdekur brenda 14 Ditëve nga Vaksinimi Covid-19/Vetëm midis Pacientëve të Medicare (Gjykimet e Nurembergut!)

(LifeSiteNews)-Një sinjalizues ka siguruar të dhëna qeveritare që dokumentojnë 48,465 vdekje brenda 14 ditëve nga vaksinimi kundër COVID-19 vetëm tek pacientët e Medicare, sipas avokatit të të drejtave të lirisë mjekësore Thomas Renz.

Njoftimi i së shtunës u bë nga avokati me bazë në Ohajo, i cili mbetet i përfshirë në disa raste të mëdha të ngritura kundër agjencive federale në lidhje me mashtrimet dhe shkeljet e të drejtave të lirisë mjekësore.

Në prezantimin e tij, Renz shprehu vlerësimin e tij për sinjalizuesit që po dilnin për t’i dhënë publikut një informacion kaq të rëndësishëm nga Qendrat për Shërbimin Medicare & Medicaid (CMS). Ai e përshkroi bazën e të dhënave CMS si më e madhja në dispozicion në SHBA për studimin e tendencave të COVID-19 sepse përmban të dhënat e afërsisht 59.4 milion përfituesve të Medicare.

Një rrëshqitje tregoi se numri i “personave që vdiqën brenda 14 ditëve nga një vaksinë COVID-19” ishte 19.400 për ata më të rinj se 81 vjeç dhe 28.065 për ata 81 vjeç e lart, duke arritur në 48.465 vdekje.

“Këto janë të dhëna të papërpunuara,” shpjegoi Renz. “Nuk ka analiza.” Dhe, theksoi ai, këto shifra të vdekjeve janë nga më pak se 20% e popullsisë amerikane.

“A doni të dini pse 14 ditët janë të rëndësishme?” ai pyeti. “Sepse nëse vdes me 14 ditë, nuk konsiderohesh i vaksinuar.” Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC), dikush nuk konsiderohet si i “vaksinuar” deri në 14 ditë pas regjimit të tyre të injektimit, duke ngritur pyetjen nëse autoritetet qeveritare i kanë klasifikuar këto vdekje si diçka tjetër përveç vaksinimit. të vdekur.

Renz siguroi pamje të ekranit të “të dhënave të papërpunuara nga serverët e Medicare”, duke i quajtur ato “një dhuratë për” kontrollorët e fakteve “që vazhdojnë të gënjejnë.”

“Dhe ajo që dua të di, a do të kontrolloni në të vërtetë HHS tani?” ai tallej. “A do të kontrolloni faktin Fauci?”

Në korrik, një sinjalizues i cili punon profesionalisht si programues kompjuteri në analizat e të dhënave të kujdesit shëndetësor, bëri një deklaratë nën dënimin e dëshmisë së rreme se të dhënat e CMS zbuluan “të paktën 45,000” vdekje të lidhura me vaksinën për shkak të injeksioneve eksperimentale të vaksinës COVID-19. USA Today dhe të tjerët “kontrolluan faktin” pretendimin dhe e quajtën atë dezinformatë.

Theshtë e njëjta histori në Kanada, ku sinjalizuesit infermierë shpjeguan: Shumë po vdesin pasi marrin vaksinat dhe spitalet mbushen me të vaksinuar plotësisht.

A është gjenocid!

Gjyqi i Nurembergut 2.0 është në përgatitje: W.H.O dhe udhëheqësit botërorë do të duhet të përgjigjen për ‘Krimet kundër njerëzimit’.

Një njoftim për shtyp në faqen e internetit të Renz përgjigjet, “Zbulimet e sotme ngurtësojnë se” Nisma e Lajmeve të Besuara “është në të vërtetë burimi i dezinformatave dhe propagandës, dhe se [Prokurori] Thomas Renz Whistleblower ishte i saktë gjatë gjithë kohës.”

Që kur filloi vaksinat e bazuara në gjenin COVID-19 dhjetorin e kaluar, me reagime negative, përfshirë vdekjen, që u raportuan në mënyrë pasive në Sistemin e Raportimit të Vaksinave të Vaksinave të CDC (VAERS), shumë kanë besuar se numri aktual i lëndimeve është shumë më e lartë.

Të dhënat më të fundit nga sistemi CDC VAERS i publikuar të Premten e kaluar zbulon raportet e 726.965 ngjarjeve negative në SHBA pas vaksinimit, përfshirë 15.386 raporte të vdekjeve dhe 99.410 raportime të lëndimeve të rënda, midis 14 dhjetorit 2020 dhe 17 shtatorit.

Megjithatë, supozimi i numrave realisht më të lartë mbështetet nga një studim i Harvard Pilgrim i vitit 2010, i cili zbuloi se “më pak se 1% e dëmtimeve të vaksinave” raportohen në VAERS. Për më tepër, edhe prodhuesit e vaksinave kanë llogaritur të paktën një “nën-raportim pesëdhjetëfish të ngjarjeve negative” në këtë sistem.

Më tej, një raport i fundit i sinjalizuesit nga Project Veritas zbulon personel mjekësor në spitalet federale që konfirmon praninë e shumë pacientëve që vuajnë nga dëmtimet e vaksinës COVID, megjithatë “askush” nuk i raporton ata në VAERS.

Renz gjithashtu siguroi dëshmi që konfirmojnë se Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka përdorur të njëjtat të dhëna CMS për të monitoruar lloje të ndryshme të reagimeve negative ndaj injeksioneve në “kohë reale”, edhe pse këto agjenci qeveritare dhe media vazhdojnë ta përsërisin atë kjo vaksinë e bazuar në gjen është “e sigurt dhe efektive”.

Shfaqja e të dhënave të përfituesve të Medicare vetëm në Shtetin e Nju Jorkut zbuloi mijëra ngjarje kardiovaskulare, raste të COVID-19 dhe vdekje në totalin e 16 ngjarjeve negative të gjurmuara.

“Mos harroni, këto janë” efekte anësore “që qeveria, media dhe mediat sociale vazhdojnë t’i tregojnë publikut që nuk po ndodhin,” tha ai. “Ata gënjejnë. Nuk ka dyshim se ata gënjejnë. “

“Mantra e” sigurt dhe efektive “duhet të ndalet pas informacionit të sotëm,” tha Renz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sipas Real Raw News Bill Gates është Vetëvarur në GITMO Përpara Orarit …
Next post Qeveritë e Shteteve po përgatisin “Lehtësira Karantine” për Amerikanët që nuk Mund të Izolohen në Shtëpi …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!