fbpx
Lajmet me te Klikuara

Mashtrimi dhe Shpopullimi: Informatori i Punonjësve të Kujdesit Shëndetësor Pretendon se kanë Parë më shumë Njerëz që Vdesin për shkak të Vaksinave Covid-19 sesa nga Vetë Covid-19 …

Një punonjës i kujdesit shëndetësor që ka punuar në repartet Covid gjatë pandemisë së pretenduar të Covid-19 ka thënë se ai ka parë më shumë njerëz të vdesin për shkak të injeksioneve Covid-19 sesa nga vetë Covid-19.

Abrien Aguirre është një terapiste profesionale e certifikuar në bord në Hawaii dhe e bëri këtë në një intervistë me Hawaii Free Speech News.

“Kam parë 32 të moshuar që vdiqën menjëherë pas marrjes së vaksinës Moderna. Asgjë nga këto nuk po flitet në lajme. Nuk i përshtatet rrëfimit të tyre.

“Unë kam parë më shumë pacientë të vdesin nga vaksina sesa nga Covid,” tha ai.

Punonjësi i kujdesit shëndetësor punon për objektin më të madh të infermierisë të kualifikuar në Oahu, Hawaii dhe ka punuar në tre reparte të veçanta Covid-19 me pacientë të moshuar.

“Njerëzit u transferuan në njësinë Covid, nuk kishin Covid. Ata testuan pozitivisht me testin PCR, por shumica e tyre ishin asimptomatikë dhe vuanin vetëm nga kushtet e tyre para-ekzistuese. Njerëzit me kushte të tjera terminale u renditën si vdekje nga Covid, një departament faturimi në një institucion infermieror i detyroi terapistët të ndryshonin kodet e tij të diagnozës mjekësore nga kushtet si çrregullimi pulmonar në Covid për të marrë rimbursime më të larta. “

Aguirre gjithashtu pohoi se në disa raste njerëzit u renditën me Covid-19 të cilët as nuk ishin testuar pozitivë për virusin e supozuar.

“Është thjesht mashtrim në çdo nivel. Këshilla ime për njerëzit – Nëse të moshuarit tuaj janë të sëmurë, gjyshja juaj, gjyshja juaj e madhe, nëna juaj, mos i dërgoni në një institucion infermieror të kualifikuar, ata nuk do të marrin kujdes të duhur. Trajtimi do të ndalohet prej tyre, ata do të detyrohen të mbajnë një maskë gjatë gjithë ditës, dhe distancën shoqërore. Ata do të bien në depresion dhe duan të bëjnë vetëvrasje. Sepse kjo është ajo që po shoh në objektet tona. “

Duhet të lexohet: Deklarata e Betuar nga Marrësi i Çmimit Nobel Luc A. Montagnier Dorëzohet në Gjykatën Penale Ndërkombëtare që pretendon qeveri të komplikuara në gjenocid dhe krime kundër njerëzimit.

klikoni mbi linkun

https://www.brighteon.com/887ac7cd-236f-41e0-bd73-6fb3fae1e408

Burimi: DailyExpose.co.ukBrighteon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ron Paul: “Edhe Mediat Kryesore tani po Bëjnë Pyetje të Mëdha në Lidhje me Vaksinat Covid”(VIDEO)
Next post Studim shpërthyes: Njerëzit e vaksinuar për Covid mbajnë 251 herë Ngarkesën Normale Virale, duke Kërcënuar të Pavaksinuarit …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!