fbpx
Lajmet me te Klikuara

Misisipi: Pacientët me Covid-19 që Refuzojnë të Izolohen do të Dërgohen në burg për 5 vjet …

Sipas Zyrës Shëndetësore të Misisipit, pacientët e Covid-19 që refuzojnë të izolohen mund të gjobiten me 5000 dollarë dhe madje të dërgohen në 5 vjet burg ose të dyja.

Zyrtari shtetëror shëndetësor për Misisipin lëshoi ​​një urdhër izolimi Covid-19 të Premten, duke u thënë njerëzve se nëse testohen pozitivë për COVID-19 dhe refuzojnë të izolohen, ata mund të përballen me gjoba ose burg të mundshëm.

Në urdhrin e tij të izolimit, Oficeri i Shëndetit i Shtetit të Misisipit Thomas Dobbs tha se njerëzit duhet të izolohen në shtëpi sapo të bëhen të vetëdijshëm se janë të infektuar.

Njerëzit pritet të qëndrojnë në shtëpi për 10 ditë pasi të sëmuren ose të jenë pozitivë për Covid-19, pavarësisht nëse janë vaksinuar plotësisht.

“Një test negativ për Covid-19 nuk kërkohet për t’i dhënë fund izolimit në fund të 10 ditëve, por duhet të jeni pa ethe për të paktën 24 orë me përmirësimin e simptomave të tjera,” thuhej në urdhër.

Urdhri deklaroi se refuzimi për t’u bindur mund të përfshijë disa gjoba ose dënime. Dikush që refuzon t’i bindet urdhrit të një zyrtari shëndetësor mund të marrë një gjobë prej $ 500, deri në gjashtë muaj burg ose të dyja.

Sidoqoftë, kur përfshihet një sëmundje kërcënuese për jetën, refuzimi për t’iu bindur urdhrit mund të përfshijë deri në 5,000 dollarë gjobë, pesë vjet burg ose të dyja.

Shteti po lufton me një shkallë relativisht të ulët të vaksinimit – vetëm 37 përqind e popullsisë është plotësisht e vaksinuar, sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins.

Siç raportoi GreatGameIndia më herët, studentët në Universitetin Quinnipiac të Konektikatit do të gjobiten deri në $ 2,275 dhe do të humbasin qasjen në internet nëse nuk respektojnë politikat e universitetit të vaksinimit COVID-19.

Ndërkohë, Policia Franceze e Vaksinave ka filluar patrullimin në rrugët e Parisit duke zbatuar një Virus Pass dhe duke gjobitur deri në 9,000 Euro.

Burimi: GreatGameIndia.com / Referenca: MSDH.ms.gov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Teknologjia e Frikësimit dhe Kontrollit, do të Ndodh kur ju nuk Mund të jeni Kurrë të lirë nga “Makinat” (VIDEO)
Next post FDA jep Miratim të plotë për Vaksinën Pfizer Jab Pas mbi 1,5 Milion Lëndimeve dhe 9k+ Vdekjeve të Regjistruara nga Vaksinat …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!