fbpx
Lajmet me te Klikuara

Paralajmërim! Komunizmi, Tirania dhe Zhvendosja kanë Ardhur në Amerikë …

Unë dikur kisha një meme të preferuar që do ta nxirrja si një gjuhë-faqe që thoshte: “Kur ekspozimi i një krimi trajtohet si kryerje e një krimi, ju sundoheni nga kriminelë”. Duket mjaft qesharake në atë kohë.

Sot, jo aq qesharake. Në fakt, ajo që ne po përjetojmë është shumë e vërtetë.

Le të hedhim një vështrim në përkufizimin e tiranisë sipas legaldictionary.net:

  1. Një formë qeverisëse shtypëse ose e rëndë
  2. Një përdorim i pakufizuar i autoritetit ose fuqisë
  3. Një shtet i sunduar nga, ose qeveria e një sundimtari absolut
  4. Ashpërsia e tepërt
  5. Trajtimi mizor dhe i padrejtë nga dikush në autoritet

Ajo që na mungon në botë, jo vetëm në Shtetet e Bashkuara, është një sistem kontrolli dhe balancimi. Qeveritë janë jashtë kontrollit pasi kujdesen shumë pak për ligjet që kanë vendosur nëse nuk lidhet me ju qytetarin, dhe sigurisht që shpërfillin plotësisht sistemin e votimit pasi ne po zbulojmë se ata kanë manipuluar me rezultatet për të përmbushur axhendën e tyre për mjaft kohë.

Të drejtat tona për fjalën e lirë janë zhdukur dhe aftësia jonë për t’u mbledhur në mënyrë paqësore tani shihet si ekstremizëm. Mendoni për një minutë, kur Patriotët mblidhen për të shprehur shqetësimin e tyre, ata duhet të shqetësohen se ose asambleja do të infiltrohet nga njerëz që kërkojnë të krijojnë një imazh negativ të tyre, ose të njëjtët njerëz që shkaktojnë dhunë, duke i vendosur kështu Patriotët në krye dhe në qendër si objektiva nga qeveria e tyre. – Jack Metir

Më poshtë është një fragment nga “Komunizmi dhe shpopullimi në Amerikë: 10 hapa drejt tiranisë totale”

Deri tani, nëse nuk jeni vaksinuar për Covid, atëherë e dini që vaksina është shumë më e rrezikshme se virusi. Në fakt, nëse dini ndonjë gjë për çdo gjë që ata vënë në vaksinat sot, atëherë ju e dini që Covid ishte vetëm një justifikim për të futur komunizmin në Amerikë, dhe një skemë shpopullimi që ka 150 milion njerëz të vendosur si kunja bowling, duke u përgatitur për “Rrëzim i madh”.

Më e rëndësishmja për të kuptuar, dhe nuk është vonë për të pavaksinuarit, është se përhapja e frikës nga Covid ishte e nevojshme për të krijuar autoritetin qeveritar fillimisht, në atë mënyrë ata mund të shkelin më tej të drejtat tona kushtetuese dhe të na urdhërojnë përreth – të veshim maska ​​gjatë gjithë ditës, distanca sociale, mbyllim bizneset tona dhe blejmë vetëm produkte nga korporata të mëdha që financojnë luftën e rreme kundër Covid-19.

Warshtë një luftë e rreme, dhe “ata” (Demokratët, CCP dhe Globalistët që drejtojnë DC) duan mbështetjen tuaj.

E shihni, të gjitha qeveritë preferojnë mbështetjen e popullatës për një luftë, pavarësisht nëse është një luftë kinetike, një luftë e rreme kundër “terrorit” ose një luftë e rreme kundër një “virusi vrasës”. Ironia e gjithçkaje është se këtë herë armiku nuk është aspak i huaj; në fakt, është çdo amerikan.

Gjithmonë ka një mbulesë për axhendën e vërtetë tinëzare. Duhet të ketë të gjithë për të blerë. Sigurisht, 11 shtatori ishte mbulim për përvetësimin e 5 miliardë dollarëve nga Halliburton dhe Aktin Patriot të kushtetutës dhe privatësisë. Lufta në Afganistan ishte mbulim për marrjen e tregtisë së opiumit nga SHBA për epideminë e ilaçeve kundër dhimbjeve me recetë shumë Addictive, shkatërruese të shëndetit.

Tani, Covid-19 dhe Varianti Delta janë mbulim për një pushtim komunist të Amerikës dhe fushatën e shpopullimit/ sterilizimit që mund të fshijë të paktën 50 përqind të popullsisë amerikane me një goditje “përforcuese”. Quajeni atë “çelësin e vrasjes”.

Për fat të mirë, ka ende kohë për t’i rezistuar tiranisë dhe ka mënyra ligjore për të ndaluar shtypësit. Mos u dëshpëro dhe mos u dorëzo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Monsanto Urdhëroi të Paguajë 87 milion Dollarë pas Shpërfilljes së Pamatur të Verdiktit të përmbledhjes …
Next post Rama “mbron” Serbinë nga “Histeria fashiste Shqiptare”
error: Materiali eshte i mbrojtur !!