fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ekspozimi i Mendësisë së Përdredhur të Rendit të Ri Botëror: Psikopat, Paranoid, Ankth dhe Frikë …

Është thelbësore të jemi të vetëdijshëm për mentalitetin e Rendit të Ri Botëror ndërsa përjetojmë intensifikimin e axhendës së tij të gjatë. Ndërsa çdo javë që kalon duket se na sjell gjithnjë e më shumë lajme të çuditshme në shpalosjen e Operacionit Coronavirus, ia vlen të bëjmë një hap prapa për të parë mentalitetin që po orkestron këtë mashtrues – këtë mentalitet të Rendit të Ri Botëror. Nëse duam të jetojmë të lirë, duhet të kuptojmë natyrën e forcës që kërkon të na skllavërojë.

Ky artikull është një përpjekje për të skicuar disa nga shenjat dalluese të psikologjisë së shthurur dhe të shtrembëruar të klasës sunduese të Rendit të Ri Botëror (NWO). Duke menduar se si mendojnë këta njerëz, si i shikojnë ata jashtë kultit të tyre (masat publike), si e shohin botën dhe çfarë i motivon ata, me shpresë se ju mund të filloni të kuptoni atë që nevojitet për të siguruar që ne t’i mposhtim ata dhe të mbajmë një bota e paqes, lirisë dhe bollëkut.

Faleminderit si gjithmonë David Icke i cili, pas 30 vitesh kërkime me kohë të plotë, ka distiluar dhe komunikuar thelbin e këtij mendimi në botë, me shpresën se ne mund ta kuptojmë dhe njohim këtë forcë.

 1. Nuk mund të durojë surpriza
  Një shenjë dalluese e mendësisë së Rendit të Ri Botëror është një intolerancë e veçantë, apo edhe urrejtje ndaj surprizave. Për shumë njerëz, është një gëzim dhe një lehtësim të jetosh spontanisht, të paktën për disa kohë, pa pasur nevojë të shqiptosh gjithçka. Jo kështu për NWO. Ky mentalitet duhet të ketë absolutisht çdo detaj të planifikuar.

Jo vetëm kaq, ajo duhet të sigurohet që asgjë nuk mund të ndodhë për të prishur planet e saj. Çdo gjë duhet të llogaritet saktësisht dhe të kontrollohet rreptësisht. Icke e shpjegon atë si analogji me një ndeshje sportive. Nëse doni të ndikoni në rezultatin, ju kontrolloni një ekip ose palë; nëse doni të kontrolloni plotësisht rezultatin, ju kontrolloni të dyja palët. Kjo nuk i lë asgjë rastësisë.

Nuk kërkon shumë shtrirje të imagjinatës për të parë se si ndodh kjo në politikën amerikane, me zgjedhjet e manipuluara që kthehen deri në ditët e JFK (babai i lidhur i të cilit Joseph Kennedy bleu vota për të ) nëse jo shumë më tej.

Fiaskoja e fundit ku hyri Biden ishte një manipulim tronditës i pamohueshëm dhe i hapur, megjithatë Biden ende ulet (ose më mirë fshihet në bodrumin e) Shtëpisë së Bardhë. NWO nuk “shpreson” që një kandidat i veçantë të zgjidhet. Ata e bëjnë atë të ndodhë, çdo herë.

Me pak fjalë, mendësia e Rendit të Ri Botëror është ajo e një fanatik kontrolli. Dhe çfarë fshihet pas psikologjisë së një fanatik kontrolli? Mungesa e komoditetit me të panjohurën dhe me mos kontrollin. Me fjalë të tjera, frika (shih #11).

 1. PC zgjoi lëvizjen dhe sinjalizimin e virtytit
  Mendësia e NWO, duke qenë shumë larg nga një vetëdije e bazuar në zemër, i mungon qartë mirësia, dhembshuria dhe ndjeshmëria. Në një botë ku një mungesë e tillë e ndjeshme e ndjeshmërisë mund ta bëjë atë të izoluar, mendësia e NWO duhet ta kompensojë atë duke pretenduar se kujdeset.

Sidoqoftë, meqenëse gjithçka është një dredhi, duhet të bëjë gjithçka për të bërë përshtypje tek të tjerët dhe për të demonstruar dukshëm mirësinë e saj (të rreme). Kjo është arsyeja për obsesionin e stilit të Hollivudit me sipërfaqësitë dhe paraqitjet. Gjithçka ka të bëjë me imazhin, zemër. Ky është gjithashtu themeli për shpërthimin e fundit në lëvizjen e zgjuar të PC (politikisht korrekte), e cila nuk humbet kurrë një mundësi për të demonstruar se sa i sjellshëm është përmes sinjalizimit të saj të vazhdueshëm të virtytit.

