fbpx
Lajmet me te Klikuara

Projekti Veritas: Zyrtari i FDA dëshiron “Regjistrin e Gjermanisë Naziste” Për Amerikanët e Vaksinuar…

Project Veritas Pjesa e parë

Regjistrimet Sekrete Shpërthyese COVID Vax Nga Sinjalizuesi i Qeverisë Federale …
Dr. Maria Gonzales, Mjeke ER, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “E gjithë kjo është marrëzi. Tani, [një pacient] ndoshta [ka] miokardit për shkak të vaksinës [COVID]. Por tani, ata [qeveria] nuk do ta fajësojnë vaksinën. “
Dr. Gonzales: “Ata [qeveria] nuk po raportojnë [efekte anësore të dëmshme të vaksinës kundër COVID] … Ata duan ta fusin atë nën dyshek.”
Deanna Paris, Infermiere e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “ashtë turp që ata [qeveria] nuk po i trajtojnë njerëzit [me COVID] siç supozohet, ashtu siç duhet. Unë mendoj se ata duan që njerëzit të vdesin. “
Jodi O’Malley, Infermiere e Insajderit dhe e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: Vaksina kundër COVID “nuk po bën atë që kishte për qëllim”.
O’Malley: “Kam parë dhjetëra njerëz që vijnë me reagime negative.”
O’Malley: “Nëse ne [qeveria] nuk po mbledhim të dhëna [për vaksinën COVID] dhe nuk i raportojmë, atëherë si do të themi se kjo është e sigurt dhe e miratuar për përdorim?”
O’Malley: Unë nuk kam frikë të lëshoj bilbilin “sepse besimi im qëndron në Zotin dhe jo në njeriun … Ju e dini, si çfarë personi do të isha nëse do t’i dija të gjitha këto – kjo është e keqe në nivelin më të lartë. Ju keni FDA, keni CDC, që të dy supozohet se po na mbrojnë, por ata janë nën qeverinë, dhe gjithçka që kemi bërë deri më tani është joshkencore. “

O’Malley: “Në fund të ditës, ka të bëjë me shëndetin tuaj, dhe ju kurrë nuk mund ta ktheni atë – dhe për lirinë tuaj, dhe për të jetuar në një shoqëri paqësore, dhe unë jam si,” jo “Jo. Kjo është kodra mbi të cilën do të vdes. ”

[PHOENIX – 20 shtator 2021] Project Veritas publikoi sot videon e parë të serisë së saj hetimore të vaksinës kundër COVID duke shfaqur një intervistë me Insiderin e Shëndetit Amerikan dhe Shërbimeve Njerëzore [HHS], Jodi O’Malley, i cili punon si infermiere e regjistruar në vend Qendra Mjekësore Indiane.

O’Malley i tha themeluesit të Project Veritas James O’Keefe për atë që po ndodhte në objektin e qeverisë së saj federale. Ajo regjistroi kolegët e saj HHS duke diskutuar shqetësimet e tyre në lidhje me vaksinën e re COVID për të vërtetuar pohimet e saj:

Dr. Maria Gonzales, Mjeke ER, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Problemi këtu është se ata nuk po bëjnë studimet. Njerëzit që kishin [COVID] dhe njerëzit që ishin vaksinuar – ata nuk po bëjnë asnjë test antitrupash. “

Jodi O’Malley, Infermiere e brendshme dhe e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Jo”.

Dr. Gonzales: “Të gjithë janë të qetë me këtë. Pse? ”

O’Malley: “Tani, ju e keni këtë djalë në dhomën e katërt, i cili mori dozën e dytë të vaksinës [COVID] të martën dhe kishte gulçim. Mirë? Tani BNP e tij është ngritur. Zhytësi i ngritur, ALT, të gjitha enzimat e tij të mëlçisë janë ngritur. PTPTINR i tij është ngritur. “

Dr. Gonzales: “Ai ndoshta ka miokardit!”

O’Malley: “Po!”

Dr. Gonzales: “E gjithë kjo është marrëzi. Tani ndoshta miokarditi për shkak të vaksinës. “

O’Malley: “E drejtë”.

Dr. Gonzales: “Por tani, ata [qeveria] nuk do të fajësojnë vaksinën.”

O’Malley: “Epo dhe e dini se çfarë – por ai ka një detyrim të raportojë se jo? Ndodhi ashtu – çfarë është – gjashtëdhjetë ditë më vonë nëse shihni ndonjë gjë? “

Dr. Gonzales: “Ata duhet ta bëjnë këtë.”

O’Malley: “Por sa po raportojnë?”

Dr. Gonzales: “Ata nuk po raportojnë.”

O’Malley: “E drejtë!”

Dr. Gonzales: “Sepse ata duan ta fusin nën dyshek.”

