fbpx
Lajmet me te Klikuara

Çfarë duhet të dini për Ndryshimet Klimatike, Covid, Kontrollin dhe Kriminelët…

Nga Julian Rose, Waking Times

Mos e nënvlerësoni fuqinë e përkuljes së mendjes që duhet për t’i bërë njerëzit e zakonshëm të përqafojnë nocionin “Nuk do të zotërosh asgjë dhe do të jesh i lumtur”.

Nëse dikush ju thotë “ekstremitetet e motit janë një shenjë e sigurt e ngrohjes globale”, kjo ndodh sepse ata e marrin këtë informacion direkt nga media dhe supozojnë se është fakt.

Media e merr atë nga qeveria – ose “këshilltarët ekspertë” të qeverisë. “Këshilltarët ekspertë” e marrin atë nga një ushtrim i modelimit të kompjuterit (p.sh. Imperial College London).

Ushtrimi i modelimit kompjuterik e merr atë nga një stimul i madh financiar i ofruar nga konglomerati i korporatës dhe qeveria e blerë, me udhëzimin e qartë për të prodhuar një rezultat që plotëson nevojat e synimeve të tyre të kombinuara politike. Në këtë rast, për të provuar me magji ‘prova shkencore’ se ngrohja globale është e vërtetë.

Nevoja për të pasur “prova” se kjo shpikje është e vërtetë arrihet pavarësisht nga fakti se përkrahësit kryesorë të ngrohjes globale e dinë se ideja u ëndërrua në Klubin e Romës në 1972 nën një traktat të publikuar gjerësisht me titullin tërheqës ” Kufijtë e Rritjes ‘.

Ajo fitoi një nxitje të mëtejshme nga Samiti i Tokës i vitit 1992 në Rio de Janeiro, kur Axhenda famëkeqe 21 u nis për të imponuar kufizime kryesisht irracionale mjedisore si një paraardhës i “taksave të karbonit” shumë diskriminuese në funksion sot.

Kufijtë e Rritjes mund të jenë tërhequr për ata që kundërshtojnë këmbënguljen neo-liberale kapitaliste në domosdoshmërinë e një ekonomie ‘rritjeje të përhershme’; por qëllimi i vërtetë pas atyre fjalëve është kushtëzimi i marrësit për të marrë një qëndrim pseudofakrifikues të vetë-imponuar në lidhje me ‘kufizimin’.

Prandaj, duke kufizuar veten për hir të një “kauze më të lartë” – duke shpëtuar mjedisin natyror nga Ngrohja Globale!

Kjo formë e ‘kushtëzimit të kursimit’ bëhet urdhër i përsosur për të inkurajuar qytetarët e shqetësuar natyrshëm që jo vetëm të përqafojnë shkurtimin e teprimeve materiale tipike të jetës së tyre, por përfundimisht heqjen dorë pseudo-shenjtore të të gjitha interesave materiale.

Plani i tmerrshëm pas Predikimit thuajse fetar të Klaus Schwab nga Mali WEF:

“Ju nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur”.

“Ekspertët e mendjes së thellë” të inxhinierisë psiko-sociale të Schwab, të cilët kishin planifikuar gurë të saktë të nevojshëm për një “kontroll-shok” të dorëzimit pa probleme të të gjithë pasurisë private tek mjeshtërit elitë të pangopur të mashtrimit. Një dorëshkrim tërësisht i urryer, por mjaft i shkëlqyer.

Alarmi i madh i ‘Ngrohjes Globale’ u ngrit si një mënyrë e llogaritur për industrialistët kryesorë, bankierët dhe anëtarët e familjes mbretërore për të siguruar të ardhmen e tyre si ndikuesit dhe kontrolluesit kryesorë të çështjeve globale.

