fbpx
Lajmet me te Klikuara

Profesionistë të Bashkuar të Shëndetit – Thirrje në mbarë Botën për Mosbindje Civile …

Ne sot po ndajmë një njoftim të rendësishëm për shtyp të Profesionistëve të Shëndetit të Bashkuar për lexuesit Shqiptarë.

Është një qëndrim shumë i ashpër dhe në të njëjtën kohë një manifest i vërtetë rebelimi dhe ndërgjegjësimi, i paraqitur nga një grup mjekësh autoritarë, francezë dhe nga shumë kombe të tjera, kundër lëvizjes të çmendur autoritare dhe teknokratike të shëndetit që bota po përjeton aktualisht. kalimi

Këtu është teksti.

Për më shumë se një vit dhe në shumicën e kombeve të botës, masa joshkencore, jo-mjekësore dhe të paligjshme janë vendosur për të menaxhuar epideminë COVID-19 pavarësisht paralajmërimeve nga mjekët e të shumtë, ekspertë dhe grupe shkencëtarësh. Këto masa të çmendura, budallaqe, tiranike dhe kriminale, të cilat shkelin parimet themelore të mjekësisë, Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut dhe Konventën Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve, janë një “armë e shkatërrimit në masë” të shoqërisë në aspektin e shëndetit, ekonomisë, arsimit, ekologjisë dhe të drejtave të njeriut. E gjithë kjo u bë me bashkëpunimin e pseudo-ekspertëve të korruptuar ose injorantë që ndoqën verbërisht të tjerët dhe u bënë diktatorë mjekësorë.

Provat shkencore dhe faktike tregojnë shumë qartë se kjo nuk ka të bëjë fare me shëndetin publik, por është një mashtrim i madh, një manipulim i madh, një luftë dhe më shumë gjasa një komplot, siç shpjegohet nga Gazeta The Telegraph, Presidenti i Bjellorusisë dhe këshilltari i Rusisë Ministër i Mbrojtjes. Ndërkohë ka gjithashtu një përpjekje për të mbuluar të vërtetën në lidhje me shkaqet e epidemisë: virusi natyror, aksidenti laboratorik ose bioterrorizmi?

Profesori Luc Montagnier, virolog dhe fitues i Çmimit Nobel në Mjekësi për zbulimin e HIV, më 17 prill 2020 deklaroi se koronavirusi “nuk është i natyrshëm por ishte një punë e bërë nga profesionistë … Nuk e di kush e ka bërë ose pse … Ka një përpjekje për të shtypur të vërtetën ”.

Kriminelët po përdorin epideminë për të arritur qëllimet dhe planet ekonomike, politike dhe ideologjike që janë shumë të rrezikshme për njerëzimin. Ndër të tjera, ata duan të skllavërojnë njerëzit, të imponojnë një diktaturë kineze mbi të gjitha kombet e botës dhe të imponojnë planin e keq të “Rivendosjes së Madhe”.

Më 13 janar 2021, The Sun lëshoi ​​një letër paralajmëruese të shkruar nga avokatët, një deputet, aktivistë i të drejtave të njeriut dhe një ish -gjeneral i Forcave Ajrore të SHBA dërguar FBI dhe MI5, së bashku me shërbimet e sigurisë në Kanada, Gjermani dhe Australi.

Që nga shkurti 2021, qeveritë e mbi 30 kombeve në të gjitha kontinentet e botës janë paralajmëruar gjithashtu.

Meqenëse përpjekjet për të arsyetuar me vendimmarrësit (letra, artikuj, peticione, etj.) Nuk kanë qenë të suksesshme dhe ata vazhdojnë të bëjnë të njëjtat gabime që kërcënojnë seriozisht interesin publik, ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të të gjitha kombeve të botës për mos mosbindje civile, e cila duhet të kryhet në mënyrë paqësore dhe pa dhunë.

Shembuj të mosbindjes civile janë renditur këtu.

Ne gjithashtu i bëjmë thirrje policisë dhe personelit ushtarak për mosbindje civile, që të njoftojnë publikisht se ata do të refuzojnë të zbatojnë këto masa tiranike, ndërsa mbeten të bindur ndaj urdhrave që nuk lidhen me COVID-19. Ne u bëjmë thirrje atyre të respektojnë kodet e tyre të sjelljes profesionale siç është Kodi Evropian i Etikës për Policinë, i cili thotë (neni 39): “Personeli i policisë duhet të zbatojë urdhrat e dhëna rregullisht nga eprorët e tyre, por duhet të përmbahen nga ‘ekzekutimi i atyre që janë haptazi të paligjshëm’ ose Kodi Francez i Sjelljes Profesionale për Policinë dhe Xhandarmërinë, i cili thotë në nenin R. 4345 për bindjen: “Oficeri i policisë ose xhandarmi duhet të ndjekë me besnikëri udhëzimet dhe në të njëjtën mënyrë t’u bindet urdhrave që merr nga autoriteti përkatës, përveç rastit në të cilin urdhri i dhënë është haptazi i paligjshëm dhe i një natyre që komprometon seriozisht interesin publik. ” Ky pengmarrje në mbarë botën duhet të ndalet.

Jo tiranisë! Po për lirinë!

Nëse jeni (çdo komb) një shoqatë, një OJQ, një sindikatë, një organizatë, një kompani, një parti, etj. Nënshkruani këtë njoftim për shtyp duke dërguar një email në: Freedom.fortheworld@protonmail.com “Dikush nuk ka vetëm përgjegjësinë ligjore, por edhe morale për t’iu bindur ligjeve të drejta. Anasjelltas, dikush ka një përgjegjësi morale për të mos iu bindur ligjeve të padrejta. … Një ligj i padrejtë nuk është aspak ligj “.