Njerëzit që janë vërtet dashamirës nuk kanë nevojë të mburren se sa të sjellshëm janë; njerëzit që janë vërtet të sigurt nuk kanë nevojë të shfaqen për të fshehur pasigurinë e tyre; njerëzit që i shohin me të vërtetë të tjerët si njerëz, të gjithë të barabartë, duke parë karakterin e tyre dhe jo ngjyrën e lëkurës së tyre, nuk kanë nevojë të sillen përreth duke shpallur sa mrekullisht anti-racistë janë.

 1. Menaxhimi i perceptimit të stilit ushtarak: Më shumë rrotullim sesa një makinë larëse
  Për të vazhduar më tej me këtë pikë, mendësia e NWO nuk fiksohet vetëm mbi imazhin për të sinjalizuar virtytin kredencialet e tij të zgjuara (për të mbuluar mungesën e zemrës së tij); ajo gjithashtu fiksohet mbi imazhin për të kontrolluar besimin, opinionin dhe perceptimin në masë. It’sshtë menaxhimi i perceptimit të stilit ushtarak.

Kjo reflektohet në atë që kanë thënë disa nga ithtarët e saj. Merrni shembullin e brendshëm dhe kriminelin e luftës Henry Kissinger të NWO, i cili dikur deklaroi se “nuk është një çështje e asaj që është e rëndësishme që ka rëndësi, por një çështje e asaj që perceptohet të jetë e vërtetë”.

Në këtë rast, ajo që po nxit obsesionin mbi imazhin është gjithashtu një epsh i papërpunuar për kontroll, dhe një mungesë tolerance për shpërndarjen e gjerë të pushtetit dhe vendimmarrjen e decentralizuar.

Bëhet fjalë për tërheqjen, uljen e mendësive të tjera në nivelin dhe frekuencën e saj, në mënyrë që të mund t’i kontrollojë ato. Kjo e çon mendësinë e NWO të rrotullojë të vërtetën në çdo temë nën diell për ta bërë veten të duket më mirë dhe të formojë perceptimet e njerëzve për të çuar më tej objektivat e veta.

 1. Gjithmonë e drejtë, kurrë e gabuar
  Keni takuar ndonjëherë një person që gjithmonë duhet të ketë të drejtë pa marrë parasysh çfarë? Po në lidhje me një person që do të argumentojë, mbrojë dhe do të gjejë boshllëqe në çdo situatë, sepse ka frikë vdekjeprurëse të mos gabojë? Sido që të jetë, njerëz të tillë karakterizohen nga mungesa e përgjegjësisë dhe mungesa e gatishmërisë për të marrë fajin kur e meritojnë.

Ish -drejtori i CIA -s dhe Sekretari i Shtetit nën Trump, sionisti Mike Pompeo, deklaroi me krenari se në ditët e tij në CIA, “Ne gënjeu, ne mashtruam, ne vodhëm!” Mendësia e NWO do të bëjë gjithçka që duhet për të çuar përpara axhendën e saj, edhe nëse duhet të gënjejë, mashtrojë, vjedhë, dëmtojë dhe vrasë.

 1. Nuk mund të bëjë empati
  Duke vazhduar nga pika #2, mendësia NWO është pa dhembshuri, kështu që nuk di plotësisht si ta bëjë atë. Nuk e heq shumë mirë ndjeshmërinë. Një shembull udhëzues janë reklamat absurde të fundit të zgjuara nga CIA, ku CIA po përpiqet dëshpërimisht t’ju bindë se ato janë diçka që nuk janë.

Mendoni për këtë – kjo është një agjenci që ka nxitur vazhdimisht, gjatë 7+ dekadave, disa nga aktet më të liga dhe monstruoze të bëra nga njerëzit në planet, duke përfshirë përmbysjen e qeverive të huaja, vrasjen e udhëheqësve të huaj dhe vendas (p.sh. JFK) , shitja e armëve në mënyrë të paligjshme, nxitja e prodhimit të drogave të rrezikshme (heroinë dhe kokainë) në mënyrë që t’i importoni ato në SHBA në tregun e zi, duke kontrolluar mediat duke i paguar gazetarët përmes Operacionit Mockingbird (shih #3 mbi menaxhimin e perceptimit) dhe duke kryer eksperimente të kontrollit të mendjes mbi qytetarët e vet (MK Ultra).