Indoktrinimi i medias i kontrolluar me batanije, duke përdorur nxitjen e shfrenuar të frikës si përbërësin e tij kryesor, është krijuar për të kthyer ndjenjën publike në kauzë. Klubi elitar industrialist e di mirë se ‘frika’ i bën njerëzit e dëshpëruar të drejtohen te udhëheqësit e tyre të perceptuar për t’i mbrojtur ata – dhe t’u tregojnë atyre se çfarë të bëjnë. Precedenti historik për këtë është i kudogjendur.

Nocioni se klima po ngrohej në mënyrë të rrezikshme nuk kishte prova shkencore për ta mbështetur atë. Kjo u gatua më vonë nën kujdesin e Panelit Ndërkombëtar për Ndryshimet Klimatike (IPCC).

Moreshtë më shumë se për të ardhur keq që shumica e OJQ-ve të orientuara drejt gjelbërimit gëlltitën gjithashtu karremin dhe, duke qenë të financuar deri atëherë nga qeveritë e mbështetura nga korporatat, morën paratë, mbyllën sytë dhe mendjet-dhe u hodhën në bord-duke përqafuar kështu shtrembërim vdekjeprurës i angazhimeve të tyre të gjelbra origjinale.

Tani është radha e Klaus Schwab (drejtor i Forumit Ekonomik Botëror) që të marrë frenat e dhëna atij nga përfaqësuesit e mëparshëm të elitës së vogël por të fuqishme që drejton çështjet planetare nëpërmjet krerëve të shteteve të kukullave si Bush, Cheney, Blair – dhe despotë të tjerë aspirues të asaj kohe.

Puna e Schwab është të sigurojë që qëllimet e “ndalimit të ngrohjes globale” të zbatohen plotësisht përmes kanaleve të The Green New Deal, Great Reset, Fourth Industrial Revolution, Zero Carbon.

Duhet lexuar absolutisht: Shpjegim shumë i detajuar i Rivendosjes së Madhe dhe Rendit të Ri Botëror.

Ai duhet ta bëjë këtë top të gjelbër të rremë të rrokulliset fort në rrugën e krijuar veçanërisht për të nga teknokratë me pagesë të lartë, prirja e të cilëve është të krijojë një “inventar të gjithçkaje” për të bërë të mundur kontrollin e të gjitha aspekteve të jetës në Tokë.

Këta teknikë e shikojnë menaxhimin e botës si një ushtrim në kontabilitet. Një mentalitet steril reduksionist i lidhur ngushtë me robotikën dhe nocionin se mekanizimi dhe llogaritja e përparuar është superiore ndaj krijimtarisë së mendjes njerëzore.

Prandaj njoftimi i WEF-it për “Internetin e Gjithçka” të ardhshëm, rrjetin e mbikëqyrjes dhe kontrollit të Smart City të fuqizuar me 5G, i cili formon qendrën e axhendës së The Great Reset.

Një axhendë që është pozicionuar posaçërisht nën titullin “e gjelbër” – një emër i vjedhur nga lëvizja ekologjike origjinale e viteve 1970 dhe ’80, etosi i së cilës ishte – dhe mbetet – promovimi i një shkalle njerëzore, gjurmë të lehta “ekologjia e njerëzve”.

Një vizion autentik që nuk ka asnjë ngjashmëri me Revolucionin e Katërt Industrial të udhëhequr nga korporatat e sotme, i mbajtur nga mjeshtërit e mashtrimit të WEF-it si zgjidhja e vetme për ‘gjelbërimin e planetit’.

Ajo që në fakt është, natyrisht, është një kapje me shumicë e korporatave/kabinave për kontrollin e burimeve kryesore të botës dhe ofertës së parasë. Fjala “e gjelbër” vështirë se mund të ishte therur më shumë.

Pra, me këtë ideologji të gjelbër të rreme tani në krye të planit të kontrollit qendror të elitës së planifikimit global për një botë të re të guximshme, përpjekja për të shfrytëzuar çdo mundësi të mundshme për të zbatuar kushtet që kufizojnë modelet e sjelljes së njerëzimit për t’iu përshtatur kërkesave të sajuara me dinakëri të ‘parandalimit ngrohja globale’.

