fbpx
Lajmet me te Klikuara

Krimineli Doktor Anthony Fauci mbron financimin e Laboratorit Wuhan që shpiku Covid-19, duke deklaruar se Gjithçka ka qenë “Shumë e Suksesshme”.(VIDEO)

Gjatë një interviste me podkastin “The Takeout” të CBS të regjistruar të Mërkurën dhe të publikuar të enjten, Këshilltari kryesor mjekësor i Shtëpisë së Bardhë Dr. Anthony Fauci mbrojti hulumtimin e financimit të NIH në Institutin e Virologjisë Wuhan dhe tha se “keqardhja e vetme është se ajo që është shkaktuar tani është një shkallë e tillë shpërqendrimi ”nga luftimi i pandemisë.

Kthehuni dhe shikoni një nga gjyqet e Nurembergut që u zhvilluan pas Luftës së Dytë Botërore dhe do të dëgjoni dëshminë e nazistëve të kapur për krimet e tyre të panumërta të luftës dhe do të shihni një gjë mahnitëse.

Asnjërit prej tyre nuk i vinte keq, asnjëri prej tyre nuk u pendua, të gjithë të zemëruar bile ata madje duhej të jepnin llogari për krimet e tyre. Kështu është me Anthony Fauci, dishepull i Baphomet, duke u mburrur se sa “i suksesshëm” ka qenë financimi i tij për laboratorin Wuhan që krijoi virusin e për të funksionuar COVID-19. Fauci do të ishte bërë një nazist i madh.

“Dhe ai do të thoshte fjalë të mëdha kundër Shumë të Lartit dhe do të lodhte shenjtorët e Shumë të Lartit të cilet mendojnë të ndryshojnë kohën dhe ligjet; dhe ato do t’i jepen në dorën e tij deri në ndarjen e kohës. ” Danieli 7:25 (KJB)

Anthony Fauci ka variantin tjetër tashmë në radhë dhe gati për ta shpërndarë,është e vetmja gjë që do t’ju shpëtojë? Gjuajtje përforcuese! Shumë e shumë dhe pafund shumë të shtëna përforcuese, rregullimi mendor për ditën kur injeksioni juaj i ardhshëm do të jetë Shenja e Bishës nga qeveria e Antikrishtit. Anthony Fauci do të humbasë absolutisht nga Rrëmbimi, por ai me siguri nuk do të humbasë Liqenin e Zjarrit.

Anthony Fauci mbron financimin e NIH në Wuhan Lab: “Vetëm keqardhje” është se është shkaktuar “një shkallë e tillë e shpërqendrimit”


Nga Breitbart News: Major Garrett e pyeti, [shkëmbimi përkatës fillon rreth orës 7:35] “Kishte dy grante nga Institutet Kombëtare të Shëndetit për punë hetimore në terren në Institutin e Virologjisë Wuhan dhe një institucion tjetër atje. A keni provuar se çfarë bënë ose nuk bënë në drejtim të krijimit të ndonjë atmosfere në të cilën një rrjedhje mund të kishte ndodhur? “

Fauci u përgjigj:

“Epo, grantet që [u financuan] ishin për të bërë mbikëqyrje në mjedis për të bërë dhe përgjigjur pyetjeve që sapo përmenda, kur dilni jashtë, shihni ndonjë virus atje që mund të evoluojë potencialisht për të infektuar njerëzit dhe a e bëni këtë mbikëqyrje mes njerëzve në ato zona në Kinë për të parë nëse ka ndonjë ide që, nën ekranin e radarit, viruse të tilla mund të kenë qarkulluar.

“Në fakt, një nga letrat që dolën nga studimet nga ai grant ishte jashtëzakonisht e rëndësishme në vendosjen e një vule përfundimtare të të kuptuarit se si SARS-CoV-1 origjinal ishte në gjendje të evoluonte. Pra, ato ishin pyetje që morën një përparësi të lartë në vlerësimin e kolegëve për të bërë kërkimin për ta provuar dhe kuptuar atë. “

Garrett atëherë pyeti: “Dhe atyre që mendojnë se mund të ketë një lloj skandali ose diçka të pasaktë ose të keq-këshilluar në lidhje me ato grante, çfarë do të thonit, doktor Fauci?”

Fauci u përgjigj:

“Epo, ajo që bëni, Major, është të hidhni një sy në viruset që [u] punuan nën kujdesin e atij granti dhe për çfarë ishte drejtuar granti. Dhe ju shikoni botimet e dala nga hulumtimi i lidhur me atë grant.

“Viruset me të cilët u punua në atë mjedis, në atë kontekst të veçantë të atij granti nuk mund të evoluonin në mënyrë molekulare në atë që ne njohim tani si SARS-CoV-2. Sepse kur shikoni se si mund të dilni nga një virus dhe të bëni diçka me të për t’u bërë një tjetër, viruset me të cilat granti i lejoi hetuesit, hetuesit kompetentë të punonin, në mënyrë molekulare, ishin aq të ndryshëm nga ajo që përfundimisht doli të ishte SARS-CoV-2 që çdokush që shikon ata dy viruse që dinë asgjë për virologjinë evolucionare do t’ju thotë se ata janë aq larg nga njëri-tjetri saqë ju nuk mund ta kishit shfaqur atë virus të veçantë. “

Garrett pastaj pyeti: “Real shpejt, pa keqardhje për ato grante?”

Fauci u përgjigj:

“Epo, i vetmi keqardhje është se ajo që ka shkaktuar tani është një shkallë e tillë e shpërqendrimit nga përpjekja për të bërë atë që ne me të vërtetë duhet të bëjmë, është trajtimi i shpërthimit, dhe ajo që ne bëmë, dhe bëmë me sukses, ishte zhvillimi i vaksinave që tani kanë shpëtuar jetë. Kjo është puna ime dhe ekipit tim dhe institutit tim, dhe, për fat të mirë, ne e bëmë atë me shumë sukses. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Komisioneri i Policisë Australiane Refuzon të Zbatojë Mandatin e Pasaportës së Vaksinës .(VIDEO)
Next post Dhjetëra Ushtarë Shtetërorë të Massachusetts japin Dorëheqjen para Afatit për Mandatin e detyrueshëm të Vaksinës së Shtetit…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!