fbpx
Lajmet me te Klikuara

Teknologjia e Frikësimit dhe Kontrollit, do të Ndodh kur ju nuk Mund të jeni Kurrë të lirë nga “Makinat” (VIDEO)

Teknologjia e frikësimit dhe kontrollit, do te ndodhe kur ju nuk mund të jeni kurrë të lirë nga “makinat”

Pyetje per Klaus Schwab. Kryetar i Forumit Boteror te Tregtise dhe pinjoll i familjes me te fuqishme te planetit Rotshild. ….. Revolucioni industrial nuk ndryshon atë që ne po bejme. Ju ndryshon juve, nëse merrni korrigjimin apo redaktimin e geneve.

Jeni ju vete ndryshimi.

Dhe sigurisht që kjo do te kete një ndikim të madhe në identitetin tuaj dhe do te kete lloje të caktuara të ketyre ndyshimeve, për të cilat ju vete e dinit, kur vete ju pranuat të bëni atë lloj redaktimi të gjeneve.

Disa njerëz shqetësohen se po ndryshojme atë që do të thotë të jesh njeri. Ky është problemi tyre, per aq kohe sa ata vet e kane pranuar…

Pyetje: Per revolucionit Industrial, ka shumë pyetje në lidhje me implikimet etike, por edhe ligjore. Jeni të përgatitur për këtë dhe është kjo ajo që ju doni të bëni vitin e ardhshëm? – Ne do të flasim për teknologjinë dhe do të zbulojmë mënyrat se si ajo mund të përdoret.

Kur njerezit ta pranojne, kjo do te jete një teknologji befasuese. Teknologjia e frikësimit dhe kontrollit, do te ndodhe, kur nuk mund të jeni kurrë të lirë nga makinat…

ps. Edhe kur “ATA” e thone vet me gojen e tyre “live” , ka shume individ qe e marrin lehte, nuk ndalojne, nuk bejne analize, madje edhe bejne batuta.. Edhe kur ATA vet e thone, shume njerez serish e emertojne teori konspirative..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post “Elitat” pa Maskë në Mbledhjen e Fondeve,kur Ndërkohë Nancy Pelosi kërkon që të na Bllokojë përsëri…
Next post Misisipi: Pacientët me Covid-19 që Refuzojnë të Izolohen do të Dërgohen në burg për 5 vjet …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!