Historia e frikshme e Klubit të Romës, e krijuar posaçërisht për të lënë një publik të frikësuar dhe të hutuar plotësisht të varur nga “ekspertët” teknokratë që do të dalin me një “zgjidhje shpëtuese për jetën” për të parandaluar tiganisjen e planetit.

Tani, “zgjidhja e shpëtimit të jetës” për “problemin” imagjinar me të cilin dolën teknokratët, duhet të përmbushë qëllimet e forta të kësaj elite të vogël por shumë të fuqishme që formon qeverinë hije të planetit.

Një kabile despotike qëllimi i së cilës është të mbikëqyrë të ardhmen sipas një ndjenje të fryrë të errët të rëndësisë dhe superioritetit të vetes mbi pjesën tjetër të njerëzimit.

Gjëja e parë që nevojitet për të zbutur rrugën për shfaqjen e lirë të një megalomanie të tillë të shfrenuar është të sigurohet rezistenca më e vogël e mundshme publike. Rezistenca më e vogël ndaj përfundimit të “planit të madh”, zbatimi i të cilit kërkon-për ta bërë atë të besueshëm-një proces të vazhdueshëm të përçarjes dhe degradimit të mjedisit.

Shkaku i këtij përçarje mund të mbështetet në përparimin e ngrohjes ‘katastrofike’ – të cilës të gjitha zgjidhjet duhet të jenë ‘teknologjike’. Teknologjik në kuptimin e teknologjisë së lartë, robotike, dixhitale dhe elektro magnetike.

Vrasja e të paktën dy zogjve me një gur është një koncept popullor brenda radhëve të ithtarëve të Rendit të Ri Botëror. Kështu u zbulua se efektet e një dobësimi të përgjithshëm të fuqisë së trurit mund të rriten kur kombinohen me kontrollin e mendjes, hipnozën dhe torturën e synuar individualisht, të gjitha këto tashmë ishin testuar mirë përmes programit amerikan MK Ultra.

Në këtë program qeniet njerëzore u eksperimentuan pa mëshirë për të gjetur se në cilën pikë ata “plasën” dhe u bënë mjete të kontrollueshme për kryerjen e operacioneve sekrete të nevojshme për të minuar funksionimin e rregullt të shoqërisë dhe për të miratuar psikopata, ngjarje të flamurit të rremë dhe madje-kur konsiderohen të nevojshme, vrasje.

Një variant në të njëjtat teknika u përdorën pas dyerve të mbyllura gjatë mbylljes së Covid, veçanërisht në shtëpitë e kujdesit, ku gjenocidi është bërë tematik dhe njerëzit e moshuar konsiderohen si çështje të disponueshme për shkak të ‘ndalimit të Covid’.

Kontrolli i mendjes është arma qendrore e planifikuesve elitë. Prania e tij është e kudogjendur në të gjitha aspektet e jetës së përditshme – duke filluar me televizorin – një komponent veçanërisht jetik i kontrollit të masave (shtetërore) dhe që shtrihet në të gjitha operacionet kryesore të mediave, teknologjitë e celularëve, programet kompjuterike, Wi Fi dhe ushtrinë e përparuar. armë e heshtur. Ekziston një vijë e hollë dallimi midis procesit dhe funksionit të kontrollit të mendjes, propagandës dhe indoktrinimit të drejtpërdrejtë.

Të gjitha sa më sipër tani po vendosen për të marrë gëzimet e Rivendosjes së Madhe të Klaus Schwab, Zero Carbon, Green Deal dhe 5G Smart Cities të instaluara fort në qelizat e trurit të qenieve njerëzore fajtore, të cilët gjithashtu do të nxiten të dorëzojnë të gjitha pasuritë e tyre private ‘për kauzën’.

Mos e nënvlerësoni fuqinë e përkuljes së mendjes që duhet për t’i bërë njerëzit e zakonshëm të përqafojnë nocionin “Ju nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur”.

