fbpx
Lajmet me te Klikuara

Pfizer për të “kërkuar” Pilulën Covid dy herë në ditë Krahas Vaksinave .(VIDEO)

Nga Gabriel Keane –

Pfizer është aq i sigurt se pilula do të miratohet dhe ka të ngjarë të mandatohet saqë ka filluar prodhimin para përfundimit të provave klinike.

Megacorporation farmaceutike Pfizer tani po zhvillon një pilulë COVID që do të merret së bashku me vaksinat COVID që tashmë e kanë bërë kompaninë një shumë marramendëse parash. Pilula e re pritet të lëshohet deri në fund të vitit dhe do të kërkohet të merret dy herë në ditë.

“Suksesi kundër #COVID19 ka të ngjarë të kërkojë vaksina dhe trajtime,” tha CEO i Pfizer, Albert Bourla të Mërkurën. “Ne jemi të kënaqur të ndajmë që ne kemi filluar një studim të Fazës 2/3 të kandidatit tonë oral antiviral-i krijuar posaçërisht për të luftuar SARS-CoV-2-në të rriturit jo të shtruar në spital, me rrezik të ulët.”

Pfizer gjithashtu lëshoi një deklaratë për shtyp të njëjtën javë që shpalli:

“Nëse është i suksesshëm, [ilaçi] ka potencialin për të adresuar një nevojë të konsiderueshme të paplotësuar mjekësore, duke u siguruar pacientëve një terapi të re me gojë që mund të përshkruhet në shenjën e parë të infeksionit, pa kërkuar shtrimin në spital.”

Kompania e përshkroi ilaçin si një “terapi antivirale frenuese e proteazës e administruar me gojë, e krijuar posaçërisht për të luftuar COVID -19 – në pjesëmarrës të rritur jo të shtruar, simptomatikë, të cilët kanë një diagnozë të konfirmuar të infeksionit SARS -CoV -2 dhe nuk janë në rrezik të shtuar të duke përparuar në sëmundje të rëndë, e cila mund të çojë në shtrimin në spital ose vdekje. “

Korporatat mediatike tashmë kanë shprehur entuziazmin për pilulën e re, dhe Pfizer është aq i sigurt se pilula do të miratohet me shpejtësi dhe do të mandatohet nga qeveritë saqë ajo tashmë ka filluar një linjë prodhimi para përfundimit të provave klinike.

Kompanitë e tjera janë gjithashtu duke punuar shumë në marrjen e pilulave COVID për një kohë të pacaktuar ndërsa qeveritë dhe korporatat mediatike përqendrohen në COVID.

Në Singapor, një djalë 16-vjeçar u përcaktua se kishte të drejtë për një marrëveshje prej 225,000 dollarësh këtë javë pasi pësoi një ngjarje të arrestit kardiak të miokarditit që mjekët vendosën se ishte në përgjigje të marrjes së dozës së tij të parë të vaksinës Pfizer BionTech, me Ministrinë e Shëndeti duke deklaruar:

“Miokarditi ka të ngjarë të jetë një ngjarje e rëndë negative që lind nga vaksina COVID-19 që ai mori, e cila mund të ishte përkeqësuar nga ngritja e tij e rëndë e peshave dhe konsumi i tij i lartë i kafeinës përmes pijeve dhe shtojcave energjike.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Manipulimi me Algoritmin e Silicon Valley është e Vetmja gjë që Mban gjallë Mediat Kryesore .(VIDEO)
Next post Dr. David Martin hedh Bombën: FDA ka Miratuar Vetëm një Vaksinë Covid-19 që nuk Ekziston në Tregun Amerikan .(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!