fbpx
Lajmet me te Klikuara

Bill Gates ka Aksione Kryesore në të dy Pfizer & BioNTech – FOI zbuloi se Ai është financuesi kryesor i MHRA …

Një hetim ka zbuluar se Fondacioni Bill & Melinda Gates janë financuesit kryesorë të Agjencisë Rregullatore të Produkteve të Mjekësisë dhe Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar, dhe se Fondacioni gjithashtu zotëron aksione kryesore si në Pfizer ashtu edhe në BioNTech.

Agjencia Rregullatore e Produkteve të Mjekësisë dhe Shëndetësisë (MHRA) zgjati autorizimin urgjent të goditjes së mRNA Pfizer / BioNTech në Mbretërinë e Bashkuar për të lejuar që ajo t’u jepet fëmijëve midis moshës 12 – 15 vjeç më 4 qershor 2021.

Në atë kohë, Shefi Ekzekutiv i MHRA, Dr June Raine tha se MHRA kishte “rishikuar me kujdes të dhënat e provave klinike tek fëmijët e moshës 12 deri në 15 vjeç dhe kishte arritur në përfundimin se vaksina Pfizer është e sigurt dhe efektive në këtë grupmoshë dhe se përfitimet tejkalojnë çdo rrezik ”.

Ne kemi mbetur të pyesim nëse Dr June Raine dhe MHRA kanë lexuar edhe rezultatet e studimit jashtëzakonisht të shkurtër dhe të vogël. Nëse ata do të kishin atëherë ata do të kishin parë që 86% e fëmijëve në studim pësuan një reagim negativ duke filluar nga i butë në jashtëzakonisht serioz.

Vetëm 1,127 fëmijë morën pjesë në gjyq, megjithatë vetëm 1,097 fëmijë e përfunduan gjykimin, me 30 prej tyre që nuk morën pjesë pasi iu dha doza e parë e goditjes Pfizer. Rezultatet nuk tregojnë pse 30 fëmijët nuk vazhduan të përfundojnë gjykimin.

Informacioni është publikisht i disponueshëm dhe përmbahet në një fletë të dhënash të FDA-së e cila mund të shihet këtu (shiko faqen 25, tabela 5 në departamente).

Nuk kishte asnjë dyshim se MHRA do të jepte autorizim urgjent për vaksinën Pfizer / BioNTech që do të përdoret tek fëmijët kur konsideroni se një z. Bill Gates zotëron aksione si në Pfizer ashtu edhe në BioNTech dhe është financuesi kryesor i MHRA.

Fondacioni Bill & Melinda Gates bleu aksione në Pfizer në 2002, dhe në shtator 2020 Bill Gates siguroi që vlera e aksioneve të tij të rritej duke njoftuar mediat kryesore në një intervistë për CNBC se ai e shihte goditjen e Pfizer si lider në Gara e vaksinave Covid-19.

“E vetmja vaksinë që, nëse gjithçka shkonte në mënyrë perfekte, mund të kërkonte licencën e përdorimit urgjent deri në fund të tetorit, do të ishte Pfizer.”

Fondacioni Bill & Melinda Gates gjithashtu “rastësisht” bleu 55 milionë dollarë aksione në BioNTech në shtator 2019, pak para goditjes së pandemisë Covid-19.

MHRA mori një grant nga Fondacioni Bill & Melinda Gates në vitin 2017 në shumën prej 980,000 £ për një “bashkëpunim” me fondacionin. Sidoqoftë, një kërkesë për Lirinë e Informacionit të cilës MHRA iu përgjigj në maj 2021 zbuloi se niveli aktual i financimit të granteve të marra nga Fondacioni Gates arrin në 3 milion dollarë dhe mbulon “një numër projektesh”.

A mund t’i besojmë vërtet MHRA -së që të mbetet e paanshme kur financuesi kryesor i saj është Fondacioni Bill & Melinda Gates, i cili gjithashtu zotëron aksione në Pfizer dhe BioNTech? Ne nuk mendojmë kështu.

Burimi: DailyExpose.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Policia Zvicerane Refuzon “Rivendosjen e Madhe”: “Ne punojmë për Njerëzit, jo për Elitën”…
Next post Mesazhi i Fuqishëm i Priftit Australian: Merreni atë Gjilpërë të Mallkuar dhe Nguljani Xhorxh Soros-it, Bill Geits-it dhe Djajve të Mëdhenj të Shoqërive Sekrete.(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!