Vjen këtë nëntor është Konferenca Ndërkombëtare e Klimës COP në Glasgow, MB. E gjithë magjia më e sofistikuar që kontrollon mendjen do të përdoret për ta bërë këtë ngjarje të duket të jetë një “mbledhje e botës” e të mirëve dhe të mëdhenjve. Kjo ndodh sepse nuk është asgjë më pak se ‘frika nga ngrohja globale’ që mban së bashku të gjithë shpikjen e Great Reset/ Green Deal.

Pa këtë mesazh të frikshëm të ‘katastrofës nëse nuk veprojmë’ që e mbështet atë, e ardhmja e axhendës së kontrollit kryesor të Rendit të Ri Botëror do të shpërbëhej.

Covid u shfaq në skenë për të siguruar që faktori i frikës do të merrte një nxitje turbo, të mjaftueshme për ta çuar atë deri në pikën ku COP mund të dyfishohej mbi të-dhe kështu të rrisë mundësinë që një publik pa mend të hedhë përfundimisht krahët dhe bërtitjet “Na shpëto me çdo kusht!”

Gjeoinxhinieria Aerosolike Atmosferike (Chemtrails), Covid, 5G, Programi i Kërkimeve Atmosferike Aurorale me Frekuencë të Lartë (HAARP), WiFi, OMGJ, ngopja kimike e produkteve shtëpiake dhe veçanërisht ushqimeve – janë të gjithë shembuj të armëve bashkëkohore, vendosja e të cilave na shitet si ‘shkencë e rëndësishme përparimtare’, por qëllimi i vërtetë i së cilës është të mbytë forcën e jetës që nxit fuqinë njerëzore dhe mjedisore, shëndetin natyror dhe dridhjen shpirtërore.

Deri në manipulimin dhe degradimin e ADN -së njerëzore, shtazore dhe bimore dhe gjenomit të vetë jetës.

Në fund të këtij ndërhyrjeje të egër mono -kibernetike në hyjninë e krijimit është ‘Njeriu Robotik’. Pika omega e singularitetit transhumanist. Një “racë çnjerëzore” e cyborgut pa shpirt, e cila merr të gjitha udhëzimet e tij duke e lidhur neokorteksin e tij përgjithmonë me një super kompjuter qendror.

Ky është në fakt vizioni i evolucionit të njerëzimit që kontrollorët e errët të Schwab kanë planifikuar-të jetë ‘Normalja e Re’; duke e bërë racën njerëzore të ndjeshme kryesisht të vjetëruar deri në vitin 2050 – dhe pothuajse kështu deri në vitin 2030/2040. Një racë njerëzore që deri atëherë do të ishte shkatërruar në afërsisht një të katërtën e numrit të saj aktual, nëse gjithçka shkon sipas planit për arkitektët psikopatikë të Rivendosjes së Madhe/ Rendit të Ri Botëror/ Marrëveshjes së Gjelbër.

Vitalshtë jetike të kuptohet se shpikja monstruoze Covid, “vaksinimet” toksike të së cilës janë një armë që shkakton gjenocid të veshur si “mbrojtje”, është vetëm një nga kartat në paketën “vras dhe kontrollo”. Një i rëndësishëm, por ai manifestimi i të cilit është simptomatik i çantës demonike në dispozicion të autorëve të pavetëdijshëm të së keqes së papërpunuar.

Virusi Corona dhe Ngrohja Globale janë kushërinjtë e parë. Ata të dy i detyrohen krijimit të tyre pikërisht të njëjtit truk trillues “lepuri nga një kapelë”. Ai i aplikimit të artit të mashtrimit-hipnozës në masë, për t’i bërë njerëzit të besojnë se ajo që është joreale është e vërtetë-ajo që është e rreme është aktuale. Dhe ata të dy përdorin të njëjtët mekanizma kontrolli fashist për të arritur qëllimet e tyre.

