fbpx
Lajmet me te Klikuara

Të gjitha Qendrat e Vaksinimit Anti-Covid në Brasov janë Mbyllur …

Nga katër qendrat e vaksinimit të hapura në Braçov janëmbyllur, njofton Bună Ziua Brașov. Banorët e Brasov gjithashtu kanë në dispozicion për vaksinimin kundër Covid zyrat e mjekëve të familjes si dhe pikat e vaksinimit nga Spitali Ushtarak dhe disa nga klinikat private.

Bashkia e qytetit Brasov njoftoi të hënën më 16 gusht, se qendra e fundit, si ajo për Shtëpia r të Moshuarve, ishte mbyllur më 15 gusht. Gjithashtu, pika e vaksinimit në Piata Sfatului, e cila funksiononte vetëm gjatë fundjavave, pushoi aktivitetin e saj. Në total, 310 persona – infermierë, mjekë, regjistrues – punojnë në katër qendrat e hapura nga Drejtoria e Shëndetit Publik dhe Bashkia e Qytetit Brasov.

Sipas të dhënave të DSP në Brasov, numri i përgjithshëm i dozave të vaksinave të virusit SARS-COV2 të administruara në Brasov është 201,868. Në Qarkun Brasov, janë 320,390 doza të administruara.

Banorët e Brasov gjithashtu mund të vaksinohen nga 53 mjekë të familjes, në disa klinika private si dhe në Spitalin e Urgjencës Ushtarake “Regina Maria”.

Burimi: https://www.g4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Trump: Afganistani një Humbje Ushtarake dhe Psikologjike – “Momenti më i Turpshëm për Vendin tonë”.(VIDEO)
Next post Trump: E kuptova që Kisha Punësuar “Një humbës” si Mark Milley .(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!