fbpx
Lajmet me te Klikuara

Axhenda Satanike: Fëmijët të Pajisen me Mikroçipë .(VIDEO)

Presidenti izraelit propozon futjen e mikroçipit tek fëmijët për ti kontrolluar më mirë distancën sociale. “Mund të jetë vullnetare sot por e detyrueshme nesër,” paralajmëron një komentues. Të rriturit do të kontrollohen nga distanca përmes grafenit falë vaksinës dhe ushqimit, ndërsa fëmijët me mikroçip direkt.

Marrë nga Kanali ynë https://yoretube.net/v/SB1Rqd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ja ku po Shkojmë: Shkencëtarët Paralajmërojnë Për Variantin e Ri Hyper-Infektiv të Afrikës së Jugut …
Next post Drejtuesi i OBSH-së Tedros Adhanom nuk është Mjek që jep Urdhëra …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!