fbpx
Lajmet me te Klikuara

Studim shpërthyes: Njerëzit e vaksinuar për Covid mbajnë 251 herë Ngarkesën Normale Virale, duke Kërcënuar të Pavaksinuarit …

Nga Ethan Huff –
Grupi i Kërkimeve Klinike të Universitetit të Oksfordit kreu një studim i cili zbuloi se njerëzit që “vaksinohen” për koronavirusin Wuhan (Covid-19) mbajnë në vrimat e hundës 251 herë ngarkesën virale të Virusit Kinez në krahasim me njerëzit “e pavaksinuar”.

Dokumenti paraprak, i cili do të botohet në revistën prestigjioze mjekësore The Lancet, është novator në atë që konfirmon kërcënimin e njerëzve të vaksinuar që “hedhin” virusin dhe që madje e dinë se çfarë tjetër për të tjerët kur dalin në publik Me

Edhe nëse personat e goditur nuk shfaqin simptoma, studiuesit zbuluan se ata mbartin me vete ngarkesa jashtëzakonisht të larta virale që i transformojnë në atë që Dr. Peter A. McCullough, MD, Ph.D., e quan “supershapës presimptomatik”.

“Ky fenomen mund të jetë burimi i rritjeve tronditëse të pas-vaksinimit në popullatat e vaksinuara rëndë globalisht,” shkroi McCullough në një artikull për The Defender, një gazetë e Mbrojtjes së Shëndetit të Fëmijëve (CHD).

“Autorët e gazetës, Chau et al, demonstruan dështimin dhe përhapjen e përhapur të vaksinave në rrethana të kontrolluara fort në një bllokim spitali në Ho Chi Minh City, Viet Nam.”

Konfirmuar: Vaksinat Covid po Përhapin Variantin “Delta”
Shkencëtarët hodhën një vështrim më të afërt në punonjësit e kujdesit shëndetësor në spital të cilët u injektuan për gripin Fauci dhe duhej të qëndronin të mbyllur atje për dy javë.

Disa muaj më vonë, të gjithë këta individë u përcaktuan se kishin fituar, bartur dhe transmetuar variantin e frikshëm të “deltës” te të tjerët, përfshirë kolegët e tyre të vaksinuar.

Me fjalë të tjera, të ashtuquajturat vaksina nuk bënë absolutisht asgjë për të parandaluar infeksionin ose përhapjen, madje edhe te njerëzit e tjerë të vaksinuar të cilët, sipas Fauci, duhej të ishin të mbrojtur.

Këta punonjës të kujdesit shëndetësor të vaksinuar gjithashtu me sa duket transmetuan variantin delta tek pacientët e tyre, duke kontribuar në rritjen e fundit të “rasteve” të reja të sëmundjes që qeveritë në të gjithë botën dhe lapdogët e tyre të mediave kryesore po fajësojnë të pavaksinuarit.

“Kjo është në përputhje me vëzhgimet në SHBA nga Farinholt dhe kolegët, dhe në përputhje me komentet e drejtorit të Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve duke pranuar se vaksinat COVID-19 nuk kanë arritur të ndalojnë transmetimin e SARS-CoV-2,” thotë McCullough Me

“Më 11 shkurt, Organizata Botërore e Shëndetit tregoi efikasitetin e vaksinës AZD1222 prej 63.09% kundër zhvillimit të infeksionit simptomatik SARS-CoV-2. Përfundimet e letrës Chau mbështesin paralajmërimet nga ekspertët kryesorë mjekësorë se imuniteti i pjesshëm, jo ​​sterilizues nga tre vaksinat famëkeq “rrjedhëse” të COVID-19 lejojnë bartjen e 251 herë të ngarkesës virale të SARS-CoV-2 në krahasim me mostrat nga epoka e para-vaksinimit në vitin 2020. “

Në rast se e keni humbur, ne gjithashtu mbuluam fenomenin e vaksinave “të rrjedhshme”, duke zbuluar se si injeksionet e Virusit Kinez janë më shumë të ngjarë kontribuesi kryesor në “valën” e fundit të sëmundjes.

Po të mos ishte prania e njerëzve të vaksinuar në të gjithë shoqërinë, ndoshta nuk do të kishim as delta ose ndonjë variant tjetër fare. “Pandemia” do të kishte mbaruar prej kohësh dhe gjithçka do të ishte kthyer në normalitet, nëse vetëm “Operacioni Warp Speed” nuk do të ishte krijuar kurrë.

“Kështu, ne kemi një pjesë kyçe të enigmës që shpjegon pse shpërthimi i Delta është kaq i frikshëm-të vaksinuar plotësisht po marrin pjesë si pacientë me COVID-19 dhe veprojnë si super-përhapës të fuqishëm të stilit Typhoid Mary të infeksionit,” thotë McCullough.

“Individët e vaksinuar po shpërthejnë shpërthime të përqendruara virale në komunitetet e tyre dhe po nxisin rritje të reja të COVID. Punonjësit e kujdesit shëndetësor të vaksinuar pothuajse me siguri po infektojnë kolegët dhe pacientët e tyre, duke shkaktuar dëme të tmerrshme anësore. “

Megjithëse kutia e Pandorës tashmë është hapur, ne mund të jemi në gjendje të merremi me këtë gjë nëse fushata e vaksinimit ndalet menjëherë, duke përfshirë të gjitha “mandatet” që synojnë të injektojnë të gjithë me këto helme vdekjeprurëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Mashtrimi dhe Shpopullimi: Informatori i Punonjësve të Kujdesit Shëndetësor Pretendon se kanë Parë më shumë Njerëz që Vdesin për shkak të Vaksinave Covid-19 sesa nga Vetë Covid-19 …
Next post Carlson: Tërheqja e Bidenit nga Afganistani është Mënyra se si e “Degradoi dhe Poshtëroi Amerikën”
error: Materiali eshte i mbrojtur !!