Tani, ne supozohemi papritur të besojmë se CIA është rritur ndërgjegjen dhe kujdeset thellësisht për pakicat, çështjet racore dhe barazinë gjinore? Beyondshtë përtej qesharake, megjithatë e mira për të gjitha është se mendësia e NWO nuk e sheh sa transparente janë përpjekjet e saj të zgjuara.

 1. Projekton një ndjenjë të rreme të gjithëfuqisë
  Mendësia e Rendit të Ri Botëror është shumë si Borg nga Star Trek. Një nga mantrat e tyre kryesore ishte: “Rezistenca është e kotë”. Ky është mesazhi që mendësia vazhdon të projektojë.

Ajo dëshpërimisht dëshiron që ne të besojmë se axhenda e saj e keqe e kontrollit është një përfundim i kryer, një përfundim i harruar, kur nuk është. Mendoni për këtë: një forcë vërtet e plotfuqishme nuk ka nevojë t’ju bindë se është e gjithëfuqishme dhe se nuk mund t’i rezistoni. Forca e tij do të bëhej e dukshme dhe nuk do të kishte nevojë për përpjekje për të bindur.

Vetëm një forcë që është fshehtësisht e dobët, por që po përpiqet të projektojë një imazh të forcës, do t’i drejtohej këtij lloj mesazhi psikologjik.

E kam thënë më parë dhe do ta them përsëri, shumë herë: Rendi i Ri Botëror nuk është vënë në gur. Vetë veprimi juaj i leximit të këtyre fjalëve dhe marrja e këtij mesazhi në zemër në një mënyrë të fuqizuar, po ndalon makthin NWO të bëhet realitet. Bota po zgjohet dhe ky proces nuk mund të ndalet.

 1. Censura dhe Anulimi i Kulturës: Nuk Mund të Qëndrojë Nuancat e Pamjeve Gri ose Kundërshtuese
  Një e dhënë tjetër që mendësia e NWO është e ngurtë, si dhe e natyrshme e pasigurt dhe e dobët, është se nuk mund të durojë hije gri ose pikëpamje të kundërta. Ai kapet shumë në të menduarit dogmatik bardh e zi.

Mos harroni se çfarë tha Presidenti amerikan i sfiduar mendërisht George W. Bush pas operacionit të flamurit të rremë të 11 Shtatorit: “Ju ose jeni me ne, ose jeni me terroristët.”

Shpërthimi i censurës dhe anulimit të kulturës gjatë viteve të fundit është tregues i një pasigurie të madhe. Censura është një pranim i heshtur nga censuruesit se argumentet, teoritë ose besimet e tyre janë shumë të dobëta, sepse ato nuk mund të mbajnë veten në fushën e betejës së debatit të hapur, ku idetë shkëmbehen lirshëm dhe analizohen në mënyrë kritike.

 1. Nuk mund të tolerojë humorin
  Ndaloni së qeshuri! Nuk lejohen shaka! Mendësia NWO e merr veten shumë seriozisht, aq seriozisht në fakt sa nuk mund të tolerojë humorin. John Lennon e kuptoi instinktivisht këtë të vërtetë kur i këshilloi njerëzit të qeshnin me sistemin:

“Kur bëhet fjalë për të përdorur dhunën, atëherë ju po luani lojën e sistemit. Ndërmarrja do t’ju irritojë – tërhiqni mjekrën, lëvizni fytyrën – për t’ju bërë të luftoni. Sepse sapo ju kanë bërë të dhunshëm, atëherë ata dinë të sillen me ju. E vetmja gjë që ata nuk dinë të trajtojnë është jo dhuna dhe humori. ”

Lëvizja PC ka vrarë komedinë, por ata komedianë të vërtetë atje do të kuptojnë se është puna e tyre të komunikojnë të vërtetat e vështira (që njerëzit do të preferonin të mos i dëgjonin ose të përballeshin) nën maskën e humorit. Faleminderit George Carlin – ju jeni një legjendë.

Të qeshësh me absurditetin e tregimit zyrtar, qoftë Operacioni Coronavirus apo ndonjë operacion tjetër flamur i rremë, është një mënyrë e shkëlqyer si për të komunikuar të vërtetën ashtu edhe për të zbutur djersën dhe tensionin që vjen nga të qenit kërkues i së vërtetës dhe luftëtar i lirisë.