Tani ne kemi bashkuar pjesët e ndryshme të këtij operacioni gjenocid të quajtur: Rivendosja e Madhe (marrja e detyruar totalitare), Green New Deal (fashizmi i gjelbër i rremë), Zero Karbon (pa karbon = pa jetë), Revolucioni i Katërt Industrial (plotësisht robotik vendi i punës) ne mund të pranojmë se secili element është në të vërtetë pjesë integrale e planit të përgjithshëm. Të lidhur së bashku në këtë mënyrë ne më në fund mund të shohim të gjithë figurën djallëzore.

Prandaj është jetike të pranojmë se ne mund të jemi efektivë vetëm në mbrojtjen tonë të Jetës në Tokë duke parë dhe vepruar në këtë “pamje të tërë”. Duke mos u tërhequr në trajtimin e secilës simptomë si një krizë të veçantë dhe të palidhur më vete. Kjo është pikërisht ajo që nxitësit duan që ne të bëjmë, natyrisht.

Për një numër në rritje të vazhdueshëm njerëzish, këto ditë të errëta në të vërtetë kanë efektin e kundërt nga ai i synuar. Ata po stimulojnë shfaqjen e boshteve të mëdhenj të dritës kundërvepruese! Papritmas, dhjetëra mijëra po gjejnë një të përbashkët të qëllimit dhe po bashkohen për të marrë përsipër zotërit e mashtrimit, duke qëndruar të fortë për të vërtetën, drejtësinë dhe lirinë.

Ajo paraqet një zhvendosje të jashtëzakonshme të theksit në të gjithë jetën tonë. Një nga përmasat vërtet dramatike që paralajmëron shpalosjen e prekshme të një epoke të re për njerëzimin. Një epokë në të cilën shpërbërja e barrierave të vjetra të racës, klasës, fesë dhe parave – krijon një kuptim të thellë të kapuçit universal të vëllait dhe motrës; një zgjerim i madh i shpirtërore dhe një formë e re e bashkëpunimit social dhe ekonomik në mbarë botën.

Bashkëpunimi në të cilin synimet e përbashkëta humanitare zëvendësojnë në mënyrë të qëndrueshme lakminë përçarëse dhe shkatërruese të tregut global të parashikuar nga fitimi.

Kjo lulëzim i drejtuar nga zemra e njerëzimit do të jetë faktori vërtet përcaktues i Mashtrimit të madh të Ngrohjes Globale/ Covid, siç do të lidhen një ditë me librat e historisë.

Përdorimi dërrmues i frikës dhe mashtrimit ka provokuar që gjendja e kundërt të dalë nga fshehja dhe të shfaqet si ajo që, për kundërshtuesit e saj, do të jetë një forcë kundërshtuese e pakontestueshme – që buron nga jo më pak se burimi energjik i Vetë Krijimit.

Një metamorfozë e tillë befasuese tani është duke u zhvilluar dhe është dashur një manifestim i jashtëzakonshëm, i errët i errësirës për të ndezur zjarrin kundërveprues, i cili tani po bën një rilindje të madhe të fuqive të vërteta të njeriut. Kjo është epoka e së vërtetës, ndriçimit dhe veprimit.

Merrni guximin tuaj në të dy duart dhe dilni përpara! Vendosni sytë tuaj në asgjë më pak se në çarmatosjen dhe çmontimin e sistemit teknokratik të kontrollit total, i cili përpiqet të skllavërojë ju, mua dhe çdo qenie njerëzore të ndjeshme që kërkon të mbetet besnike ndaj vlerave më të thella të Jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post FDA jep Miratim të plotë për Vaksinën Pfizer Jab Pas mbi 1,5 Milion Lëndimeve dhe 9k+ Vdekjeve të Regjistruara nga Vaksinat …
Next post Monsanto Urdhëroi të Paguajë 87 milion Dollarë pas Shpërfilljes së Pamatur të Verdiktit të përmbledhjes …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!