fbpx
Lajmet me te Klikuara

Donald Trump premton “Rikthim të Shpejtë” pasi Ushtria Përfundon Hetimin e Mashtrimit Zgjedhor …

Presidenti Donald J. Trump të dielën tha se do të kthehej me shpejtësi në pushtet pasi mësoi se ushtria amerikane ishte drejt përfundimit të një hetimi gjithëpërfshirës mbi paligjshmërinë e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020, një hetim i cili me sa duket absurd e cila filloi përsëri më 3 nëntor

Të dielën pasdite, Trump dhe këshilltarët e tij më të besueshëm thirrën një takim në qendrën e tij komanduese Mar-a-Lago, një bunker i improvizuar dhe metropol dixhital nga ku biznesmeni i kthyer në president ka punuar së bashku me ndihmëset ushtarake për të provuar ose hedhur poshtë pretendimet të mashtrimit në zgjedhje. Siç është raportuar nga Real Raw News në fillim të këtij viti, ushtria kishte vënë re parregullsitë zgjedhore gjatë orëve të vona të natës të 3 nëntorit, pasi drejtimi komandues i Trump në shtetet e fushës së betejës dukej se avullonte në mënyrë magjike në orën 3:00 të mëngjesit, pasi qendrat e votimit në të gjithë vendin kishin u mbyll dhe supozohej se numërimi do të rifillonte mëngjesin tjetër.

“Votat për Trump u zhdukën dhe votat për Biden u shfaqën nga askund. Ne e gjetëm këtë shumë të parregullt dhe shumë të dyshimtë, por nuk kishim autoritet në atë kohë për të vepruar në të, “tha Rreshteri i Komandës Major William M. Rinehart i Komandës së Inteligjencës dhe Sigurisë të Ushtrisë Amerikane për Real Raw News.

Ai shtoi, “INSCOM ka monitoruar zgjedhjet presidenciale për një kohë të gjatë. Nuk mund të zbuloj saktësisht se kur filluam. Në mënyrë tipike, ne ndjekim dhe kjo është e gjitha; ne nuk kemi asnjë fuqi për të hedhur poshtë ose pavlefshme rezultatet, përveç në rrethana të veçanta, që do të thotë se ka prova të qarta dhe të pranishme të mashtrimit në zgjedhje, dhe presidenti në detyrë aktivizon Aktin e Kryengritjes të vitit 1807, i cili i jep agjencisë ushtarake amerikane të zëvendësojë autoritetin civil “.

Ai me mjegull tha se Trump nxiti Aktin e Kryengritjes midis 15 Nëntorit dhe 18 Janarit, në një urdhër ekzekutiv sekret që nuk u botua në Whitehouse.gov. Që atëherë, ushtria amerikane është koordinuar me autoritetet civile “të ligjshme” për të vlerësuar masën e mashtrimit.

Të Dielën INSCOM i paraqiti Trumpit një raport paraprak, i cili e shtyu atë të mblidhte ekipin e tij të të besuarve.

Burimi ynë Mar-a-Lago tha se raporti është mallkues për administratën e paligjshme të Biden, pasi jep prova përfundimtare dhe të pakundërshtueshme se Biden me vetëdije ka vjedhur të paktën 4,000,000 vota në 6 shtete të fushës së betejës, dhe se super-delegatët-teorikisht të lirë të votojnë për çdo kandidat- u paguan shuma të mëdha parash nga DNC për të hedhur mbështetjen e tyre pas Biden gjatë zgjedhjeve paraprake Demokratike.

“Trump tani ka prova shumë të forta se mijëra vota në Gjeorgji, Pensilvani, Arizona dhe Nevada janë vjedhur nën hundën e tij. Ai na tha se ushtria është në fazat përfundimtare të hetimit dhe se do të kthehet shpejt në pushtet sapo të dalin zbulimet e kuzhinës. Nuk do të jetë e gjatë tani, “tha burimi ynë, por refuzoi të japë një datë të caktuar.

I pyetur nëse 4,000,000 vota ishin të mjaftueshme për të përmbysur zgjedhjet, burimi ynë tha se numri i votave është i parëndësishëm.

“Një milion, dhjetë, njëzet…. tani kemi prova se votat janë vjedhur. Kjo do të jetë e mjaftueshme për të rrëzuar regjimin kriminal të Biden dhe për të rikthyer prosperitetin e kombit dhe njerëzve, “tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Letër e Hapur drejtuar Yuri Kim Ambasador i Shteteve të Bashkuara në Tiranë …
Next post Real Raw News ka Kapur Ndalimin e fjalimit të Lirë nga Google …. Ju lutemi lexoni …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!