fbpx
Lajmet me te Klikuara

Kampet CDC Covid nuk kanë Plane për të Lejuar që Njerëzit e Shëndetshëm të largohen …

Ekziston një model shumë i qartë që fillon të formohet me axhendën e qeverisë amerikane Wuhan koronavirus (Covid-19). Ne e kemi parë këtë model më parë, ndoshta më së fundmi me Luftën e Dytë Botërore dhe kampet famëkeqe të përqendrimit ku “të papastërit” u dërguan për t’u “sanitizuar”.

Këtë herë, një virus i frikshëm nga Kina (ose Fort Detrick?) Është justifikimi për tërheqjen e objekteve “të rrezikshme” për internimin ku ato mund të “pastrohen” nga virusi dhe të kthehen përsëri në shoqëri – apo do të ndodhë?

Qendrat Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) kanë prezantuar një plan “Zona e Gjelbër” që përfshin “mbrojtjen” e njerëzve të caktuar në “mjedise humanitare” në mënyrë që të mbrohen nga infeksioni i virusit kinez. Leximi midis rreshtave, megjithatë, zbulon se nuk ka absolutisht asgjë humanitare në asnjë prej tyre.

Plani “i përkohshëm” nga CDC, siç raportuam, përfshin zhvendosjen dhe izolimin e individëve për të “ndaluar përhapjen” e gripit Fauci. Kjo tingëllon jashtëzakonisht shumë me propagandën naziste në vitet 1930.

“Ky është thjesht fillimi pasi ne ende nuk kemi parë planin përfundimtar-apo jo?” pyet blogu Monkey Werx.

Plani i CDC, shton ai, “fillon me izolimin në shtëpi, pastaj shpejt shkon në nivelin e lagjes, dhe pastaj në kampe.”

Ne kemi parë tashmë fazën e izolimit të shtëpisë, së shpejti do të pasohet nga faza e nivelit të lagjes e cila do të duhet të përfshijë një lloj policimi dhe zbatimi të jashtëm. Gjithashtu do të duhet të ketë rrugë për dërgimin e ushqimit dhe furnizimeve pa lëvizje brenda ose jashtë “zonave të gjelbra” pa leje.

“Ashtu si Dachau,” shpjegon Monkey Werx, duke iu referuar një prej kampeve të vdekjes të Luftës së Dytë Botërore, “ata do të kenë një pikë hyrjeje e cila do të përdoret për të shkëmbyer ushqim dhe furnizime dhe për të sjellë të infektuarit, dhe nuk do të ketë lëvizje brenda ose jashtë zonës së gjelbër. ”

“Sipas planit, brenda lagjes dhe kampeve, ata do të ndajnë fëmijët dhe gjinitë. Një gjë që mungon në mënyrë të dukshme në këtë plan është dalja e njerëzve të shëndetshëm; as nuk përmendet. “

Për të “shpëtuar jetë”, shumë do të duhet të vdesin
Mënyra se si CDC do të dijë kë të kapë dhe çojë në një nga “zonat e gjelbra” është duke përdorur aplikacione për gjurmimin e kontakteve, platformat operative për të cilat janë instaluar tashmë në telefonat “inteligjentë” të njerëzve.

Qeveria do të përcaktojë se kush është “i pastër” dhe kush është “i papastër” dhe do të veprojë në përputhje me rrethanat. Me këtë do të vijë famëkeqja “Rivendosja e Madhe” siç ishte planifikuar nga kryetari i Forumit Ekonomik Botëror (WEF) Klaus Schwab.

Mendoni për monedhën e një bote, qeverinë e një bote dhe fenë e një bote, ashtu siç do të ndodhte Bibla e parathënë. Do të jetë si Lufta e Dytë Botërore për steroidet, me objektivat jo vetëm hebrenjtë, por tërësinë e njerëzimit – një gjenocid global që përdor të gjithë teknologjinë e zhvilluar pas luftës.

Bota është tashmë në prag të kolapsit, kështu që koha është e përkryer për Luftën e Tretë Botërore, pothuajse sikur ishte planifikuar në këtë mënyrë gjatë gjithë kohës.

Ndërsa dominot vazhdojnë të bien njëra pas tjetrës, do të bëhet edhe më e qartë se sa serioze është e gjitha kjo – por në atë pikë tashmë do të jetë tepër vonë për të bërë asgjë për këtë.

“Mbani mend njerëz, kjo nuk ka të bëjë absolutisht me një vaksinë,” paralajmëron Monkey Werx. “Kjo ka të bëjë me futjen në rendin e tyre të ri botëror i cili në fund të fundit do të jetë sistemi bishë siç përshkruhet në Zbulesa 13. Kjo është arsyeja pse asnjë nga këto nuk ka kuptim kur bëhet fjalë për marrjen e vaksinës.”

“Midis Rivendosjes së Madhe të Klaus, fillimit të planit të Zonës së Gjelbër të CDC, gjurmimit të koordinuar të virusit dhe udhëheqësve botërorë që të gjithë po deklarojnë se kemi nevojë për një zgjidhje një botë, ne duket se po shkojmë drejt një shpati shumë të rrëshqitshëm të jo vetëm përsëritjes histori, por duke e përsëritur atë në një shkallë të paparë. “

Burimi dhe referenca: NaturalNews.com; MonkeyWerxus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Jeta juaj është në Rrezik duke Ndjekur Tufën .(VIDEO)
Next post 6 pyetjet që Duhet të bëjmë Për Afganistanin …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!