fbpx
Lajmet me te Klikuara

Shpëtimtari i Kushtetutës Ilir Meta dekreton Edvin Ramën si Kryeministër të Shqipërisë …

Shpëtimtari i Kushtetutës Ilir Meta ka dekretuar Edi Ramën si Kryeministrin e Shqipërisë.

Në dekretin e formosur nga kreu i shtetit, thuhet:

Në mbështetje të neneve 93 dhe 96, pika 1, të Kushtetutës, pas zhvillimit të zgjedhjeve të përgjithshme për Kuvendin e Republikës së Shqipërisë të datës 25.04.2021, rezultati përfundimtar i të cilave është shpallur nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmes Vendimit nr. 21, datë 13.07.2021, të Komisionit Rregullator, sot më datë 10.09.2021, në fillim të Legjislaturës së X-të, pas thirrjes dhe zhvillimit të mbledhjes së parë të Kuvendit të porsazgjedhur, sipas propozimit me nr. 216 prot., datë 2.9.2021, të Partisë Socialiste të Shqipërisë, parti kjo që rezulton se ka shumicën e vendeve në Kuvend,

D e k r e t o j:

Neni 1

Zoti Edi Rama, emërohet Kryeministër i Republikës së Shqipërisë.

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Nr. Dekretit 13 210
Tiranë, më 10.09.2021

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sali Berisha paralajmëron Lulzim Bashën: Do e çoj këtë Çështje deri në Referendum …
Next post Alarmante: Tekokratët do të Reduktojnë çdo Njeri me një Kod QR .(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!