(Martin Luther King Jr.)

Nënshkruesit janë të shënuar në versionin anglisht të kësaj deklarate për shtyp.

https://drive.google.com/file/d/1XMm5uqIFTnD8qsq_By4t3CUcwu4SvgwE/edit

Lexoni më poshtë deklaratën e Nënshkruesve që është mbi linkun e mësipërme.

Firmëtarët:

Për më shumë se një vit dhe në shumicën e vendeve të botës, masa joshkencore, jo mjekësore dhe të paligjshme
janë imponuar për të menaxhuar epideminë COVID-19 pavarësisht paralajmërimeve nga profesorë të shumtë të mjekësisë,
ekspertë dhe grupe mjekësore dhe shkencore.

Këto masa të çmendura, budallaqe, tiranike dhe kriminale, të cilat shkelin parimet themelore të mjekësisë, Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut dhe Konventa për të Drejtat e Fëmijëve, janë një “armë e shkatërrimit në masë” të shoqërisë në aspektin e shëndetit, ekonomive, arsimit, ekologjisë dhe të drejtat e njeriut.

E gjithë kjo është bërë me bashkëpunimin e pseudo-ekspertëve të korruptuar ose injorantë që verbërisht
ndoqën të tjerët dhe u bënë diktatorë mjekësorë.

Provat shkencore dhe faktike vërtetojnë shumë qartë se kjo nuk ka të bëjë fare me shëndetin publik, por është një
mashtrim i madh, një manipulim i madh, një luftë dhe me shumë mundësi një komplot siç shpjegohet nga Gazeta The Telegraph, Presidenti i Bjellorusisë dhe këshilltari i Ministrit rus të Mbrojtjes.

Ekziston gjithashtu një përpjekje për të fshehur të vërtetën për shkakun e epidemisë: virusi natyror, aksidenti laboratorik apo sulmi bioterrorist?

Profesor Luc Montagnier, një virolog dhe fitues i Çmimit Nobel në Mjekësi për zbulimin e HIV, tha më 17 Prill 2020 që koronavirusi “nuk është i natyrshëm, është punuar nga profesionistë … Nuk e di kush e bëri apo pse … Ka një përpjekje për të fshehur [të vërtetën] “.

Kriminelët po përdorin epideminë për të arritur qëllimet dhe axhendat ekonomike, politike dhe ideologjike që janë
shumë të rrezikshme për njerëzimin. Ndër të tjera, ata duan të skllavërojnë njerëzit, të imponojnë një diktaturë kineze
në të gjitha vendet e botës dhe të imponojnë planin e keq të “Rivendosjes së Madhe”.

Më 13 janar 2021, gazeta The Sun botoi një letër paralajmëruese të shkruar nga avokatët, anëtar i Parlamenti, aktivistët e të drejtave të njeriut dhe një ish -gjeneral i Forcave Ajrore të SHBA, i cili u dërgua në FBI dhe MI5, së bashku me shërbimet e sigurisë në Kanada, Gjermani dhe Australi.

Që nga shkurti 2021, qeveritë e më shumë se 30 vendeve në të gjitha kontinentet e botës kanë qenë gjithashtu të paralajmëruar. Që nga përpjekjet për të arsyetuar me vendimmarrësit (letra, artikuj, peticione, etj.) Ata kanë qenë të pasuksesshëm dhe vazhdojnë të bëjnë këto gabime të cilat kërcënojnë seriozisht interesin publik, që ne i quajmë mbi qytetarët në të gjitha vendet e botës për t’u përfshirë në mosbindje civile, e cila duhet të kryhet në mënyrë paqësore dhe pa dhunë.

Shembuj të mosbindjes civile janë renditur këtu.

Ne gjithashtu i bëjmë thirrje të gjithë personelit policor dhe ushtarak që të përfshihet në mosbindje civile, për të njoftuar publikisht
që ata refuzojnë që të mos zbatojnë këto masa tiranike ndërsa mbeten të bindur ndaj urdhrave që nuk lidhen me COVID-19.
Ne u bëjmë thirrje atyre të respektojnë kodet e tyre profesionale të sjelljes, siç është Kodi Evropian i Etikës Policore,i cili thotë në (nenin 39): “Personeli i policisë do të zbatojë urdhrat e nxjerra siç duhet nga eprorët e tyre, por ata do të kenë për detyrë të përmbahen nga kryerja e urdhrave që janë qartësisht të paligjshme ”ose Kodi Francez i Sjelljes Profesionale për Policinë dhe Xhandarmërinë, e cila thotë në nenin R. 434-5 për bindjen: “Policia oficeri ose xhandari do të kryejë me besnikëri udhëzimet dhe gjithashtu do t’u bindet urdhrave që ai jep të marra nga autoriteti emërues, përveç rastit kur urdhri i dhënë është haptazi i paligjshëm dhe i një natyrë të tillë që të komprometojë seriozisht interesin publik. ”

Kjo pengmarrje në mbarë botën duhet të ndalet.

Jo tiranisë! Po për lirinë!

Burimi: https://www.databaseitalia.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Poezia Mall – Nga Bruna Softa
Next post Pse Autoritetet janë kaq të Dëshpëruara dhe pse duhet të Sigurohen që çdo Burrë, Grua dhe Fëmijë të marrë Vaksinën Covid-19 …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!