O’Malley e shpjegoi këtë bisedë në detaje gjatë intervistës së saj me O’Keefe:

James O’Keefe, themeluesi i Project Veritas: “Në këtë rast me Dr. Gonzales, kujt pacienti i referohej ajo? Pa thënë emrin. “

Jodi O’Malley, Infermiere e Insajderit dhe e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Ajo i referohej një pacienti tridhjetë e një vjeçar që kishte dështim kongjestiv të zemrës.”

O’Keefe: “Dështimi kongjestiv i zemrës? Në rastin e pacientit të veçantë, nuk u raportua? “

O’Malley: “Jo”

O’Keefe: “A kishte raste të tjera që ata nuk i raportuan? Apo vetëm ky? ”

O’Malley: “Po, shumë.”

O’Keefe: “Sa keni parë?”

O’Malley: “Oh, kam parë dhjetëra njerëz që vijnë me reagime negative [ndaj vaksinës COVID].”

O’Malley: “Pra, ajo që është përgjegjësia për të gjithë – është t’i mbledhim ato të dhëna dhe t’i raportojmë ato. Nëse nuk po mbledhim të dhëna [vaksina COVID] dhe nuk i raportojmë, atëherë si do të themi se kjo është e sigurt dhe e miratuar për përdorim? “

Sinjalizuesi regjistroi gjithashtu mosmarrëveshjen e Dr. Gonzales me një mjek tjetër të HHS që kishte të bënte me kërkimin dhe raportimin pas vaksinës COVID:

Jodi O’Malley, Infermiere e Insajderit dhe e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Pra, si mund të ndodhë që pas 18 muajsh, ne nuk kemi pasur ndonjë hulumtim? A nuk është e keqe për ju? “

Dr. Maria Gonzales, Doktore ER, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Po, është peshk”.

O’Malley: “është super peshk.”

Dr. Dale McGee, Mjek ER, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Nuk është se nuk është bërë. Nuk është botuar, kjo është arsyeja pse. “

Dr. Gonzales: “Me siguri nuk është bërë sepse qeveria nuk dëshiron të tregojë se vaksina e errët [COVID] është plot me sh*t.”

O’Malley foli me Deanna Paris, e cila punon si Infermiere e Regjistruar në të njëjtën strukturë të qeverisë federale, për të krahasuar atë që ata të dy kanë dëshmuar në lidhje me efektet negative të vaksinës COVID:

Deanna Paris, Infermiere e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “ashtë turp që ata [qeveria] nuk po i trajtojnë njerëzit [me COVID] siç supozohet, ashtu siç duhet. Unë mendoj se ata duan që njerëzit të vdesin. “

Jodi O’Malley, Infermiere e brendshme dhe e Regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Sa keni parë që janë vaksinuar këtu?”

Paris: “U sëmur nga efektet anësore? Shumë.”

O’Malley: “Shumë!”

Paris: “A e keni parë edhe ju?”

O’Malley: “Po, dhe unë jam, kush po shkruan raportet e VAERS?”

Paris: “Askush sepse duhet më shumë se gjysmë ore për të shkruar gjënë e mallkuar.”

Insajderi i tha O’Keefe se çfarë e bëri atë të frynte në bilbil qeverisë federale.

“Ajo që më shtyu ta bëja këtë ishte kur isha Mbikëqyrës i Shtëpisë një natë, dhe një nga kolegët e mi kishte marrë vaksinën [COVID] dy javë më parë, dhe ajo nuk donte ta bënte. Ajo kaloi gjatë gjithë kësaj pandemie duke punuar në njësinë e kujdesit intensiv, e cila ishte shumë një njësi COVID, “tha O’Malley.

“Ajo nuk donte të merrte [vaksinën COVID] për shkak të besimeve të saj fetare dhe u detyrua ta merrte atë. Likeshtë si askush – askush nuk duhet të vendosë midis jetesës së tij, duke qenë “pjesë e ekipit në spital”, ose të marrë vaksinën [COVID]. “

O’Malley tha se është më e rëndësishme të hedhësh dritë mbi korrupsionin sesa të kesh frikë nga hakmarrja nga fuqitë që janë:

James O’Keefe, themeluesi i Project Veritas: “Çfarë do t’u thoshit njerëzve që janë në një pozicion ku mund të bëjnë diçka?”

Jodi O’Malley, infermiere e brendshme dhe e regjistruar, Departamenti Amerikan i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore: “Unë them se duhet të bëjmë diçka. Tani për tani, ajo që po e mundon këtë vend është fryma e frikës. “

O’Keefe: “Keni frikë?”