 1. Duket në pjesën tjetër të njerëzimit si bagëti
  Një mentalitet empatik merr parasysh ndjenjat dhe nevojat e atyre përreth tij. Mendësia psikopatike e NWO i shikon njerëzit përreth si gjëra që duhen shfrytëzuar ose përdorur për përfitimin e vet.

Ish -drejtori i CIA -s, Allen Dulles, organizatori i vrasjes së JFK, vlerësonte vazhdimisht nëse njerëzit përreth tij ishin “të dobishëm” apo jo, madje edhe ata që e donin atë. Fraza “ngrënësit e padobishëm” për të përshkruar masat e njerëzimit i atribuohet Kissinger. Herë pas here, të brendshmit e NWO kanë shprehur përbuzjen dhe neverinë e tyre për pjesën tjetër të njerëzimit. Ky është mentaliteti që flet.

 1. Nuk ka të bëjë vetëm me paratë
  Disa njerëz që studiojnë komplotin botëror besojnë se gjithçka ka të bëjë me paratë. Nuk eshte. Po, në shumë nivele, bëhet fjalë për paratë, sepse mendësia e Rendit të Ri Botëror përdor manipulimin e parave për të hequr pasurinë nga shoqëria përmes familjeve të saj bankare të linjës së gjakut.

Sidoqoftë, nuk ka të bëjë vetëm me paratë. Paraja është një mjet kontrolli dhe axhenda e NWO ka të bëjë me fuqinë dhe kontrollin afatgjatë. Paraja është një mjet për të arritur një qëllim. Kjo axhendë është mijëvjeçare e vjetër, ndërgjenerative dhe përfshin qenie ndërdimensionale, të gjitha këto janë padyshim përtej fushëveprimit të këtij artikulli. Paraja është vetëm një mjet për këtë mentalitet.

 1. Është Gjithmonë Ankth dhe Frikë
  Tani vijmë në pikën e parafundit dhe thelbin e çështjes. Mendësia e NWO është paranojake, e shqetësuar dhe e frikësuar. Kjo shpjegon parashikimet e vazhdueshme psikologjike që nxjerr, siç është thirrja e kërkuesve të vërtetë të së vërtetës “teoricienë konspirative paranojak” thjesht për të vënë në dyshim gjërat dhe për të menduar në mënyrë kritike.

Pashtë paranojake që do të ekspozohet dhe zbulohet në çdo moment. Isshtë i shqetësuar, gjithmonë në prag, gjithmonë shtyn axhendën e tij, gjërat e shqetësuara mund të mos funksionojnë. Mendësia e Rendit të Ri Botëror promovon kaq shumë frikë sepse ndjen shumë frikë. Është frika!

(Për ata që duan një kuptim më të thellë të kësaj, ju lutemi shikoni artikujt e mi mbi wetiko dhe Archons.)

Nën të gjitha analizat, është frika. Mendësia NWO ka frikë vdekjeprurëse nga një njerëzim i bashkuar, i zgjuar që ngrihet në një mënyrë jo të dhunshme, jo të pajtueshme për të hyrë në fuqinë e tij të vërtetë hyjnore. Fatkeqësisht për mendësinë e NWO, kjo është e drejta jonë e lindjes dhe asgjë nuk mund ta ndalojë atë.

Vlen gjithashtu të theksohet psikopatia e vërtetë pas këtij mendimi. Ky citim është nga një artikull Prapa një Krize të Prodhuar: Lidhja COVID-19 dhe Psikopatia:

“Bazuar në sjelljen e përsëritur të këtyre familjeve dhe individëve të fuqishëm gjatë historisë dhe sot, ne mund të vëzhgojmë atë që psikologët dhe psikiatrit i quajnë tipare të vëzhgueshme të lidhura me një gjendje të quajtur psikopati klinike (parësore). Kjo është një gjendje gjenetike (e lindur) e karakterizuar nga pamundësia për të ndjerë emocionet normale njerëzore të ndjeshmërisë, fajit dhe pendimit. I zhveshur nga këto kufizime, lufta e panevojshme, ngjarjet terroriste, uria, gjenocidi, vrasjet dhe kontrolli dhe manipulimi i mendjes bëhen praktika të përditshme biznesi. “

 1. Është Shkëputur nga Shpirti / Burimi / Zoti / Ndërgjegjja e Pafund
  Quajeni atë që ju pëlqen – Shpirti, Burimi, Zoti, Ndërgjegjja e Pafund, etj. – sido që të jetë nocioni juaj për atë nga vijmë, në atë që kthehemi dhe çfarë jemi. Mendësia e Rendit të Ri Botëror është ndërprerë nga lidhja e saj me të pafundmen. Ajo është aq e përqendruar në botën me 5 kuptime të grimcave dhe materializmit bruto saqë nuk ka vlerësim për një ndërgjegjësim të zgjeruar.

