fbpx
Lajmet me te Klikuara

DHS Insider Shpërthen ndaj Kartelave Globale të Trafikimit të Seksit të fëmijëve duke Shfrytëzuar Boshllëkun e Emigracionit .(VIDEO)

Një burim i brendshëm i Departamentit të Sigurisë Kombëtare i ka dalë Projektit Veritas për ta transmetuar dukr dhenë fakte se si kartelet ndërkombëtare shfrytëzojnë boshllëqet e emigracionit në SHBA për të kryer operacione masive të trafikimit të seksit të fëmijëve.

“Secila nga këto organizata kriminale transnacionale është e përfshirë në trafikimin e seksit,” thotë insajderi.

Sinjalizuesi u ul me themeluesin e Projektit Veritas, James O’Keefe, për të treguar se si këto rrjete kriminale e kalojnë ligjin e imigracionit.

“Sapo një (emigrant ilegal) të informojë qeverinë amerikane se ata kanë një lloj frike, ose se jeta e tyre është në rrezik, ose do të persekutohen, ose mund të torturohen, ata futen në atë që quhet” (kategoria) e frikës së arsyeshme… Sapo (një anëtar i bandës emigruese) të bëjë deklaratën, “Jeta ime është në rrezik dhe mund të dëmtohem nëse kthehem në shtëpi”, ata hiqen nga lista e vëzhgimit (Krimi i Organizuar Transnacional). Kjo e bën atë një boshllëk gjigant, “zbuloi denoncuesi.

Almostshtë pothuajse si ata [anëtarët e bandës migruese] të stërviten, ‘Hej nëse ju kapin, thjesht shkoni përpara dhe thoni këtë.’ ”

Sinjalizuesi tha se qeveria federale i lejon këta anëtarë të bandës të punojnë ligjërisht brenda Amerikës pavarësisht se ata janë shënuar në një listë vëzhgimi të Krimit të Organizuar Transnacional.

“Këta janë njerëzit që po shkaktojnë rrezik në ato vende të huaja. Kjo është arsyeja pse ata janë në listën e vëzhgimit të Krimit të Organizuar Transnacional (TOC), “tha ai.

“Pra, atyre u lejohet të qëndrojnë në vend derisa presin kërkesat për azil … Ata do të jenë në gjendje të paraqesin atë që quhet Karta e Autorizimit të Punësimit. Kjo në thelb është një leje pune dhe ata lejohen të qëndrojnë ligjërisht nën mbrojtjen e kësaj [leje]. “

Denoncuesi tha se shumica e bandave transnacionale janë të përfshira në trafikun e seksit të fëmijëve, sepse është një industri fitimprurëse e tregut të zi.

“Ky për mua është një problem më i madh se sa terrorizmi është tani brenda vendit … Secila nga këto Organizata Kriminale Transnacionale janë të përfshira në trafik seksual,” tha ai. “Fëmijët janë popullata më e prekshme e çdo shoqërie. Pra, kur i dërgoni fëmijët në një vend pa familje (që i shoqëron) – ose kur e vetmja familje ose kujdestarë (që kanë) janë anëtarë të njohur të bandës, ata janë edhe më të prekshëm. “

Insajderi kritikoi mediat kryesore për heqjen dorë nga detyra e saj për të raportuar këtë lloj informacioni, duke lënë që Projekti Veritas të mbushë zbrazëtinë e pasurisë së katërt në kolaps.

“Nëse do të shkoja në ndonjë organizatë tjetër mediatike (përveç Project Veritas), si The Washington Post ose CNN – ata janë vetëm zëdhënës për administratën … ata nuk do të raportojnë informacionin,” thanë ata.

Burimi dhe referenca: InfoWars.com; Projekti Veritas YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Marinsat sfidojnë Pentagonin: Nuk ka Mandate Vaksine …
Next post Ron Paul: “Edhe Mediat Kryesore tani po Bëjnë Pyetje të Mëdha në Lidhje me Vaksinat Covid”(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!