O’Malley: “careershtë karriera ime, e dini? Kështu i ndihmoj njerëzit. Por a kam frikë? Unë nuk do të thoja domosdoshmërisht se kam frikë sepse besimi im qëndron tek Zoti dhe jo tek njeriu. Pra, unë kam dy fëmijë më të mëdhenj që janë vetëm dhe kam një dymbëdhjetëvjeçar në shtëpi për të cilin kujdesem vetë, por ju e dini, çfarë lloj personi do të isha nëse do t’i dija të gjitha këto- kjo eshte e keqe. Kjo është e keqe në nivelin më të lartë. Ju keni FDA, keni CDC, që të dy supozohet se po na mbrojnë, por ata janë nën qeverinë, dhe gjithçka që kemi bërë deri më tani është joshkencore. “

O’Keefe: “A keni frikë se do të hakmerren kundër jush?”

O’Malley: “Po. Unë jam një punonjës federal. Cilët punonjës të tjerë federalë shihni që po dalin? ”

O’Keefe: “Por ju besoni në Zot.”

O’Malley: “Amen. Në fund të ditës, ka të bëjë me shëndetin tuaj, dhe ju kurrë nuk mund ta ktheni atë – dhe për lirinë tuaj, dhe për të jetuar në një shoqëri paqësore, dhe unë jam duke thënë, “jo.” Jo. Kjo është kodra që Unë do të vdes më tej. “

Project Veritas pjesa e dytë

Një zyrtar i Administratës Amerikane të Ushqimit dhe Barnave bëri thirrje për vaksinime të detyruara kundër COVID dhe një regjistër për të gjithë amerikanët e pavaksinuar në videon e fshehtë të lëshuar nga Project Veritas.

Projekti veritas zyrtar i FDA dëshiron ‘regjistrin e Gjermanisë naziste’ për amerikanët e pavaksinuar

Në Pjesën 2 të serisë Project Veritas #COVIDVaxExposed, ekonomisti i FDA Taylor Lee shihet duke bërë thirrje që qeveria amerikane të imitojë Gjermaninë naziste në lidhje me administrimin masiv të vaksinës COVID.

“Regjistrimi shkon derë më derë nëse nuk përgjigjeni. Pra, ne kemi infrastrukturën për ta bërë atë [vaksinimet e detyruara të COVID]. Dua të them, do të kushtojë një ton para, “tha Taylor. “Por unë mendoj, në atë pikë, unë mendoj se duhet të ketë një regjistër të njerëzve që nuk janë të vaksinuar. Edhe pse kjo tingëllon shumë [si Gjermania naziste]. “

“Gjermania naziste … Dua të them, mendoni për të si Ylli Hebre [për amerikanët e pavaksinuar].”

“Pra, nëse vendosni çdo antivaksion, si dele, në Teksas dhe mbyllni Teksasin nga pjesa tjetër e botës, dhe shkoni,” Mirë, ju jeni ju në Teksas derisa të merremi me këtë [pandemi], ‘” ai shtoi.

Lee gjithashtu bëri thirrje që qeveria të “fryjë me shigjetë” injeksionin COVID në bashkësinë e zezë hezituese të vaksinave në Amerikë.

“Unë mendoj se shumë herë – kështu që ekziston edhe kjo çështje – mbaj mend që lexova se si me provat e vaksinës COVID, ata kishin një problem të rekrutonin njerëz afrikano -amerikanë. Ishte për shkak të një mjekimi tjetër që qeveria u përpoq të bënte, i krijuar posaçërisht për të vrarë afrikano -amerikanët, “tha Lee për një gazetar PV.

“Po Nuk mund t’i fajësoj ata [afrikano -amerikanët], “u përgjigj gazetari PV.

“Nuk mundem. Por në të njëjtën kohë, si, goditje me shigjetë. Aty po shkojmë, “tha Lee.

Lee gjithashtu pranoi se FDA përbëhet më shumë nga burokratë politikë sesa ekspertë shkencorë.

“Ka të emëruar politikë [në FDA] që janë përgjithësisht këshilltarë shkencorë ose emërohen nga presidenti ose komisioni … Ata paguhen bazuar në faktin nëse njerëzit e tjerë po qëndrojnë në pushtet,” tha ai.

“Fatkeqësisht, të gjithë përfundojnë duke luajtur politikë, por unë nuk mendoj se shkencëtarët e karrierës janë – mendoj se ata njerëz fatkeqësisht duhet të raportojnë sepse këta të emëruar politikë janë duke u vendosur dhe kjo është pjesë e – Senati konfirmon që njerëzit të zgjedhin njerëzit e tyre, “shtoi ai.

Kjo vjen vetëm 24 orë pasi Project Veritas lëshoi ​​Pjesën 1 të serisë së saj #COVIDVaxExposed, ku një sinjalizues i HHS zbuloi se qeveria federale ka fshehur të dhënat e efekteve anësore të vaksinës nga publiku.

Referencë: https://rumble.com/c/c-445114

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Evi Kokalari: LULzim Bashës i ka mbetur vetëm Logoja,Grida Duma dhe vula.(VIDEO)
Next post Studimi: Bllokimet e Covid-19 shkaktuan më shumë Vdekje në vend që t’i zvogëlojnë ato …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!