Për ta thënë ndryshe, klasa sunduese e cila është e pushtuar nga kjo mendësi është aq e shkëputur nga Zoti sa duhet të luajë zot – dhe kështu ne marrim transhumanizmin, dëshirën për të qenë të pavdekshëm edhe pse tashmë jemi. Kjo dëshirë transhumaniste bazohet në mohimin dhe refuzimin e shpirtrave tanë dhe frikën nga vdekja. Kështu, kaq shumë nga kjo mendësi kthehet në frikë.

Operacioni Coronavirus është një nxitim drejt vijës përfundimtare
Konsideroni këtë pikë. Modus operandi i zakonshëm i Rendit të Ri Botëror është përdorimi i qasjes së bretkosës në tenxhere, për të futur dhe detyruar ngadalë agjendën e saj te njerëzit hap pas hapi në mënyrë që ata të mos e vënë re. Sidoqoftë që nga fillimi i Operacionit Coronavirus, NWO ka ndryshuar taktikat e tij.

Ajo që po shpaloset tani duket të jetë më shumë një nxitim i çmendur në vijën e finishit – para se të kapërcehet dhe të humbasë garën. Siç e kam përshkruar më lart, mendësia e Rendit të Ri Botëror ka gjithmonë frikë të mos kapet në gënjeshtër dhe të zbulohet.

Duket se po bëhet një grindje për të vaksinuar sa më shumë njerëz me jo-vaksinën shumë magnetike COVID ndërsa narracioni zyrtar ende mban një ndikim në mendjet e njerëzve. Sidoqoftë, me një vetëdije në rritje se e gjithë kjo operacion COVID është një mashtrues gjigant, i mbushur me numërim të rasteve të rreme, teste të rreme PCR, numërim të vdekjeve të rreme dhe një virus të rremë, e vërteta është përhapur shumë e gjerë. Po kthehet në një garë me kohën. A do të fusë NWO nanobotat dhe fibrat e tyre në njerëzim para se njerëzit të zgjohen sa duhet?

Zgjidhje për të prishur mendësinë e Rendit të Ri Botëror
Pra cilat janë zgjidhjet? Epo, jepini NWO atë që nuk mund të durojë dhe nuk i pëlqen! I urren surprizat, prandaj bëjini surpriza! E urren humorin, kështu që qeshni me të! Ai mendon se është i gjithëfuqishëm, kështu që tregoni dobësitë e tij.

I pëlqen të censurojë, kështu që refuzoni të vetëcensuroni! Ajo lulëzon nga dhuna, kështu që rezistoni në mënyrë jo të dhunshme. Ajo ka nevojë për energjinë, bindjen dhe pajtueshmërinë tuaj, prandaj refuzoni ta respektoni!

Së fundi, bëni punën e brendshme për të hequr qafe çdo aspekt të mendësisë së Rendit të Ri Botëror brenda vetes. Kjo është pjesa më e vështirë e gjithë kësaj, por secili prej nesh duhet ta bëjë këtë punë. Askush tjetër nuk mund ta bëjë atë për ju. Merrni parasysh sinqerisht se sa nga kjo mendësi është brenda jush, pastaj punoni për ta identifikuar, integruar dhe transformuar atë.

Siç tha Jung, “Ai që shikon jashtë, ëndërron. Ai që shikon brenda, zgjohet. ” Të jesh i vetëdijshëm për çdo detaj të NWO është i mirë dhe të jesh i vetëdijshëm për zgjidhjet është e mirë, por ne duhet të transformohemi brenda për të ndryshuar botën jashtë.

Nga Makia Freeman, shkrimtare mysafire, HumansAreFree.com

Makia Freeman është redaktore e mediave alternative / faqeve të pavarura të lajmeve The Freedom Articles, autor i librit Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions dhe studiues i lartë në ToolsForFreedom.com. Makia është në Steemit dhe LBRY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Të dhënat Sugjerojnë se Qeveria po e bëjnë Pandeminë edhe më Keq, dhe jo mirë …
Next post Është Koha për të Ndaluar Terrorizimin e Fëmijëve tanë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!