fbpx
Lajmet me te Klikuara

Gjaku i tmerrshëm i Hequr nën Mikroskop – Mjekë dhe Juristë Gjermanë .(VIDEO)

Gjetje të Tmerrshme në Mikroskop të Zbuluara nga Mjekët dhe Juristët Gjermanë! (Dr. Jane Ruby)

Emri im është Stu Peters. Po fillojmë me lajme absolutisht alarmante. Kjo është e tmerrshme. Lajmi vjen nga Gjermania. Dr Jean Ruby, me një grup mjekësh ne prani te nje grupi juristësh, kanë ekzaminuar gjakun e pacientëve të vaksinuar dhe kemi rezultate te frikshme. Mjeku Gjermani dr. Barr Tyeze Belge dhe Mjeku Geetha Allah, vizituan pacientët e vaksinuar.

Mostrat e gjakut jane dëshmi dërrmuese, Ata morën një shishe nga Johnson & Johnson dhe përmes videos, zbuluan prova shqetsuese në imazhin e parë. Ata konstatuan gjakun, ruazat e kuqe duken si monedha të grumbulluara, te ngjitura dhe me shkelqim metalik. Dr. Dietz Allah, thotë se kjo strukturë spirale nuk thith dritë.

Dua të tërheq vëmendjen tuaj tek fotografia e gjakut numër 5, ku shihni tubulare të zgjatur dhe shumë shkëlqyes, si struktura që kalojne nëpër një tufë qelizash të kuqe të gjakut. Ajo që demonstrojnë këto qeliza të gjakut është fenomeni i mbivendosjes, i quajtur Rregulli i Luanit. Ju mund ti shihni në foto qeliza të kuqe të gjakut, të rreshtuara si një grumbull monedhash. Normalisht kjo ndodhe tek pacientët me kancer të gjakut. Pervec kesaj, qelizat jane te ngarkuara negativisht.

Qelizat nuk duhet të rrinë bashke në shëndet normal. Ky material qe sjelle keto pasoja, është injektuar tek njerëzit dhe ndryshon ngarkesën e elektroneve në pozitive. Kjo është arsyeja pse qelizat po grumbullohen ne grumbuj. Mjekët dhe avokatët në këtë video, pohojnë se ky është ndoshta fillimi i aktivitetit te trombozes. Në foton numër gjashtë, ju shihni atë spirale metalike si grumbull monedhash, nuk ka dyshim se këto qeliza të kuqe të gjakut po grumbullohen së bashku. Kam frikë për pacientët e vaksinuar. Unë, fjalë për fjalë, kam frikë për pacientët qe vizitoj. Situara eshte shume serioze.

Po shikojmë dëmtime të rënda në qelizat e kuqe të gjakut. Këto anomali nuk mund t’i interpretoj të jem i sinqertë me ju. Të gjitha këto rezultate jane të ngjashme ato të gjetura nga studiuesit spanjollë. Situata eshte alarmante. Shume mjeke kane frike të dalin dhe të flasin. Dy avokatët e ketij grupimi, argumentojnë se ata mund ta çojnë këtë në një gjykatë, por ata kanë frikë se edhe Gjyqtarët kanë frikë. Por edhe ata vete, jane të tronditur nga gjithe kjo situate. Dr. Barbell Geet Allah dhe dr. Axle bolland, paralajmërojmë njerëzit, pse nuk duhet tua bejne këtë vaksine per fëmijëve. Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë me pare. Kam frikë për pacientët e mi. Këto janë anomali serioze të gjakut dhe nuk e di se do shkojne me tej.

Ne kete situate, cdokush personel mjeksor, që nuk ju paralajmëron për rreziqet e mundshme, është bashkëfajtor në çdo gjë që i ndodh dikujt si rezultat goditjeve apo humbje jetesh nga vaksinat. Ka shumë njerëz që po vdesin prej tyre. Ne e dimë se ka portale të shumta që gjurmojnë ngjarjet negative. Ne kemi qasje vetëm në atë që është më pak e plotë dhe më pak e besueshme dhe kemi parë që numrat të manipulohen dhe ndryshohen në atë sistem shifrash. Ekziston Sistemi i Raportimit të Ngjarjeve per efektet anësore të Vaksinave, i cili i bën numrat të levizin lart e poshtë si një lojë e madhe.

Kjo eshte si një lojë e madhe dhe e shune e rrezikshme. Ju qe jeni përfaqësues te zgjedhur, nje politikan, zyrtar, udhëheqës në një komunitet, apo edhe gjykatës dhe nuk i paralajmëroni njerëzit, nuk mbani nje qendrim kritike, jeni duke kryer nje krim ne nivel genocid. Kjo eshtë zgjedhja juaj. Varet nga ju. Dhenia e informacionit te vertete, per perbersit e rrezikshem dhe helmuese te vaksinave, qe po provohet se janë vdekjeprurëse, eshte detyre profesionale, morale per te gjithe mjeket qe kane bere betimin e Hipokratit. Dhe nëse nuk i paralajmëroni njerëzit, jeni në anën tjetër. Po, absolutisht jeni duke bere nje krim. Kështu që unë mendoj se ne kemi nevojë për një panel shume me te gjere.. Mendoje se duhet te organizojë një panel Dr. D. Tawa dhe grupi i tij, dr. Philip Van, Well Bergen. Doktorit Francez i cili sapo doli me të njëjtën rezultat me njollat e gjakut.

Per fat te keq, njerëzit nuk e dinë se çfarë po marrin. Nuk e di sa prova të tjera na duhen si keto, qe gjithsesi jane prova shkencore. Por unë mendoj se duhet të thërrasim mjekët në SHBA per te bashkpunuar ne kete drejtim. Eshte puna jonë të bejme gjithçka për të mbrojtur këta pacientë dhe shendetin qe ka te beje me cdo individ. Ne kemi pyetur vazhdimisht mjekët dhe infermierët, te cilet duhet ti kujtojme se kane bere betimin e Hipokratit Ky eshte një injeksion helmues dhe pikë. Nëse vaksinat po shkatërrojne gjakun, si ajo që shohim në këto video, ky eshte genocid i popullsise ne mase.. Edhe studiuesit spanjollë vertetojne te njejtin perfundim. Kete e konfirmon edhe Dr Carey Maday.

Njerëzit nuk e dinë se çfarë po zgjedhin. Unë e pranoj thirrjen tuaj, që këta mjekë të bëjne absolutisht gjëne e duhur.

Burimi: https://bestnewshere.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Zbulohet Libri i Historisë në Beograd: “Shqiptarët janë Vendalinjë të Ballkanit”,Serbët kanë Rrëmbyer Tokat e tyre…
Next post I mbijetuari i Holokaustit paralajmëron Masa të Covid-19 të ngjashme me Politikat e Nënshtrimit të Gjermanisë Naziste …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!